Cele mai recente stiri

Start-up-ul Swisspod Technologies, care dezvolta o tehnologie ce ar putea permite crearea unei solutii de transport terestru de mare viteza, lanseaza o runda de finantare de 200.000 de euro pe SeedBlink Crosspoint Real Estate o promoveaza pe Oana Popescu, care a condus departamentul rezidential in ultimii 2 ani, in pozitia de partener ZF Live. Mihai Petrea, antreprenor, actionar, Gulf-El, companie de ridesharing: Suntem in curs de licentiere a companiei pentru lansarea in Dubai. Lucram in continuare la atragerea de investitori pentru a ne atinge obiectivele. om avea o flota de 50-100 de masini electrice pentru inceput Mircea Bozga, PwC: Ingrijorati de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul sa actioneze mai rapid si din proprie initiativa Mircea Bozga, PwC: Ingrijorati de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul sa actioneze mai rapid si din proprie initiativa Primarii se izbesc, in prag de alegeri, de Primarii se izbesc, in prag de alegeri, de "cresterea demografica" a multor zone si cer sectii noi de votare raportat la numarul de locuitori. "Lasati sectiile de votare si faceti crese si gradinite! Odata cu cresterea demografica a crescut si numarul de copii" Piata inmatricularilor de masini noi din Romania a scazut in T1/2024 cu 10,1% an/an si cu peste 25% in martie, a doua cea mai mare scadere din UE Piata inmatricularilor de masini noi din Romania a scazut in T1/2024 cu 10,1% an/an si cu peste 25% in martie, a doua cea mai mare scadere din UE Doctorii de la Garda de Mediu si de la Ministerul Mediului s-au umplut de bani! Acum trebuie sa ii dea inapoi Ministru Cercetarii, Bogdan Ivan, memorandum pe proiecte de un miliard de euro in Qatar "Uta"Lipa l-a resuscitat iar pe "saracul"chestor Niculae Chesnoiu, a carui pensie e doar de 4.700 de euro Politist din Ploiesti, acuzat de viol. "Totusi, e politist, ce mi se poate intampla”

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

economic

Ghid pentru Prima Casa 2024. Ce trebuie sa stii

Ghid pentru Prima Casa 2024. Ce trebuie sa stii

Continua programul "Prima Casa". Romanii care si-au propus sa-si cumpere o locuinta noua in 2024 au primit o veste buna din partea Guvernului Romaniei. Executivul a anuntat in mod oficial ca programul Prima Casa va continua si in acest an, sub denumirea de Noua Casa, si va suferi o serie de modificari. Potrivit Ministrului Finantelor, […]Articolul Ghid pentru Prima Casa 2024. Ce trebuie sa stii apare prima data in Money.ro.

tic

Motorola a prezentat noua familie de telefoane Edge 50. Aspect si specificatii pentru Edge 50 Ultra si Edge 50 Fusion

Motorola a prezentat noua familie de telefoane Edge 50. Aspect si specificatii pentru Edge 50 Ultra si Edge 50 Fusion

Pe langa noul model Edge 50 Pro, Motorola a dezvaluit inca doua smartphone-uri noi: Edge 50 Fusion, un telefon din gama mai accesibila, precum si Edge 50 Ultra, flagship-ul companiei pentru 2024. Motorola Edge 50 […]Articolul Motorola a prezentat noua familie de telefoane Edge 50. Aspect si specificatii pentru Edge 50 Ultra si Edge 50 Fusion apare prima data in Go4IT.

vedete

Vedetele din Romania care s-au afisat cu iubiti mai tineri decat ele dupa ce au divortat. Cine se mai afla pe lista alaturi de Daniela Nane

Vedetele din Romania care s-au afisat cu iubiti mai tineri decat ele dupa ce au divortat. Cine se mai afla pe lista alaturi de Daniela Nane

Showbiz-ul romanesc a fost martor, de-a lungul timpului, la mai multe separari care au venit pe neasteptate. Astazi amintim cateva dintre vedetele feminine care au divortat de partenerii lor si s-au afisat cu iubiti tinereii.