Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Pasarile de apartament pot transmite oamenilor ornitoza - o boala contagioasa care da pneumonie mortala in 30% din cazuri!

publicat 2019-05-27 07:15:26 (eInformatii)

BUNA ZIUA IASI: Papagalii si canarii, transmitatori de boli grave la om Majoritatea celor care cresc pasari de apartament, cum ar fi papagalii si canarii, nu cunosc faptul ca acestia pot transmite...

citeste mai mult...
Alte stiri de la eInformatii:
Un interviu exceptional cu prof. univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, cel mai bun medic primar de radioterapie din Romania (4)
Un interviu exceptional cu prof. univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, cel mai bun medic primar de radioterapie din Romania (3)
Un interviu exceptional cu prof. univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, cel mai bun medic primar de radioterapie din Romania (2)
Un interviu exceptional cu prof. univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, cel mai bun medic primar de radioterapie din Romania (1)
Un interviu exceptional cu cu prof. univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, cel mai bun medic primar de radioterapie din Romania (4)
Un interviu exceptional cu cu prof. univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, cel mai bun medic primar de radioterapie din Romania (3)
Un interviu exceptional cu cu prof. univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, cel mai bun medic primar de radioterapie din Romania (2)
Osho: Dragostea este calea catre divinitate
Elevii si prescolarii intra in vacanta de vara!
Mihaela Bilic despre cauzele mancatului emotional sau compulsiv
Previziunile celebrului numerolog si astrolog Mihai Voropchievici pentru saptamana 10-16 iunie 2019
Dr. neurochirurg Horatiu Ioani este singurul roman detinator al titlului de Fellow al Colegiului Regal Britanic de Chirurgie care profeseaza in tara
Dr. neurochirurg Horatiu Ioani este singurul roman detinator al titlului de Fellow al Colegiului Regal Britanic de Chirugie care profeseaza in tara
Carmen Bruma si slabiciunea pentru dulciuri
Gara de Nord: Trenuri directe de la Bucuresti spre Sofia, Istanbul si Salonic