Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

(P) Carti de dezvoltare personala pe care le poti citi in aceasta vara

publicat 2021-05-18 11:46:41 (Ziarul Financiar)

(P) Carti de dezvoltare personala pe care le poti citi in aceasta vara Autor: Iulian Tenchiu Conceptul de dezvoltare personala a parcurs un drum lung in ultimii ani. Iar, odata cu acesta, au aparut si promisiunile unor carti de dezvoltare personala. Fie ca sunt carti la reducere, carti cu pret intreg cumparate din librarii sau de la anticariat online, acestea au devenit de nelipsit din cosul de cumparaturi al iubitorilor de carti.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Ziarul Financiar:
Investiti in Romania! Octavian Fanea, CEO al Kadra: Traficul dintr-un oras poate scadea cu pana la 30% cu ajutorul unui sistem de management al parcarilor. Orasele din Transilvania au un apetit mai mare pentru solutii de smart mobility
Investiti in Romania! Mircea Andreev, APAN: Fermierii investesc in irigatii si ne asteptam la vanzari stabile de utilaje. Vom investi in extinderea diviziei de agro si cea de masini second hand. "Tractoare vindem circa 200 anual, iar tinta este sa ajungem la 300 de tractoare anual"
Afaceri de la zero. Antreprenorul Radu Sandu produce sacose din materiale textile sub brandul Daveras, care a ajuns la 20.000 de euro afaceri in 2020, primul an de activitate. "Ne dorim sa devenim o linie de accesorii din materiale textile, cu portofele, borsete, genti de plaja, mai multe modele de sacose"
Iulian Anghel, ZF: Daca deficitul de cont curent s-a dublat, la patru luni, an/an, de ce cursul leu/euro ramane stabil si cu ce cost?
Marea intrebare in cazul City Insurance: ce se va intampla cu tranzactia?
Cine sunt managerii care au castigat bursele de EMBA oferite in 2021 de ZF si WU Executive Academy
De ce sunt mici salariile din Romania? O investitie mare daca genereaza 1.000 de joburi prost platite nu ar trebui sa bucure pe nimeni. Ziarul Financiar incepe astazi o serie de articole pe tema "De ce sunt salariile mici in Romania?"
De ce sunt mici salariile din Romania? Dräxlmaier a anuntat o investitie de 200 mil. euro intr-o fabrica de baterii pentru masini electrice la Timisoara
Urmeaza ZF Bankers 2021, 6-7 iulie. Aceeasi intrebare: sunt prea multe sau prea putine banci in Romania?
Sanador a deschis o noua clinica in cladirea de birouri One Tower din Floreasca dupa o investitie de 6 milioane de euro. Noua clinica va aduce 10% din cifra de afaceri a Sanador, potrivit reprezentantilor companiei
Adrian Vasilescu, BNR: Preturile in crestere tulbura consumul si bugetele familiilor
Carbunele refuza sa moara
Mai mult de 3.800 de IMM-uri din agricultura au aplicat pentru finantare prin programul Agro IMM Invest. Dumitru Nancu, FNGCIMM: "87% sunt credite pentru activitatea curenta, iar 13% sunt pentru investitii. Ca finantare, 438 mil. lei au fost pentru investitii, iar pentru capital de lucru suma se ridica 2,85 mld. lei"
Cati actionari are Bursa de Valori Bucuresti (BVB), operatorul pietei de capital din Romania
iHunt a participat cu 2,6 mil. lei la plasamentele private de actiuni ale Arctic Stream, Agroland Agribusiness, Visual FAN si Air Claim