Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

ZF Investiti in Romania! Andrei Timofte, Transilvania Constructii: In urmatorii 5 ani vrem sa ne dublam portofoliul de industrial si sa ajungem la 500.000 mp de spatii logistice si industriale ZF Investiti in Romania! Andrei Timofte, Transilvania Constructii: In urmatorii 5 ani vrem sa ne dublam portofoliul de industrial si sa ajungem la 500.000 mp de spatii logistice si industriale (218) Impozitarea pensiilor. Anunt important pentru toti pensionarii din Romania Impozitarea pensiilor. Anunt important pentru toti pensionarii din Romania (212) ELI Parks dezvolta pentru RetuRO centrul logistic regional din Ploiesti, de 6.200 mp ELI Parks dezvolta pentru RetuRO centrul logistic regional din Ploiesti, de 6.200 mp (211) Bulgaria trece printr-o noua criza guvernamentala. A sasea din 2021 incoace. Ce se va intampla cu planurile tarii de trecere la euro? Bulgaria trece printr-o noua criza guvernamentala. A sasea din 2021 incoace. Ce se va intampla cu planurile tarii de trecere la euro? (209) Bursa. TeraPlast se imprumuta cu 13,2 milioane de euro de la Banca Transilvania pentru achizitia companiilor din grupul austriac Freiler Bursa. TeraPlast se imprumuta cu 13,2 milioane de euro de la Banca Transilvania pentru achizitia companiilor din grupul austriac Freiler (208) Afaceri de la Zero. Geanina Manea pariaza pe sucurile naturale presate la rece U LAV si vrea sa le listeze in bacanii Afaceri de la Zero. Geanina Manea pariaza pe sucurile naturale presate la rece U LAV si vrea sa le listeze in bacanii (206) ZF Economia verde. Daniela Rusu, Precious Circuit, brand de accesorii care recicleaza deseuri electronice: ZF Economia verde. Daniela Rusu, Precious Circuit, brand de accesorii care recicleaza deseuri electronice: "Am vrut sa fim o portavoce pentru promovarea ideii de sustenabilitate, sa transmitem un mesaj privind nevoia de a fi mai atenti la mediul din jur" (200) Azi are loc conferinta ZF HR Trends 2024: Azi are loc conferinta ZF HR Trends 2024: "Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformarilor". Piata muncii, sub lupa: managerii, directorii de resurse umane, trainerii, consultantii si headhunterii discuta cele mai importante tendinte din piata resurselor umane (200) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Corneliu Perianu, iPensii: Ne-am propus sa democratizam si sa digitalizam procesul de aderare la un fond de pensii facultative Pilonul III in Romania ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Corneliu Perianu, iPensii: Ne-am propus sa democratizam si sa digitalizam procesul de aderare la un fond de pensii facultative Pilonul III in Romania (199) Momentul cand un batran din Drobeta-Turnu Severin este calcat de un TIR. Pensionarul a intrat intr-un unghi mort si nu a fost zarit de sofer Momentul cand un batran din Drobeta-Turnu Severin este calcat de un TIR. Pensionarul a intrat intr-un unghi mort si nu a fost zarit de sofer (191)

Ultimele cautari

Adidasi pentru copii: ce modele sa alegeti?

publicat 2023-03-17 12:30:07 (Click)

Adidasi pentru copii: ce modele sa alegeti? Alegerea adidasilor pentru copii nu este intotdeauna o sarcina usoara, nu-i asa? Sunt cativa factori de care trebuie sa tinem cont, precum confortul, calitatea si un stil care ii poate multumi pe cei mici. Prin urmare, nu putem sa nu amintim de alternativele adidasilor Adidas pentru copii.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Situatie periculoasa intr-un magazin din Bucuresti. Tavanul s-a prabusit peste o clienta de 70 de ani. Victima a fost transportata la spital
Isterie in online dupa prabusirea podului din Baltimore. Filmul lui Obama, "Leave the World Behind", printre teoriile lansate
"Fetita Zurli", un nou proiect de mare anvergura! Uite ce face actrita dupa ce a plecat din trupa
Horoscop aprilie 2024. O zodie isi face curatenie in viata personala, iar trei nativi traiesc o iubire ca-n povesti
Shakira dezvaluie culisele vietii cu Pique: "A fost o relatie iubire-ura uneori"
De ce apar ridurile. La ce varsta isi fac simtita prezenta si cum se pot trata
Lista oficiala a alimentelor pentru care se prelungeste plafonarea preturilor, aprobata de Iohannis
Cum arata farfuria perfecta pentru o alimentatie sanatoasa in viziunea nutritionistului Mihaela Bilic
Cate grade s-au inregistrat in Grecia in cel mai fierbinte martie din ultimele decenii. Ce urmeaza
Cutremur in Romania! Seismul s-a produs intr-o regiune neobisnuita din tara
Ce relatie speciala are Jador cu parintii sai si cat de des se viziteaza! Tatal artistului a dat din casa
Africa se rupe in doua continente si va aparea un nou ocean! Anuntul surprinzator al oamenilor de stiinta
Dan Negru, revoltat pentru pretul mare pe care trebuie sa-l platesti daca vizitezi Castelul Peles: "E mai ieftin sa vezi Versailles"
Dormitoare-colt pentru cupluri: sfaturi pentru crearea unui spatiu comun confortabil
Sezonul estival prinde viata. Ofertele de cazare la mare si in Delta Dunarii pentru minivacanta de 1 Mai