Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Judecatorul aprobase "supravegherea video si audio" timp de o luna a lui Condrea! De ce nu l-au filat procurorii chiar in ziua dinaintea arestarii, cand a avut loc accidentul?!

publicat 2018-01-14 07:15:02 (Catalin Tolontan)

Judecatorii au aprobat toate cererile de urmarire ale procurorilor in dosarul Hexi Pharma. Asta pentru ca instantele au considerat ca "faptele sunt de o gravitate deosebita pentru societate". Numai ca, desi l-au solicitat si l-au primit, procurorii n-au folosit dreptul [...] Articolul Judecatorul aprobase "supravegherea video si audio" timp de o luna a lui Condrea! De ce nu l-au filat procurorii chiar in ziua dinaintea arestarii, cand a avut loc accidentul?! apare prima data in Catalin Tolontan.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Catalin Tolontan:
Lovitura de teatru: ieri, a doua instanta consecutiva a refuzat sa judece cazul Hexi Pharma! Curtea de Apel va rezolva conflictul dintre tribunale
Viata e in alta parte: toate cele 5 televiziuni de stiri au strans la caderea guvernului mai putin de jumatate din audienta a 3 televiziuni de entertainment!
Burleanu l-a ales ca adversar pe Ioanitoaia. Ce se face daca ziaristul se baga?
Ministrul Bodog cere demisia managerului de la Spitalul Ilfov, dar liberalul Petrache ii mai da o sansa!
STENOGRAME: Șefii Hexi Pharma inregistrati de procurori cum se incurajau intre ei ca-i ajuta comunicatul SRI si ca "de undeva o sa vina scapare"!
Gravidele in travaliu urcau si coborau 2 etaje inainte de nastere la Spitalul Ilfov, in timp ce in corpul cu blocul operator o firma privata ofera "internari in regim hotelier"!
Corpul de Control: "La Spitalul Ilfov, valvele folosite la gravide si pompele de aspiratie ale nou-nascutilor sunt sterilizate in galeti puse pe jos si fara calculul timpilor!". Ministrul Bodog stie si il protejeaza pe manager!
Nou-nascut de 3,7 kg infectat cu candida si mort de septicemie. Ministerul Sanatatii a trimis controlul la trei luni dupa deces!
Agentia de presa a Rusiei dezinformeaza in cazul Hexi Pharma exact cu argumentele mogulilor sanatatii din Romania!
Politia confirma ca Primaria lui Firea nu i-a cerut apobarea legala pentru tirgul de Craciun din Piata Victoriei!
Bun de tipar 2017 – cartile care mi-au inseninat anul
In timp ce China e la un pas sa cumpere ProTV, de departe cea mai mare televiziune de la noi, statul roman continua sa-si bata joc de TVR si RRA, singurele cu buget comparabil!
Medicii izbucnesc dupa dezvaluirile din dosarul penal Hexi Pharma: "A fost un experiment criminal", "Odios e putin spus!"
EXCLUSIV a Laboratorul detinut de Hexi Pharma a recunoscut in fata procurorilor: „Am facut teste experimentale"! Pe milioane de romani din spitale!
Pentru ca ne inveti sa nu cedam in profesie, multumim, Gica Hagi!