Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

E normal ca jurnalistii sa furnizeze procurorilor documente? Replici cu Recorder

publicat 2019-03-01 08:30:03 (Catalin Tolontan)

"Reporterii Recorder au predat autoritatilor documentele care au stat la baza anchetei jurnalistice". Asta scrie in articolul in care Recorder anunta ca DNA a inceput un reportaj, in urma excelentei lor investigatii despre un preot-afacerist, conectat la o serie de primari. Cu [...] Articolul E normal ca jurnalistii sa furnizeze procurorilor documente? Replici cu Recorder apare prima data in Catalin Tolontan.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Catalin Tolontan:
CAZUL DIICOT CEAUȘIST. Horodniceanu nu are regrete pentru incriminarea pe degeaba a redactorului de la Radio Romania si spune ca Libertatea scrie despre el pentru ca si-a depus candidatura la „functii importante in structura Ministerul Public”!
Pleaca Belodedici, vine Bumbescu
Cum le-au dat judecatorii cu dosarul in cap procurorilor DIICOT si sefului PSD al Radio Romania dupa ce acestia folosisera "handicapul mental sever" al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata sa recunoasca o pedeapsa nemeritata!
DIICOT CEAUȘIST – Fostul sef PSD al Radio Romania a cerut sa afle cine da informatii pentru tolo.ro, procurorii au executat! Perchezitii la 6 dimineata in casa unui redactor muzical, in fata fetei ei suferinda de autism!
Tezaurul lui Valcov, tradat de un pasaport expirat! Cum arata banii pe care procurorii i-au gasit "creierului Guvernului Dancila", cand a fost condamnat la 8 ani de inchisoare
Tot ce a putut Augustin Lazar a fost sa numeasca «practici discutabile» ce faceau procurorii inainte de 1989, in cazul disidentilor politici!
Contabilitatea mafiei: cum isi tragea Vlad Cosma din "Sfanta treime" a profitului companiilor care primeau lucrari de la Consiliul Judetean condus de tatal sau!
Daca Tudorel Toader, si nu Augustin Lazar ar fi refuzat eliberarea unui detinut politic, pe cate voci reintarite i-am fi cerut demisia?
Reprezentati de mafiotul din "Cazul Shanghai", chinezii ii invita pe sefii Cupru Min, Cosarca si Chindris, in China si apoi cer "raportul geologic" pentru resursele de cupru si de metale rare ale Romaniei!
Elogiul lui Tudor Giurgiu si insulta lui Cristian Tudor Popescu la adresa Libertatea
VIDEO | Claudiu Georgescu, presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale de Constructii, inregistrat cand cere spaga din fonduri europene: "O parte este a ta si doua sunt ale noastre! E impartire la 3, ce Doamne, iarta-ma!"
Multumim ca cititi! Va recomand 7 articole pentru acest weekend
Cum tremura firmele de asigurari, de panotaj si de publicitate in fata lui Gabi Firea! Și cum a oprit Primaria cutremurul sa intre in Bucuresti
Costi Mocanu pleaca din conducerea ProTV de la 1 aprilie
Cand oamenii au curajul si vorbesc cu presa: 32 de persoane condamnate definitiv pentru coruptie, peste 10 milioane de euro recuperati, nicio sursa n-a patit nimic!