Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Piata creditarii joaca dupa cum dicteaza Banca Nationala

publicat 2018-01-19 01:00:02 (Capital)
Piata creditarii joaca dupa cum dicteaza Banca Nationala In ultimele luni, romanii au simtit la buzunare ce consecinte are cresterea ROBOR, un indicator ignorat de multi clienti care si-au facut credite. Daca ofertele bancilor, sunt, in mare parte cu dobanda fixa, vulnerabil ramane programul Prima Casa. ...continuare.

Razboiul, crizele politice si economice - marile temeri ale anului 2018

publicat 2018-01-19 01:00:02 (Capital)
Razboiul, crizele politice si economice - marile temeri ale anului 2018 Perspectiva unei cresteri economice in 2018 reprezinta o oportunitate pentru a aborda semnele slabiciunilor grave in multe dintre sistemele globale complexe cum sunt: societatile, economiile, relatiile internationale si mediul, se arata in raportul Global Risk Report 2018, publicat de World... ...continuare.

Sponsorii sportului romanesc - de la branduri internationale la bugetul public

publicat 2018-01-19 00:45:03 (Capital)
Sponsorii sportului romanesc - de la branduri internationale la bugetul public Daca unii sportivi sau cluburi reusesc sa atraga suport financiar de la nume mari din economia globala, altii se bazeaza pe fonduri de la stat, primite, in unele situatii, prin metode care ridica semne de intrebare. ...continuare.

Dacia a epuizat masinile alocate Duster Edition One in doar o saptamana

publicat 2018-01-19 00:45:03 (Capital)
Dacia a epuizat masinile alocate Duster Edition One in doar o saptamana Campania prin care producatorul autohton Automonile Dacia a demarat vanzarile noului Duster pare sa fi fost una de succes. Conform directorului general al Renault Commercial Roumanie, Hakim Boutehra, editia speciala de lansare, denumita One, a fost epuizata rapid. ...continuare.

Cati bani poti lua de la stat pentru casa si masina

publicat 2018-01-19 00:30:02 (Capital)
Cati bani poti lua de la stat pentru casa si masina In acest an, nu numai companiile sau persoanele fizice autorizate pot solicita fonduri nerambursabile, ci si persoanele fizice fara niciun fel de afacere. ...continuare.

Programatorii cu studii medii, scutiti de impozit de la 1 februarie

publicat 2018-01-18 22:15:02 (Capital)
Programatorii cu studii medii, scutiti de impozit de la 1 februarie Programatorii cu studiimedii care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior vor fi scutiti de impozitul pe salariu de la 1 februarie 2018. Ordinul comun al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, Ministerului Finantelor Publice, Ministerul Muncii si Justitiei... ...continuare.

RCS&RDS ar putea construi in Ungaria propria retea de telefonie mobila

publicat 2018-01-18 21:15:02 (Capital)
RCS&RDS ar putea construi in Ungaria propria retea de telefonie mobila Folosind frecventa castigata in cadrul licitatiei organizate de NMHH acum mai multi ani, DIGI Ungaria intentioneaza sa construiasca si sa opereze o retea mobila separata, care sa ofere servicii de voce si date. ...continuare.

Ryanair: Actiunile cresc cu peste 3%, dupa ce pilotii au acceptat din Marea Britanie majorarea salariilor

publicat 2018-01-18 19:30:02 (Capital)
Ryanair: Actiunile cresc cu peste 3%, dupa ce pilotii au acceptat din Marea Britanie majorarea salariilor Ryanair a informat joi ca toti pilotii sai din Marea Britanie au acceptat majorarea salariilor cu pana la 20%, pe care multi au respins-o anul trecut, anuntul ducand la cresterea actiunilor companiei aeriene low-cost cu peste 3%, transmit Reuters si publicatia Irish Times. ...continuare.

Bundesbank: Imigratia din alte state UE pune presiune asupra salariilor din Germania

publicat 2018-01-18 18:30:04 (Capital)
Bundesbank: Imigratia din alte state UE pune presiune asupra salariilor din Germania Imigratia din alte state ale Uniunii Europene pune presiune asupra salariilor din Germania, a avertizat joi presedintele Bancii Centrale a Germaniei (Bundesbank), transmite Financial Times (FT). ...continuare.

Ministrul Energiei: Dorim un manager roman la conducerea Petrom

publicat 2018-01-18 18:15:02 (Capital)
Ministrul Energiei: Dorim un manager roman la conducerea Petrom Mariana Gheorghe ar fi trebui sa ramana la sefia Petrom pentru ca rezultatele de-a lungul timpului o recomanda, iar daca aceasta a ales sa demisioneze ar fi trebuit inlocuita cu un manager roman, a declarat, joi, ministrul Energiei, Toma Petcu. ...continuare.