Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


O declaratie ULUITOARE a unuia dintre suspectii de terorism. PLANUIAU UN ATAC CU BOMBA la simbolul numarul 1 al BARCELONEI

publicat 2017-08-23 10:45:04 (Evenimentul-Zilei)
O declaratie ULUITOARE a unuia dintre suspectii de terorism. PLANUIAU UN ATAC CU BOMBA la simbolul numarul 1 al BARCELONEI Simbolul Barcelonei, celebra si iubita bazilica Sagrada Familia era vizata de celula terorista care a actionat pe La Rambla. Declaratiile unuia dintre suspectii arestati dupa explozia din Alcanar, unde fabricau bombe, sunt cutremuratoare, intr-o lume in care este greu sa ne imaginam fara Sagrada... ...continuare.

DESCINDERE in forta in Prahova la HOȚII de motorina. 15 persoane AUDIATE

publicat 2017-08-23 10:15:03 (Evenimentul-Zilei)
DESCINDERE in forta in Prahova la HOȚII de motorina. 15 persoane AUDIATE Miercuri dimineata, au avut loc sapte descinderi in forta a Politiei, care viza hotii de motorina, benzina si ulei din trenurile stationate in o statie feroviara din Ploiesti. Cincisprezece persoane au fost retinute . ...continuare.

Meciul mult asteptat F.C.S.B - Sporting Lisabona aduce si RESTRICȚII DE TRAFIC in BUCUREȘTI

publicat 2017-08-23 10:15:03 (Evenimentul-Zilei)
Meciul mult asteptat F.C.S.B - Sporting Lisabona aduce si RESTRICȚII DE TRAFIC in BUCUREȘTI Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in zona Arenei Nationale, unde va avea loc, de la orele 21:45, meciul de fotbal dintre echipele F.C.S.B. si F.C. Sporting Lisabona. ...continuare.

CONSPIRATIA celei mai BOGATE familii din LUME a ajuns in ROMANIA. CINE si DE CE vrea sa CUMPERE banca BANCPOST?

publicat 2017-08-23 09:45:04 (Evenimentul-Zilei)
CONSPIRATIA celei mai BOGATE familii din LUME a ajuns in ROMANIA. CINE si DE CE vrea sa CUMPERE banca BANCPOST? De peste 200 de ani, banca Rothschild este inima finantelor mondiale. Are o retea de 40 de birouri in mai mult de 30 de tari din Europa, America si Australia. ...continuare.

TRUMP amestecat in afaceri cu DROGURI. Detalii BOMBA.

publicat 2017-08-23 09:45:04 (Evenimentul-Zilei)
TRUMP amestecat in afaceri cu DROGURI. Detalii BOMBA. Chipul lui Trump a fost descoperit in o cantitate uriasa de pastile ecstasy, in o duba din Austria. Șoferul si fiul sau retinuti de Politia germana. ...continuare.

EXCLUSIV: SUTE de mii de romani NU VOR MAI PLATI aceasta TAXA!

publicat 2017-08-23 09:45:04 (Evenimentul-Zilei)
Primariile din 1.256 de localitati din Romania au semnat, in primul semestru, contracte de finantare in vederea cadastrarii gratuite a cladirilor si terenurilor din localitate, cu prioritate pe loturile agricole. Chiar daca anul acesta numarul primariilor care au semnat astfel de contracte este... ...continuare.

Primul curs dedicat jurnalistilor emergenti din aria culturala, la Art Encounters

publicat 2017-08-23 09:30:03 (Evenimentul-Zilei)
Primul curs dedicat jurnalistilor emergenti din aria culturala, la Art Encounters Cu ocazia organizarii la Timisoara a celei de-a doua editii a Bienalei de arta Art Encounters si in contextul castigarii de catre Timisoara a titlului de Capitala Culturala a Europei 2021, Fundatia Art Encounters lanseaza un curs intensiv dedicat scrierii de arta si mecanismelor artei contemporane. ...continuare.

Amintiri din Epoca de Aur. In numele presedintelui

publicat 2017-08-23 09:30:03 (Evenimentul-Zilei)
Amintiri din Epoca de Aur. In numele presedintelui Azi e 23 august. O zi oarecare. Ba nu, la noi la Braila, Muzeul "Carol I" e in sarbatoare. Dar, in urma cu peste patru decenii, pe la mijlocul anilor `70, cand economia Romaniei duduia, pe la inceputul unui iulie in care bucurestenii cautau cu asiduitate umbra, intr-o buna dimineata in care... ...continuare.

BAC 2017, sesiunea a doua. Candidatii vor sustine astazi proba obligatorie a profilului

publicat 2017-08-23 08:45:06 (Evenimentul-Zilei)
BAC 2017, sesiunea a doua. Candidatii vor sustine astazi proba obligatorie a profilului BAC 2017, sesiunea a doua. Candidatii la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului vor sustine astazi proba obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. ...continuare.

RAZBOI vadit KELEMEN HUNOR - PLEȘU! Schimb de replici NAUCITOR intre cei doi

publicat 2017-08-23 08:15:08 (Evenimentul-Zilei)
RAZBOI vadit KELEMEN HUNOR - PLEȘU! Schimb de replici NAUCITOR intre cei doi Lumea politica este zguduita de un nou scandal, intre un sef de partid si un intelectual. Razboiul declarativ dintre Kelem Hunor si Andrei Plesu este absolut naucitor. ...continuare.