Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

VIDEO Cum s-a salvat un agricultor dupa un esec de proportii la cultura de porumb. Mistretii i-au distrus tot ce plantase pe o suprafata de 112 hectare

publicat 2017-10-09 05:00:01 (Adevarul)

VIDEO Cum s-a salvat un agricultor dupa un esec de proportii la cultura de porumb. Mistretii i-au distrus tot ce plantase pe o suprafata de 112 hectare Vasile Tarziu, un inginer din Cenad, judetul Timis, care cultiva 237 de hectare in sistem ecologic a avut in primavara acestui an un esec de proportii. Mistretii i-au distrus o cultura de 112 hectare de porumb proaspat semanat. Pentru a reduce proportia esecului, pe terenul compromis de mistreti agricultorul a cultivat alte legume.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Eleve hartuite sexual de profesori in scoli de top. #MeToo scoate la lumina situatii la SNSPA si la Colegiul "Mihai Viteazul"
Seful Spitalului Pascani s-a rasturnat cu masina in timpul garzii. Medicul-director a declarat peste 170 de garzi in 2016
FOTO A fost inaugurata cea mai mare si moderna sera din Romania. Rosii ca in Olanda, produse in judetul Timis: "Totul este computerizat"
Guvernul se joaca cu salariile noastre: uite banii, nu sunt banii
The New York Times, despre Romania: Cea mai rapida crestere economica din Europa s-ar putea indrepta catre probleme
De ce a scazut la 50% increderea in Biserica. "Romanii au inceput sa perceapa ca banul nu-i ochiul dracului, ci banul e ochiul Bisericii"
UPDATE Guvernul spaniol va declansa procedura de suspendare a autonomiei Cataloniei
La ce bun manualele?
Ce cumpara elevii de la chioscurile din scoala, desi legea interzice. "Am avut si «magazin de vise» in spatele scolii, ne mai mira ceva?"
Ministrul de Finante anunta amanarea eliminarii impozitului pentru venituri sub 2.000 de lei si pregateste taxa de solidaritate ce va fi aplicata angajatorilor
Bugetul faraonic alocat Catedralei Mantuirii Neamului
Incurcatura cu banii publici. Zeci de profesori au ramas fara salarii. Primar: "Mai am doar 5.000 de lei sa platesc profesorii"
Bilantul sinuciderii patronului Omnia Turism: mii de romani au ramas fara vacante si o teapa de 7,4 milioane de euro
VIDEO Cum se antreneaza cele mai tari trupe de elita
Legile blande si vagi, ca si mentalitatile arhaice lasa romancele fara aparare in fata hartuirii sexuale