Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Ravinder Takkar pleaca luna viitoare din Romania pentru a prelua un rol complex de conducere la Vodafone India si a gestiona dezvoltarea businessului in Africa, Orientul Mijlociu si Asia Pacific

publicat 2017-06-23 10:30:22 (Ziarul-Financiar)
Ravinder Takkar pleaca luna viitoare din Romania pentru a prelua un rol complex de conducere la Vodafone India si a gestiona dezvoltarea businessului in Africa, Orientul Mijlociu si Asia Pacific Ravinder Takkar, CEO-ul in mandatul caruia cifra de afaceri a subsidiarei locale a grupului britanic de comunicatii Vodafone a revenit pe crestere iar investitiile in reteaua mobila au accelerat, concomitent cu expansiunea centrelor de servicii internationale din Bucuresti, va prelua la jumatatea... ...continuare.

Nave de razboi rusesti au lansat atacuri cu rachete asupra unor tinte ale Stat Islamic in Siria

publicat 2017-06-23 10:30:22 (Ziarul-Financiar)
Nave de razboi rusesti au lansat atacuri cu rachete asupra unor tinte ale Stat Islamic in Siria Trei nave de razboi rusesti au lansat, vineri, atacuri cu rachete asupra unor tinte ale Stat Islamic in Siria si au distrus depozite mari de armament si munitie apartinand organizatiei teroriste, a anuntat ministerul rus al Apararii, informeaza site-ul agentiei Tass. ...continuare.

Agentia Europeana pentru Medicamente si Autoritatea Bancara Europeana, transferate pana in noiembrie

publicat 2017-06-23 09:45:15 (Ziarul-Financiar)
Agentia Europeana pentru Medicamente si Autoritatea Bancara Europeana, transferate pana in noiembrie Consiliul European a stabilit, joi, ca transferul Agentiei Europene pentru Medicamente (EMA) si al Autoritatii Bancare Europene (ABE), in contextul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana, trebuie efectuat pana in luna noiembrie a acestui an, informeaza site-ul institutiei europene. ...continuare.

O problema rezolvata: Programatorii din centrele de servicii, scutiti de plata impozitului pe venit, dupa ce corectura a fost publicata in MO

publicat 2017-06-23 07:15:16 (Ziarul-Financiar)
O problema rezolvata: Programatorii din centrele de servicii, scutiti de plata impozitului pe venit, dupa ce corectura a fost publicata in MO Citeste si: "De ce a fost atat de usor sa se aplice scutirea de impozit pe venit la programatori, dar nu si la inginerii mecanici?" O lege care sta in sertar pentru ca nu are norme clare: Cercetatorii vor acelasi tratament fiscal ca IT-istii, 0% impozit pe venit, dar angajatorii se tem de fisc... ...continuare.

Noua strategie a Ministerului Finantelor privind managementul datoriei publice: Imbunatatirea lichiditatii se va face prin rascumparari anticipate si preschimbari de titluri, dar si prin cresterea ponderii titlurilor de stat in indicii regionali

publicat 2017-06-23 00:22:59 (Ziarul-Financiar)
Noua strategie a Ministerului Finantelor privind managementul datoriei publice: Imbunatatirea lichiditatii se va face prin rascumparari anticipate si preschimbari de titluri, dar si prin cresterea ponderii titlurilor de stat in indicii regionali Citeste si: Ministerul Finantelor plateste a doua dobanda anuala pentru titlurile de stat FIDELIS 2015 Foame de bani: Ministerul Finantelor vrea sa imprumute in iunie de pe piata interna 5,8 mld. lei si 100 mil. euro Ministerul Finantelor a imprumutat 575 mil.lei de la banci, la un randament de... ...continuare.

Valer Blidar, proprietarul Astra Vagoane Calatori, s-a asociat cu Electroputere VFU Pascani si Atelierele CFR Grivita pentru a participa la licitatia de tramvaie din Capitala

publicat 2017-06-23 00:22:59 (Ziarul-Financiar)
Valer Blidar, proprietarul Astra Vagoane Calatori, s-a asociat cu Electroputere VFU Pascani si Atelierele CFR Grivita pentru a participa la licitatia de tramvaie din Capitala Citeste si: Industriasul Valer Blidar cauta contracte in Peninsula Scandinava pentru fabrica din Arad: "Negociem vanzarea de vagoane si tramvaie" Valer Blidar a semnat prelungirea contractului cu operatorul feroviar din Cehia si negociaza vanzarea de vagoane si in Indonezia Industriasul Valer... ...continuare.