Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Expertiza in cazul bebelusilor morti la Suceava: coloana de apa a spitalului din Lombardia Romaniei era contaminata cu bacteria piocianic!

publicat 2021-03-06 12:00:04 (Catalin Tolontan)

de Mirela Neag, Razvan Lutac si Catalin Tolontan In 2016, trei copii abia nascuti au murit la spitalul din Suceava intr-un interval de 7 luni. Acestia sunt: Vasile Emilian Haidamac, 25 februarie - 27 februarie 2016 (a trait 27 de [...] Articolul Expertiza in cazul bebelusilor morti la Suceava: coloana de apa a spitalului din Lombardia Romaniei era contaminata cu bacteria piocianic! apare prima data in Catalin Tolontan.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Catalin Tolontan:
De unde sunt diferentele invocate de Voiculescu? Spitalele raporteaza mortii Covid cu "rosu" si DSP-urile ii invalideaza pe unii dintre ei, facindu-i "verzi"
Propunerea PLUS pentru ministrul sanatatii, dr. Ioana Mihaila, e cea care a descoperit ca testele PCR se faceau la privati, in detrimentul laboratoarelor publice
Riposta colegilor inginerului acuzat ca n-a intrat in TIR-ul ATI: "8 aparate au dat in acelasi timp alarma de presiune inalta. Nu putea face nimic"
TIR-ul in care au murit oameni la "Victor Babes" e produs de Optima Technic din Turcia si e vandut ca "trailer COVID"
Acum o luna, dr. Sandesc spunea ca la trei spitale din Timisoara s-au defectat, pe rand, toate TIR-urile aduse de SMURD
De ce nu demisioneaza Vlad Voiculescu?
INVESTIGA╚ÜIE. ´╗┐Cum semna ministrul sanatatii ca sa acopere o consiliera care nu venea niciodata la lucru
Politici publice pe baza de ranga
S-a schimbat Romania in bine?
Protestele sunt legitime si utile societatii. Ce nu fac bine sunt tacerea presedintelui Iohannis si frica oamenilor politici
´╗┐"Rom├ęnia, meu amor". Despre tara pe care o ajuti spunand adevarul
Patronul cimitirului ascuns de pe malul Dunarii, retinut pentru 24 de ore!
186 de termene, zero sentinte definitive. Asta a facut justitia in cinci dosare legate de Colectiv
Ziar austriac, despre "succesul campaniei de vaccinare din Romania", ca prim pas in "recastigarea increderii in sistemul de sanatate"
O alta opinie despre "Colectiv": un film atractiv, dar care simplifica si romanteaza, spune cunoscutul critic de cinema Andrei Gorzo