Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Vladimir & Austria = Love

publicat 2018-08-21 16:30:05 (Dilema-Veche)
Vladimir & Austria = Love Cancelarul isi aranjeaza cravata, apoi isi da grijuliu parul "lins" spre spate si asteapta. Intre automobilele... rusilor. E singur. La costum. Ca mai intotdeauna, atent si rabdator. Nu urla ca Salvini. Doar sprincenele i se mai incrunta usor. Vrea sa arate ca el e cel care controleaza situatia.... ...continuare.

Concert al Orchestrei de Camera Radio in Gradina ParkLake

publicat 2018-08-21 14:30:03 (Dilema-Veche)
Concert al Orchestrei de Camera Radio in Gradina ParkLake ParkLake, Radio Romania Muzical, Orchestrele si Corurile Radio Romania va invita la un concert special: Orchestra de Camera Radio, dirijorul Constantin Adrian Grigore si Irina Sirbu - solista, vor aparea pe scena special instalata in Gradina ParkLake simbata, 8 septembrie, de la ora 19 (str.... ...continuare.

Retrosah

publicat 2018-08-21 13:30:03 (Dilema-Veche)
Retrosah Frederic Friedel este cofondatorul prestigiosului site de sah german ChessBase.com. A studiat filozofie si lingvistica la Hamburg si Oxford. A inceput o cariera universitara, dar a virat apoi catre jurnalismul de stiinta si tehnologie. Din cind in cind, in calitate de redactor-sef emeritus al... ...continuare.

Violenta si polarizare

publicat 2018-08-20 13:15:03 (Dilema-Veche)
Violenta si polarizare In memoriile sale, la un moment dat Petre Pandrea observa ca violenta in politica romaneasca a fost introdusa de miscarile extremiste, legionarismul si comunismul. Ambele au folosit din plin amenintarea, intimidarea, agresiunea si asasinatul politic. Memorialistul mai sustine ca aceste practici... ...continuare.

O vara cu Daniel Barenboim

publicat 2018-08-19 15:15:04 (Dilema-Veche)
O vara cu Daniel Barenboim Pentru cei care vara citesc, asculta muzica si cauta linistea, un mare muzician propune o alternativa: Vara cu Daniel Barenboim se intituleaza un nou proiect discografic in care au aparut de curind cvartete cu pian de Mozart si integrala simfoniilor de Brahms.In 8 martie 2018, Daniel Barenboim a... ...continuare.

Blue Banks - identitati feminine in mediul rural

publicat 2018-08-17 11:30:04 (Dilema-Veche)
Blue Banks - identitati feminine in mediul rural Luni, 20 august, de la ora 19, la Rezidenta BRD Scena9, are loc vernisajul expozitiei multimedia "Blue Banks - identitati feminine in mediul rural". Regizoarele Andreea Bortun si Brindusa I. Nastasa au documentat istoriile personale a 18 femei din sudul rural care isi impartasesc povestile intime... ...continuare.

"Mediul schimba felul in care ascultam muzica" - interviu cu Portico Quartet

publicat 2018-08-16 12:30:04 (Dilema-Veche)
Portico Quartet vor concerta la Festivalul de Jazz de la Smida (17-19 august). Mai multe la www.smidajazz.ro. Cititi aici o recenzie a albumului Art in the Age of Automation scrisa de Aron Biro.Ce s-a schimbat, muzical vorbind in deceniul scurs intre albumele voastre Knee-Deep in the North Sea... ...continuare.

Sunetul Lumii a Cincea

publicat 2018-08-16 09:15:06 (Dilema-Veche)
Sunetul Lumii a Cincea a Various Artists, Exotic ésotérique Vol. 2*, Artetetra, 2017. Artetetra este un label al carui suport exclusiv este caseta audio, fondat acum patru ani in oraselul italian Potenza Picena si relocat ulterior in Bologna de catre Matteo Pennesi si Luigi Monteanni. Primul lui release era, in... ...continuare.

Problema cehoviana

publicat 2018-08-16 09:15:06 (Dilema-Veche)
Problema cehoviana a Pescarusul, de A.P. Cehov, adaptare libera dupa o traducere de Masa Dinescu si Andrei Șerban. Regia: Andrei Șerban. Regizor secund: Sinziana Stoican. Scenograf consultant: Valentin Virlan. Asistenti regie: Cosmin Alexandru Purice, Florin Lita. Lumini si sunet: Dragos Margineanu, Paul... ...continuare.

Acceptarea trupului si alimentatia intuitiva

publicat 2018-08-16 09:15:06 (Dilema-Veche)
Acceptarea trupului si alimentatia intuitiva Pentru sanatatea dumneavoastra, urinati de minimum trei ori pe zi, cel putin doi litri de lichid." Vi s-ar parea absurd un astfel de mesaj, in pauza de publicitate? Daca avem reguli privind consumul de lichide, de ce n-am avea reguli si in privinta altor nevoi fiziologice?In 2009, CNA si... ...continuare.