Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

TRAGEDIA DE LA BABEȘ. Ventilatoarele intra in alerta "inca de la 5,5 bari, dar medicii lucreaza cu atat de multe tipuri de aparate ca nu mai disting"

publicat 2021-04-19 15:00:04 (Catalin Tolontan)

De Catalin Tolontan Primele date adunate dupa moartea celor trei oameni in sectia ATI din tirul SMURD, in urma incidentului legat de oxigen, releva un front invizibil publicului larg: stresul tehnologic la care e supus corpul medical. "Sunt mai mult [...] Articolul TRAGEDIA DE LA BABEȘ. Ventilatoarele intra in alerta "inca de la 5,5 bari, dar medicii lucreaza cu atat de multe tipuri de aparate ca nu mai disting" apare prima data in Catalin Tolontan.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Catalin Tolontan:
Ministerul Sanatatii a facut public raportul: rezulta ca nu s-au comunicat publicului intre 5.000 si 10.000 de morti, desi au fost considerate decese COVID de catre medici
Ministrul sanatatii nu a vrut sa faca public raportul mortilor nedeclarati si a spus ca si in Parlament va prezenta tot "date agregate"
Raportul privind decesele de COVID e gata de vineri, dar ministrul Mihaila ezita: in plus fata de 2.300 de morti sunt inca 3.000 neraportati
Alianta PNL - USR-PLUS propune sef la TVR o ziarista care a difuzat un interviu de promovare a unei vrajitoare-tamaduitoare. "Exact ca la doctor"
Felicitari "Another round" si "My octopus teacher" pentru victorie, multumiri Alexander Nanau pentru filmul tau extraordinar!
ROMANIA LA NOAPTEA OSCARURILOR. Pagina intai a Gazetei Sporturilor
Managerul celui mai mare spital din Romania se intreaba "de ce DSP stabileste cine e mort de Covid, cand legea spune ca medicii o fac?"
Un specialist din Ministerul Sanatatii si un expert din afara MS confirma "diferentele de mii de morti COVID neraportati"
"Trebuie sa eliminam vocile impotriva campaniei de vaccinare", spune premierul Citu. Și cam cum va ganditi s-o faceti?
Sectia DIICOT care a deschis dosarul impotriva consilierului lui Voiculescu este condusa de procurorul Fleckhammer, cel care a inculpat "informatii publice" si la reclamatia sefului PSD al Radio Romania
Ofiterii romani si mafiotii chinezi neurmariti de DIICOT in dosarul de trafic de minore pierd proces dupa proces, dupa ce au fost expusi de presa
STS confirma ca "directiile de sanatate publica analizeaza si valideaza fiecare pacient in Corona Forms". Guvernul Citu are datoria sa publice datele
De unde sunt diferentele invocate de Voiculescu? Spitalele raporteaza mortii Covid cu "rosu" si DSP-urile ii invalideaza pe unii dintre ei, facindu-i "verzi"
Propunerea PLUS pentru ministrul sanatatii, dr. Ioana Mihaila, e cea care a descoperit ca testele PCR se faceau la privati, in detrimentul laboratoarelor publice
Riposta colegilor inginerului acuzat ca n-a intrat in TIR-ul ATI: "8 aparate au dat in acelasi timp alarma de presiune inalta. Nu putea face nimic"