Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Acum la ZF Live: Cum evolueaza piata trotinetelor electrice din Romania? Ce planuri de extindere are startup-ul american Lime pe piata nationala?

publicat 2020-01-28 12:18:12 (Ziarul Financiar)

Acum la ZF Live: Cum evolueaza piata trotinetelor electrice din Romania? Ce planuri de extindere are startup-ul american Lime pe piata nationala?

citeste mai mult...
Alte stiri de la Ziarul Financiar:
Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care controleaza Metro si Europa FM, a fost diagnosticat cu coronavirus
Numarul de imbolnaviri cu coronavirus a ajuns la 1.952 de pacienti, in 24 de ore fiind confirmate 190 de noi cazuri
Un mic producator de dulciuri din Calarasi: Din 22 de angajati, jumatate sunt acasa in concediu fara plata pentru o luna. Plata somajului tehnic ar insemna o decapitalizare a societatii
Deputatul USR Catalin Drula: Birocratii si juristii prafuiti din ministere insista "dintr-o prostie incomensurabila" pentru semnarea cu pixul a declaratiilor privind scopul deplasarii, blocand "la fel ca intotdeauna digitalizarea, inovatia, simplificarea"
Denis Suceava a inchis fabrica de incaltaminte si reteaua de 36 de magazine si a trimis in somaj tehnic 500 de oameni. "Am mizat pe sanatatea oamenilor mai intai si abia apoi pe business"
Criza coronavirusului. Microsoft a dezvoltat in 10 zile pentru reteaua medicala Regina Maria o clinica virtuala pentru consultatii online. "Nu am livrat niciodata atat de repede un proiect atat de mare"
Bancherii de la Goldman Sachs sunt optimisti: Nu exista riscuri sistemice. Criza va fi pe termen scurt, cum a fost la 11 septembrie
Vodafone: Pentru al saselea an consecutiv avem certificat de la germanii de la umlaut AG ca avem cea mai buna retea mobila din Romania
Curs BNR. Cursul valutar al zilei de luni, 30 martie 2020. Euro scade sub pragul de 4,83 lei
Renania, furnizor de echipamente pentru protectia muncii: Suntem foarte aproape de blocaje pancontinentale. "Preturile itemurilor importate au explodat pur si simplu. Un produs pentru care in mod obisnuit plateam la achizitie 1 dolar, acum este disponibil cu 11 dolari"
Grupul german Miele va inchide temporar fabrica din Brasov unde se produc piese componente pentru electrocasnice
Compania de servicii a grupului Société Générale doneaza 100.000 de euro pentru achizitia de echipamente medicale
NNDKP: Care sunt principalele riscuri de securitate legate de munca de la domiciliu si cum pot fi ele reduse
Banca Centrala Europeana recomanda bancilor din zona euro sa amane plata dividendelor si rascumpararile de actiuni. ING scade cu 9% la bursa de la Amsterdam, Deutsche Bank cu 7% la Frankfurt, Societe Generale, iar UniCredit cu cate 6%
Acum la ZF Live: Cum trece criza, cine vrea sa angajeze acum si de ce?