Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Sorin Blejnar cere sa fie achitat in dosarul mitei de 1,2 milioane de euro! Fostul sef ANAF acuzat ca ar fi oferit protectie pentru activitatea ilegala a unei societati Sorin Blejnar cere sa fie achitat in dosarul mitei de 1,2 milioane de euro! Fostul sef ANAF acuzat ca ar fi oferit protectie pentru activitatea ilegala a unei societati (316) ZF Private Health. Roman Boca, fondatorul centrelor medicale si laboratoarelor Dorna Medical: ZF Private Health. Roman Boca, fondatorul centrelor medicale si laboratoarelor Dorna Medical: "Ne vom dezvolta in continuare, ne gandim la alte oportunitati de a investi in Iasi" (129) Dupa aproape un deceniu de discutii Banca de Dezvoltare prinde contur, Comisia Europeana aproband surprinzator 1,6 mld. euro pentru infiintare, dar incep disputele legate de cine va conduce aceasta banca Dupa aproape un deceniu de discutii Banca de Dezvoltare prinde contur, Comisia Europeana aproband surprinzator 1,6 mld. euro pentru infiintare, dar incep disputele legate de cine va conduce aceasta banca (115) Ion Marin Sadoveanu, in elita intelectuala care a frecventat miscarea spirituala Ion Marin Sadoveanu, in elita intelectuala care a frecventat miscarea spirituala "Rugul Aprins" (114) Pretul benzinei si al motorinei in Romania, astazi, 2 februarie 2023. Carburantii s-au ieftinit usor Pretul benzinei si al motorinei in Romania, astazi, 2 februarie 2023. Carburantii s-au ieftinit usor (111) Vica Blochina, eliminata de la Survivor Romania 2023. S-a abtinut sa nu planga: Vica Blochina, eliminata de la Survivor Romania 2023. S-a abtinut sa nu planga: "Daca ar fi fost sa raman aici, pentru mine ar fi fost un calvar" (111) Horoscop 3 februarie 2023. Gemenii au noroc la bani, Leii sunt ocrotiti de Divinitate Horoscop 3 februarie 2023. Gemenii au noroc la bani, Leii sunt ocrotiti de Divinitate (110) Achizitie pe piata IT: AROBS Transilvania Software, controlata de antreprenorul clujean Voicu Oprean, cumpara pachetul majoritar de actiun la firma Syderal Polska, producator de software din Gdansk, cu afaceri de 1 milion euro in 2022 Achizitie pe piata IT: AROBS Transilvania Software, controlata de antreprenorul clujean Voicu Oprean, cumpara pachetul majoritar de actiun la firma Syderal Polska, producator de software din Gdansk, cu afaceri de 1 milion euro in 2022 (104) #superstories. Business sportiv. Pariul ZF pe viitorii campioni. Stefan Codrin Ungureanu, karatist: Un sportiv care isi doreste sa ajunga la performanta trebuie sa fie foarte ambitios si muncitor #superstories. Business sportiv. Pariul ZF pe viitorii campioni. Stefan Codrin Ungureanu, karatist: Un sportiv care isi doreste sa ajunga la performanta trebuie sa fie foarte ambitios si muncitor (92) Croatia trebuie sa plateasca Ungariei compensatii de milioane de dolari Croatia trebuie sa plateasca Ungariei compensatii de milioane de dolari (83)

Ultimele cautari

UE va investi 1,2 miliarde euro in sprijinul a 61 de proiecte de cooperare industriala in domeniul apararii

publicat 2022-12-05 15:00:02 (Bursa)

Comisia Europeana si-a anuntat astazi planurile de a acorda o finantare totala din partea UE de aproape 1,2 miliarde euro in sprijinul a 61 de proiecte colaborative de cercetare si dezvoltare in domeniul apararii, selectionate in urma primei cereri de propuneri organizate in cadrul Fondului european de aparare (FEA)

citeste mai mult...
Alte stiri de la Bursa:
"EXCEPTIONALII" FUNCTIONARI AI STATULUI Seful Comisiei de Prognoza - mandat reinnoit de membru in Consiliul de Supraveghere al Fondului de Contragarantare
Scadere masiva a cererii pentru creditele ipotecare si de consum din zona euro
PIATA VALUTARA Euro s-a depreciat la 4,9024 lei
PIATA MONETARA Dobanda la depozitele overnight a scazut la 6,23%
ALEXANDRU STANEAN, CEO TERAPLAST: 'Ne bazam pe potentialul urias al dezvoltarii infrastructurii din Romania'
Din tolba cu adevaruri incomode
PIATA NOASTRA DE CAPITAL, SAT FARA CAINI Vivre Deco - cel mai mare esec al unei companii cu obligatiuni listate la BVB
PROGNOZA APIA Numarul masinilor electrice il va depasi pe cel al full hibridelor in 2023
BVB Cresteri pentru indici, in ton cu dinamica pietelor europene
BURSELE LUMII Ton optimist pe pietele de actiuni
MACRO NEWSLETTER 3 Februarie 2023
Start lansat pentru programul Timisoara Capitala Culturala Europeana
ONU, summit la care participa si robotii umanoizi
Copacii pot salva vieti in orase
REVOCAREA ORDINULUI VS. DEMISIE PSD pune presiune pe ministrul Educatiei