Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Bio-Based Industries Consortium: Romania ar trebui sa dezvolte o industrie bazata pe utilizarea de biomasa ca materie prima si transformarea ei in produse cu valoare adaugata

publicat 2018-03-20 15:45:30 (Ziarul-Financiar)
Bio-Based Industries Consortium: Romania ar trebui sa dezvolte o industrie bazata pe utilizarea de biomasa ca materie prima si transformarea ei in produse cu valoare adaugata Industria petrochimica si sectorul agro-alimentar din Romania pot juca un rol important in crearea unei noi industrii bazate pe utilizarea de biomasa ca materie prima si transformarea ei in produse cu valoare adaugata, potrivit celui mai recent raport de tara elaborat de Bio-Based Industries... ...continuare.

Uzina Dacia de la Mioveni tureaza motoarele: Productia in februarie a crescut cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Duster, cel mai cautat model

publicat 2018-03-20 15:30:32 (Ziarul-Financiar)
Uzina Dacia de la Mioveni tureaza motoarele: Productia in februarie a crescut cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Duster, cel mai cautat model Uzina Dacia din Mioveni a produs in primele doua luni din 2018 56.666 de vehicule, potrivit unui anunt al companiei. Productia in luna februarie a crescut cu 7,11% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand de la 26.108 vehicule la 27.964 vehicule. Dacia Duster se afla pe primul loc in... ...continuare.

Studiu: 7 din 10 romani afirma ca sunt mai fericiti la munca decat acasa

publicat 2018-03-20 15:30:32 (Ziarul-Financiar)
Studiu: 7 din 10 romani afirma ca sunt mai fericiti la munca decat acasa 70% dintre romani se declara fericiti la locul de munca si doar 57% dintre respondenti au precizat ca sunt fericiti acasa. In acelasi timp, 6 din 10 din romani se declara cu adevarat fericiti, arata un studiu publicat marti de Reveal Marketing Research cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii. ...continuare.

Mircea Bozga, Partener PwC Romania: Putine companii integreaza managementul riscurilor cibernetice si de confidentialitate in strategia lor

publicat 2018-03-20 15:15:34 (Ziarul-Financiar)
Mircea Bozga, Partener PwC Romania: Putine companii integreaza managementul riscurilor cibernetice si de confidentialitate in strategia lor Noile modalitati in care datele personale, si nu doar acestea, pot fi folosite, deschid calea catre mai multe oportunitati, dar si mai multe riscuri, in prezent fiind putine companii care integreaza managementul riscurilor cibernetice si de confidentialitate in strategia lor de transformare... ...continuare.

Focuri de arma intr-un liceu din SUA. In unitatea de invatamant este alerta de securitate

publicat 2018-03-20 15:15:34 (Ziarul-Financiar)
Focuri de arma intr-un liceu din SUA. In unitatea de invatamant este alerta de securitate Un atac armat a avut loc marti intr-un liceu din statul american Maryland, anunta autoritatile americane, precizand ca incidentul de securitate s-a incheiat deja. ...continuare.

Se inchid scolile ? Suspans pentru elevii din Capitala: Gabriela Firea analizeaza daca e cazul sa se inchida scolile joi si vineri

publicat 2018-03-20 14:45:29 (Ziarul-Financiar)
Se inchid scolile ? Suspans pentru elevii din Capitala: Gabriela Firea analizeaza daca e cazul sa se inchida scolile joi si vineri Se inchid scolile ? Suspans pentru elevii din Capitala: Gabriela Firea analizeaza daca e cazul sa se inchida scolile joi si vineri ...continuare.