Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre un program de gestiune?

publicat 2020-09-21 09:30:07 (Hit)
Care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre un program de gestiune? Care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre un program de gestiune? Daca detii un magazin, indiferent de tipul acestuia, una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face este sa folosesti tehnologia din aceste momente, pentru a putea conduce afacerea mai inteligent, mai... ...continuare.

Cum alegi cel mai bun tricou? Iata 3 sfaturi pe care orice barbat ar trebui sa le stie!

publicat 2020-09-18 09:45:08 (Hit)
Cum alegi cel mai bun tricou? Iata 3 sfaturi pe care orice barbat ar trebui sa le stie! Si barbatilor le place sa se imbrace, uneori, la fel de mult ca femeilor. De aceea, e posibil sa ii auzi vorbind despre calitatile unui costum bine ales. Cu toatea acestea, outfitul de baza al fiecaruia este compus dintr-o pereche de jeansi si un tricou. Asta porti acasa, in weekenduri, cand... ...continuare.

FEELLS.COM - DECOR MODERN URBAN PERFECT PENTRU O VIATA COSMOPOLITA

publicat 2020-09-18 09:30:06 (Hit)
FEELLS.COM - DECOR MODERN URBAN PERFECT PENTRU O VIATA COSMOPOLITA Intotdeauna in tendinte datorita accentului sau de invidiat pe confort si notelor distinctive ale unei vieti de oras plina de farmec - pune la dispozitie, de asemenea, un traseu inteligent pentru a-ti crea propria oaza de intimitate in mijlocul orasului. Acest stil decorativ este, de asemenea,... ...continuare.

Usi rapide tip rulou pentru camere frigorifice

publicat 2020-09-17 15:15:09 (Hit)
Usi rapide tip rulou pentru camere frigorifice Indiferent ca vorbim despre o camera frigorifica dintr-un restaurant, sau dintr-o unitate operationala, sau despre un depozit de refrigerare, multi proprietari de business au nevoie sa stie ca usile rapide de tip rulou pentru camere frigorifice vor putea sa contribuie la reducerea costurilor... ...continuare.

Romania, este putin probabil sa vanda licente 5G anul acesta

publicat 2020-09-16 09:30:07 (Hit)
Romania, este putin probabil sa vanda licente 5G anul acesta Romania nu poate acorda primele licente 5G inainte de sfarsitul acestui an, chiar daca Guvernul publica in Jurnalul Oficial documentele pe care organismul de reglementare in telecomunicatii ANCOM a asteptat-o pentru initierea licitatiei, a declarat adjunctul sefului ANCOM, Eduard Lovin. In... ...continuare.

Huawei Watch Fit

publicat 2020-09-04 12:15:12 (Hit)
Huawei Watch Fit Huawei Watch Fit se va indrepta instantaneu catre cei carora le plac ofertele de ceasuri inteligente Huawei. Dincolo de culoarea Orange pe care il vedeti aici, Watch Fit vine si in Sakura Pink, Graphite Black si Mint Green. Atractia minuscula a Huawei Watch Fit Sunt mai putin indragostit de... ...continuare.

Studiu: viteza medie de descarcare sa triplat in Romania anul acesta

publicat 2020-09-04 11:45:09 (Hit)
Studiu: viteza medie de descarcare sa triplat in Romania anul acesta Romania s-a clasat pe locul 26 din 221 de tari in ceea ce priveste viteza medie de descarcare, care aproape s-a triplat fata de anul trecut la 61,08 Mbps, potrivit unui studiu realizat de cable.co.uk. Romania a castigat astfel 11 locuri in clasament, dupa ce a scazut 33 de pe pozitia a 5-a in... ...continuare.

Cum sa imbunatatesti calitatea unui video in Filmora

publicat 2020-09-01 12:45:09 (Hit)
Cum sa imbunatatesti calitatea unui video in Filmora Un eveniment te-a luat pe nepregatite si nu ai avut timp sa faci ajustarile video potrivite, iar filmarea nu este la calitatea dorita de tine? Sau pur si simplu aparatul cu ajutorul caruia ai filmat nu are capacitatea necesara pentru un video clar si de calitate? Nu trebuie sa-ti faci griji. Poti... ...continuare.

LG Wing

publicat 2020-09-01 11:45:09 (Hit)
LG Wing O modalitate interesanta de a aborda un telefon de jocuri LG a lansat deja telefoane cu afisaje secundare optionale, cel mai recent LG V60 si LG Velvet. Gamerii au adoptat aceste telefoane special pentru functia de afisare duala, care le permite mai mult spatiu pentru comenzile de pe ecran si... ...continuare.

Sabrina Android TV

publicat 2020-09-01 11:30:09 (Hit)
Sabrina Android TV La inceputul acestui an, se zvonea ca Google lucreaza la un dongle de streaming bazat pe Android TV, care sa sustina ofertele sale hardware Chromecast. Acum, noile detalii posibile de stabilire a pretului dispozitivului, denumite in cod "Sabrina", au fost descoperite in mai multe inregistrari... ...continuare.