Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Autoritatea de Supraveghere Financiara a avizat membrii Consiliului Director al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (BAAR)

publicat 2021-08-05 18:01:17 (Money.ro)

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a adoptat, astfel, avizarea membrilor Consiliului Director al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (BAAR), respectiv: Madalin Rosu (presedinte al Consiliului Director), Emilia Lorincz (membru al Consiliului Director), Tanja Blatnik (membru al Consiliului Director), Raluca-Theodora Visan (membru al Consiliului Director) si Calin Rares Matei (membru al Consiliului Director). ASF a adoptat totodata norma privind aplicarea Ghidului privind externalizarea catre furnizorii de servicii cloud (norma va fi transmisa, spre publicare, Monitorului Oficial al Romaniei). ASF a aprobat, la cerere, retragerea autorizatiei de functionare a companiei de brokeraj Ramy-95 Broker de Asigurare S.R.L., precum si radierea acesteia din sectiunea I si trecerea in sectiunea II din Registrul intermediarilor principali. A fost aprobata si solicitarea SAI Certinvest  de autorizare a fondurilor Certinvest Actiuni si Certinvest Green in calitate de Fonduri de Investitii Alternative destinate investitorilor profesionali (F.I.A.I.P.) si inregistrarea acestora in Registrul ASF in aceasta calitate. ASF a aprobat si solicitarea BT Asset Management SAI S.A. de autorizare a Fondului imobiliar de investitii alternative BT Property si inregistrare a acestuia in Registrul ASF. De asemenea, a fost emisa o decizie prin care se confirma faptul ca societatea Siemens Healthcare S.R.L., angajata in tranzactii intragroup cu instrumente financiare derivate extrabursiere cu societatea Siemens AG, beneficiaza de exceptia de la obligatia de raportare prevazuta de articolul 9 alin. (1) din Regulamentul (UE) nr. 648/2012 (EMIR); Aprobarea avizarii modificarii Actului constitutiv al Gothaer Asigurari Reasigurari S.A., ca urmare a majorarii capitalului social al societatii. Conducerea ASF a aprobat si avizarea modificarii Actului constitutiv al NN Asigurari S.A., ca urmare a majorarii capitalului social al societatii.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Money.ro:
Florin Citu este noul lider PNL. Ludovic Orban demisioneaza
Canadienii Michael Spavor si Michael Kovrig, eliberati de China, dupa eliberarea lui Meng Wanzhou
Rares Bogdan ii IMPLORA pe liberali sa voteze cu Florin Citu: Va rog sa va puneti in spatele LUI
Surpriza zilei! Un liberal a anuntat ca vrea sa fie presedinte: Candidez la prezidentiale
Florin Citu anunta majorarea salariului minim: Da, va creste. Asta e varianta
HAOS la Congresul PNL. Se cere DEMISIA lui Florin Citu. Premierul e huiduit pe scena
CONGRES PNL – Kelemen Hunor: Trebuie sa ne miscam repede si trebuie sa dam un ajutor real pentru persoane fizice dar si pentru firme sa nu ne trezim cu o inflatie si mai mare, care va avea efect la reducerea consumului si va incetini economia
Pe cine ar vota CTP la Congresul PNL: DOAR EL poate gasi SOLUȚII pentru Romania
O judecatoare canadiana, Heather Holmes, o elibereaza pe directoarea financiara a Huawei Meng Wanzhou si inchide procedura de extradare catre SUA
Congresul PNL e un RATEU TOTAL. Cu ce au gresit cei doi candidati
Echipa lui Orban lupta pana la sange! Au inceput sa rupa perdelele de la Congres
Sefa FMI acuza biroul fostului presedinte al Bancii Mondiale Kong Kim de manipulare
CNBC: Rafturi goale, deficit de benzina si preturi uriase ale energiei? Marea Britanie se indreapta spre "o iarna dificila"
Seful companiei ucrainene Naftogaz: Rusia se foloseste de gaze ca de o arma geopolitica
China a interzis tranzactiile si minarea de criptomonede, provocand scaderea bitcoin