Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Vietile secrete ale spionilor femei din MI6: Cum au reusit sa ocupe pozitiile de top ale spionajului britanic si care este viata pe care o femeie agent trebuie sa o traiasca

publicat 2022-12-10 09:01:22 (Ziarul-Financiar)
Vietile secrete ale spionilor femei din MI6: Cum au reusit sa ocupe pozitiile de top ale spionajului britanic si care este viata pe care o femeie agent trebuie sa o traiasca Autor: Andrei Serbanescu In mentalul colectiv, arhetipul agentului secret a fost intruchipat de-a lungul istioriei de barbatul imperturbabil, carismatic si lipsit de orice frica. Cu toate acestea, nume precum Mata Hari, Virginia Hall sau Vera Atkins au demonstrat ca domeniul spionajului este un... ...continuare.

Argentina se alatura Croatiei in prima semifinala de la Mondial, dupa un meci dramatic cu Olanda

publicat 2022-12-10 01:01:20 (Ziarul-Financiar)
Argentina se alatura Croatiei in prima semifinala de la Mondial, dupa un meci dramatic cu Olanda Autor: Rafael Hekman Dupa o prima jumatate de ora dominata teritorial de Argentina, care a fost mai prezenta in jumatatea adversa, Lionel Messi a gasit o pasa excelenta pe culoar, pentru Molina, care a patruns in careu si a impins mingea in poarta cu varful ghetei (0-1, min. 35). ...continuare.

Vicepresedintele UE, Eva Kaili, a fost arestata la Bruxelles

publicat 2022-12-10 01:01:20 (Ziarul-Financiar)
Vicepresedintele UE, Eva Kaili, a fost arestata la Bruxelles Autor: Laura Buciu Unul dintre vicepresedintii UE, Eva Kaili, a fost arestata vineri seara la Bruxelles de politia care investigheaza presupusele activitati de lobby ale gazdei Cupei Mondiale, Qatar, in Parlamentul European, potrivid Daily Mail. ...continuare.

Drama imensa in Brazilia: echipa de fotbal a fost eliminata de la Cupa Mondiala de Croatia, dupa un meci dramatic decis la 11 metri

publicat 2022-12-09 20:01:24 (Ziarul-Financiar)
Drama imensa in Brazilia: echipa de fotbal a fost eliminata de la Cupa Mondiala de Croatia, dupa un meci dramatic decis la 11 metri Autor: Rafael Hekman Nationala de fotbal a Croatiei a rezistat vineri in fata Braziliei, principala favorita a Cupei Mondiale din Qatar, obtinand calificarea in semifinala. Croatii s-au impus dupa lovituri de departajare si dupa ce fusesera condusi cu 1-0, la pauza dintre reprizele de prelungiri.... ...continuare.

06. Dante International

publicat 2022-12-09 19:46:22 (Ziarul-Financiar)
Dante International este cel mai mare retailer din online-ul romanesc. Este totodata compania care a adus in Romania conceptul de mall virtual sau de marketplace, asa cum e mai degraba cunoscut, avand astazi peste 42.000 de selleri activi in platforma, conform celor mai recente date ale ZF. ...continuare.

Mesaj de incredere in Romania de la unul dintre cei mai cunoscuti manageri din industria romaneasca

publicat 2022-12-09 19:46:22 (Ziarul-Financiar)
Mesaj de incredere in Romania de la unul dintre cei mai cunoscuti manageri din industria romaneasca Autor: Georgiana Mihalache Tweet Print Mail Articole recomandate ... Kiril Boshov, CEO, Euroins Insurance Group: Vom continua sa capitalizam Euroins Romania pentru a sprijini cresterea viitoare a companiei ...continuare.

Ce parere au liderii de business din Romania despre ei: ambitiosi, workaholici, rezistenti la ideile noi din cauza fricii de esec, iar la pensie vor sa devina consultanti

publicat 2022-12-09 19:01:22 (Ziarul-Financiar)
Ce parere au liderii de business din Romania despre ei: ambitiosi, workaholici, rezistenti la ideile noi din cauza fricii de esec, iar la pensie vor sa devina consultanti Autor: Cristian Hostiuc La Gala Business Magazin din acest an "Cei mai admirati lideri de business din Romania", cand am aniversat 18 ani de la lansarea revistei (si rezistam in continuare), am facut pe loc un sondaj, ca sa mai destindem atmosfera, prin care i-am intrebat pe liderii din business... ...continuare.

OMV Petrom: Sustinem ferm accesul Romaniei la Schengen. Nu este rolul nostru sa comentam decizii politice. Votul pentru Schengen are un impact asupra noastra, avand in vedere ca detinem operatiuni atat in Romania cat si in Bulgaria

publicat 2022-12-09 19:01:22 (Ziarul-Financiar)
OMV Petrom: Sustinem ferm accesul Romaniei la Schengen. Nu este rolul nostru sa comentam decizii politice. Votul pentru Schengen are un impact asupra noastra, avand in vedere ca detinem operatiuni atat in Romania cat si in Bulgaria Autor: Roxana Petrescu OMV Petrom, cea mai mare companie din Romania, controlata de austriecii de la OMV, spune ca este afectata de mentinerea Romaniei in afara spatiului Schengen, sperand ca decidentii sa ajunga in curand la o solutie."Suntem un punct de sprijin pentru economia romaneasca,... ...continuare.

Kiril Boshov, CEO al Euroins Insurance Group: Euroins Romania va primi inca 100 mil. lei la capital si strategia merge pe directia non-RCA. Romania este cea mai veche si mare piata pentru grupul bulgar. Euroins Romania are o pondere de aproape 50% in portofoliul grupului Euroins Insurance Group

publicat 2022-12-09 18:46:20 (Ziarul-Financiar)
Kiril Boshov, CEO al Euroins Insurance Group: Euroins Romania va primi inca 100 mil. lei la capital si strategia merge pe directia non-RCA. Romania este cea mai veche si mare piata pentru grupul bulgar. Euroins Romania are o pondere de aproape 50% in portofoliul grupului Euroins Insurance Group Kiril Boshov, CEO Euroins Insurance Group (EIG) :Cred ca a fost o situatie unica in ultimele 12 luni, de la redistribuirea celor 40% din cota de piata pe zona asigurarilor RCA la jucatorii ramasi (dupa falimentul City Insurance-n.red.) si adaptarea portofoliilor la preturile stabilite in functie... ...continuare.