Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Daniel Nuta din Rise of Empires: Ottoman isi doreste 10-15 copii! Avem declaratiile momentului: "Daca merge treaba bine, vreau o familie mare"

publicat 2023-02-25 10:15:06 (Click)

Daniel Nuta din Rise of Empires: Ottoman isi doreste 10-15 copii! Avem declaratiile momentului: Dupa ce a jucat in mai multe seriale de televiziune la Antena 1 precum Sacrificiul si Adela, Daniel Nuta a dat lovitura cu un serial istoric marca Netflix, Rise of Empires: Ottoman. Brusc i s-a ridicat cota si acum are o multime de proiecte despre care ne-a povestit totul!

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Masa de Paste, mult mai scumpa in 2024. Romanii cu greu vor face fata noilor cresteri ale preturilor: "Avem si TVA marit la unele produse"
Tanar antreprenor ofera "nemurirea oamenilor". Cum putem revedea persoanele dragi, trecute in nefiinta
Vouchere de 1.900 de euro pentru cei care au casa la curte. Ce conditii trebuie sa indeplineasca beneficiarii
Dumitru Dragomir l-a desfiintat pe Irinel Columbeanu. L-a atacat unde il doare mai tare: "De smecheri de mucava nu mi-a fost mila niciodata"
Anunt important pentru toti romanii! Cat vor costa buletinele cu CIP si cine va beneficia in mod gratuit de noile carti de identitate
Karmen, lovita din toate partile! Fata lui Adrian Minune a fost ingenuncheata de durere: "Voiam sa ies din povestea aia cu copilul meu in brate"
4 televiziuni dispar din Romania. Vestea a cazut ca un soc peste angajati
Lucrurile la care trebuie sa fii atent cand cumperi carne de pui din supermarket. Trucurile care te ajuta sa cumperi un produs proaspat
Pepe rupe tacerea si aflam ca fetitele Rosa si Maria locuiesc cu el, nu cu mama lor, Raluca Pastrama: "Fetele nu vin in vizita, locuiesc cu mine"
Imagini demult uitate cu Corina Caciuc. Cat de mult s-a schimbat iubita lui Laurentiu Reghecampf. FOTO
Horoscop sambata, 30 martie. Vesti bune pentru Fecioara, oportunitati pentru Lei
Salariul mizer pe care il primea un fost angajat din Gasca Zurli. Sir de acuzatii grave la adresa Mirelei Retegan: "In fisa postului eram paznic, dar..."
Cat de inteligenti sunt, de fapt, cainii. Pot intelege mai mult decat niste simple comenzi, potrivit unui nou studiu
Asa va arata cel mai mare avion din lume! Ce va transporta WindRunner
Inteligenta Artificala poate face berea mai gustoasa! Un grup de cercetatorii a imbunatatit mai multe retete cu ajutorul tehnologiei