Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Romania: Inflatie de de aproape 8% si dobanda- cheie de doar 1,75%. Tara noastra are cea mai mare dobanda real negativa din regiune

publicat 2021-12-07 10:16:11 (Mediafax)

Romania: Inflatie de de aproape 8% si dobanda- cheie de doar 1,75%. Tara noastra are cea mai mare dobanda real negativa din regiune Romania are cea mai mare dobanda real negativa din regiune, de -6,19%, in conditiile in care avem cea mai mare inflatie din zona, de aproape 8%, si o dobanĀ­da-cheie de doar 1,75% pe an, scrie Ziarul Financiar.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Mediafax:
Lupta pentru putere in PMP. Mocanu solicita demisia lui Diaconescu pentru lipsa de realism
Agricultura intr-un mod ecologic. Trei roboti ajuta fermierii sa curete solul de buruieni si sa planteze
Romania trimite militari si blindate in Bosnia si Hertegovina
Bogdan Rodeanu acuza un primar PSD:"Oamenii se roaga, insista si implora sa aiba acces la o banala utilitate: curentul electric"
Oamenii de stiinta studiaza secretele cognitiei canine. Cercetator: Cainii ne pot ajuta sa ne intelegem mai bine propria noastra specie
O noua alerta cu bomba. Este vizata o strada din centrul orasului Sibiu
Ciuca:"Romanii au nevoie de garantii privind corectitudinea facturarii consumului de energie electrica si gaze"
Toate traseele din Muntii Fagaras sunt inchise. Salvamont Arges recomanda:"nu plecati singuri pe munte si sa fiti echipati pentru sezonul de iarna"
China nu va vinde bilete publicului la Jocurile Olimpice de Iarna din cauza pandemiei
Robbie Williams sustine ca un asasin a fost angajat ca sa-l omoare: "Vreau sa merg in toate locurile normale dar nu pot deoarece oamenii vor sa ma omoare"
Germania avertizeaza Rusia in contextul mobilizarilor de trupe la frontiera Ucrainei. "Va plati pretul daca va trece linia"
Directoratul National de Securitate Cibernetica: Atentie la concursurile, promotiile sau oportunitatile de investitii de pe social media
Xi Jinping:"Trebuie sa eliminam mentalitatea specifica Razboiului Rece"
Fritz: "Falimentarea bugetelor locale si sistarea serviciilor de termoficare in plina iarna ar avea consecinte catastrofale pentru zeci de mii de cetateni"
Ministerul Sporturilor : "Pentru prima data, Ministerul Sportului va acorda finantare acestei federatii"