Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Raoul scapa de inchisoare! Solistul a fost de patru ori prins conducand cu permisul suspendat

publicat 2020-08-03 14:31:54 (Money.ro)

Raoul scapa de inchisoare! Solistul a fost de patru ori prins conducand cu permisul suspendat Ajuns la tribunal dupa mai multe condamnari "stranse" in 2018 pentru fapte similare, cea mai mare fiind de de un an si sase luni de inchisoare, magistratii Judecatoriei Buftea au amanat initial pronuntarea procesului din cauza starii de urgenta declarata datorita COVID-19. Odata cu reluarea activitatii, acestia au admis cerea solistului de muzica de petrecere, prin care acesta a dorit sa demonstreze ca este de buna credinta si a achitat integral toate amenzile penale, dar mai ales ca este un model in societate (vocea sa s-a auzit pe parcursul starii de urgenta prin statiile specialelor de politie si jandarmerie indemnand oamenii sa stea acasa). Pe numele sau de buletin Borlea Rares Cornel, compozitorul si solistul stiut de o tara intreaga drept Raoul, a platit circa 25.500 lei (extra alte cheltuieli judiciare), reprezentand contravaloarea amenzilor primite pentru conducerea ilegala a unui autoturism. Caci neplata atragea dupa sine si riscul de a se transforma in alte zile de inchisoare. [caption id="attachment_358969" align="alignnone" width="960"] Raoul nu se mai atinge de volan pana la anuntarea verdictului[/caption] Pana la stabilirea verdictului, solistul este cuminte, la mare, cu sofer, caci nu se mai atinge de volan pana la pronuntarea judecatorilor. "Repune cauza pe rol in vederea atasarii sentintelor penale pentru care inculpatul a fost anterior condamnat, cu referat de la Biroul executari penale pentru fiecare dintre aceste sentinte, din care sa rezulte data la care acestea au ramas definitive, precum si daca inculpatul a achitat amenzile penale la care a fost condamnat anterior. Dispune emiterea unei adrese catre serviciul cazier in vederea actualizarii fisei de cazier a inculpatului", au decis magistratii Judecatoriei Buftea, care vor anunta sentinta in luna septembrie.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Money.ro:
ALERTA FALSA. Mesajul pe care l-au primit sute de persoane. Toti au fost socati
Horatiu Malaele, depistat pozitiv cu COVID-19
Horatiu Malaele, pozitiv la COVID-19
Am fost mintiti? Cate decese a provocat, de fapt coronavirusul
Vesti bune pentru romani! Vom avea o noua autostrada in acest an
Loredana, numai cu sanii pe afara, la 50 de ani!
A fost BLOCAT planul de relansare economica. Dezastru in Europa
Putin propune un acord cu SUA pentru evitarea atacurilor cibernetice si a amestecului in alegeri
Haos in spitalele din Capitala. Zeci de pacienti vor sa voteze
Gabriel Oprea: Dosarul accidentului, construit pentru a ma elimina din politica
Dupa 8 ani de judecata, Laura Lavric i-a pus poprire pe pensie surorii sale pentru calomnie! "Trebuie sa mai traiesc 90 ani ca sa primesc banii"
ATAC langa fostul sediu al revistei Charlie Hebdo: doi oameni injunghiati, in stare foarte grava
900 de liste de candidati nu includ nici o femeie, 36 de liste - nici un barbat. Toate incalca legea
Asociatia CFA: Indicatorul de Incredere Macroeconomica a crescut in luna august. Analistii anticipeaza o depreciere a leului in urmatoarele 12 luni
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis inainte de vot VIDEO