Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Mita pentru medici: 8 sefi ai companiei pharma KRKA audiaza angajatii din Romania. "Voi stiati tot!"

publicat 2020-01-23 16:31:02 (Catalin Tolontan)

de Alexandra Nistoroiu, Catalin Tolontan "Intr-o sala de sedinte de la etajul 10, sefii veniti de la Ljubliana ne cheama unul dupa celalalt, pe toti cei care avem functii de conducere sau responsabilitati de coordonare", povesteste unul dintre angajatii firmei [...] Articolul Mita pentru medici: 8 sefi ai companiei pharma KRKA audiaza angajatii din Romania. "Voi stiati tot!" apare prima data in Catalin Tolontan.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Catalin Tolontan:
De teama sefilor din PNL, asociati cu clanurile, comandantii Politiei Romane tin ascuns filmul in care se vede cum mascatii dau "Buna dimineata" copilului si-i spun, in soapta: "Stai linistit"!
Surpriza in cazul mascatilor care au intrat la adresa gresita: lider de clan urmarit international pozat in curtea unui consilier PNL din Brasov, partener in 6 firme cu interlopii!
Surpriza in cazul mascatilor care au intrat la adresa gresita: lider de clan urmarit international pozat in curtea unui consilier PNL din Brasov, partener in 6 firme cu interlopii!
Popescu si Hagi lasa satelitul pentru print 🙂
Cei doi deputati care apara presa sunt, de fapt, cei care au votat impotriva scutirii de impozit: Andrei-Daniel Gheorghe si Dan Vilceanu
DNA cerceteaza cum a platit KRKA medicii! Slovenii au aruncat vina pe angajati, iar acestia s-au dus la procurorii anticoruptie
DOVADA din Monitorul Oficial. Modificarea de la "doua angiografe" la "un angiograf", facuta de ministrul Costache in favoarea Polisano, e in vigoare din 10 ianuarie!
POLISANO PAPERS. Ministrul Sanatatii nu neaga documentele, dar ameninta Libertatea: "O sa-i dam si pe astia in judecata"
Adriana Nedelea a aratat cum a scris ministrul Sanatatii "Inlocuiti: «doua angiografe» cu «un angiograf»" ca sa bage spitalul sau Polisano Sibiu in Actiunile Prioritare pentru pacientii cu infarct miocardic acut!
Contractul lui Victor Costache cu Polisano! Pe 4 noiembrie, ministrul Sanatatii a jurat "credinta poporului", pe 7 noiembrie a semnat "fidelitate angajatorului". S-a achitat!
Ce se intampla daca Banicioiu facea lucrari stomatologice in acelasi timp in care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra sa ia mai multi bani de la stat?!
Ministrul Sanatatii si secretarul de stat opereaza in continuare la clinicile private care beneficiaza de schimbarile la legea sanatatii promovate de minister!
Prima masura a companiei farmaceutice KRKA, care a platit medicii pentru prescriptii: azi si-a demis directorul general din Romania!
Miza de 1,3 miliarde de euro! PSD acuza PNL ca-i loveste pe pacienti, dar primul care a deschis calea privatizarii banilor publici din Sanatate a fost guvernul Dancila
Reactie dura a sefei Casei de Sanatate in cazul medicilor mituiti de companiile pharma: "S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacientii sa nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor"