Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Agentia Agerpres a furnizat toate filmarile si fotografiile cu manifestantii din 10 august la cererea politiei lui Carmen Dan, "ca sa fie identificati oamenii"!

publicat 2019-06-12 22:30:03 (Catalin Tolontan)

Presa din toata lumea isi face datoria de a nu furniza informatii si imagini aflate in posesia sa Guvernului sau altor autoritati, care le pot folosi apoi impotriva oamenilor. Pe 11 august 2018, la o zi dupa mitingul Diasporei impotriva [...] Articolul Agentia Agerpres a furnizat toate filmarile si fotografiile cu manifestantii din 10 august la cererea politiei lui Carmen Dan, "ca sa fie identificati oamenii"! apare prima data in Catalin Tolontan.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Catalin Tolontan:
Șefa antidopingului, Graziela Vajiala, dupa ce a fost acuzata de WADA de musamalizare de probe: "Sunt interese din tara si din afara ca sa compromita laboratorul de la Bucuresti, un pol de profesionalism si de putere in sport"
Va recomand 7 superlecturi de weekend » De la primul robot-judecator al lumii la un interviu cu ambasadorul tarii in care painea costa mai mult decat un plin de benzina
Ce era in sangele lui Ekeng, fotbalistul de la Dinamo, de sefa laboratorului Antidoping de la Bucuresti si-a indemnat un subaltern sa musamalizeze analizele?!
Va recomand 7 superlecturi de weekend » De la motivele absurde pentru care mor politistii romani pana la romanca «vanduta» de regimul Ceausescu in Venezuela
Firea spune ca pila ei cu zero cunostinte in Sanatate conduce Spitalul Filantropia fara sa fie platita, asa ca sa fim multumiti!
Firea a numit-o sefa CA la Spitalul Filantropia pe fosta consiliera a lui Gabi Oprea: 26 de ani, nicio expertiza pe Sanatate, master la Academia SRI si colectionara de 4 functii publice, de la spitale la Ciclop!
Cand si-a cerut scuze la Blaj, Papa Francisc a vorbit despre cea mai mare amenintare la adresa viitorului nostru
Ministerul Sanatatii nu spune adevarul in raspunsul la investigatia Libertatea privind favorizarea medicamentului produs de multinationala Roche, a carei sigla aparea pe siteul de guvernare al PSD!
Va recomand 7 super lecturi de weekend » De la povestile copiilor care au murit dupa ce au cazut in fose septice pana la bizara aparitie a siglei unei companii farma pe succesele guvernarii PSD
Mesaj de o intelepciune desavarsita al Papei Francisc la Cotroceni
Sigla Roche, multinationala farmaceutica elvetiana, apare in succesele programului de guvernare PSD pe Sanatate! Roche spune ca "imaginea a fost folosita fara permisiunea noastra", iar PSD invoca o "bresa de securitate"!
Primele victime de la aburii victoriei – Clotide Armand ii cere premierului sa urgenteze un dosar penal!
Firea nu e decat cizelarea dictaturii lui Dragnea. Cum incalca Primaria libertatea de exprimare cu ocazia vizitei Papei
Felicitari, BEC! Statistica prezentei la vot in timp real a creat incredere si a mobilizat oamenii
Alegeri istorice: Spania si Romania, cu aproape 20% de voturi in plus, au cele mai spectaculoase sporuri de implicare dintre cele 27 de tari!