Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

ZF Agropower. Constantin Damov, presedintele Coalitiei pentru Economie Circulara: ZF Agropower. Constantin Damov, presedintele Coalitiei pentru Economie Circulara: "Vom avea de-a face cu o inflatie care va duce pana la urma la eliminarea de companii si de produse daca nu abordam modelul circular de business" (178) HOROSCOP 27 iunie 2022. Discutii care marcheaza intreaga saptamana. Patru zodii afla vesti surprinzatoare HOROSCOP 27 iunie 2022. Discutii care marcheaza intreaga saptamana. Patru zodii afla vesti surprinzatoare (106) Horoscop zilnic 27 iunie 2022: Varsatorii sunt inclinati catre excese Horoscop zilnic 27 iunie 2022: Varsatorii sunt inclinati catre excese (97) Horoscop 27 iunie 2022. Scorpionii au multe idei de pus in practica pentru a administra anumite resurse pe care le detin Horoscop 27 iunie 2022. Scorpionii au multe idei de pus in practica pentru a administra anumite resurse pe care le detin (92) FOTO Mr. Happy Face, o combinatie dintre Chihuahua si Mohawk, a fost incoronat drept cel mai urat caine din lume. Concursul promoveaza adoptia: FOTO Mr. Happy Face, o combinatie dintre Chihuahua si Mohawk, a fost incoronat drept cel mai urat caine din lume. Concursul promoveaza adoptia: "indiferent de aspectul lor, merita sa fie iubiti" (73) Piata asigurarilor a inregistrat un record istoric, cu o crestere de 46% a subscrierilor, pana la 4,66 miliarde de lei in primele trei luni din 2022 Piata asigurarilor a inregistrat un record istoric, cu o crestere de 46% a subscrierilor, pana la 4,66 miliarde de lei in primele trei luni din 2022 (68) Un salariu pe zi. Un inginer de proiectare CAD castiga intre 1.500 si 3.000 de euro net pe luna Un salariu pe zi. Un inginer de proiectare CAD castiga intre 1.500 si 3.000 de euro net pe luna (66) Ion Čširiac, sfat de afaceri pentru romani: Ion Čširiac, sfat de afaceri pentru romani: "E o investitie promitatoare inca 20 de ani!" (62) Afaceri de la Zero. Delia Sandu a dezvoltat in Brasov un business care furnizeaza servicii de supraveghere a copiilor cat timp parintii au treaba, sub numele de Baby Parking, iar acum se gandeste la francizare Afaceri de la Zero. Delia Sandu a dezvoltat in Brasov un business care furnizeaza servicii de supraveghere a copiilor cat timp parintii au treaba, sub numele de Baby Parking, iar acum se gandeste la francizare (61) Mediul de afaceri cere guvernului mentinerea cotei unice, cresterea colectarii taxelor, scoaterea la suprafata a muncii la negru prin plafonarea CAS si reevaluarea starii microintreprinderilor si PFA-urilor Mediul de afaceri cere guvernului mentinerea cotei unice, cresterea colectarii taxelor, scoaterea la suprafata a muncii la negru prin plafonarea CAS si reevaluarea starii microintreprinderilor si PFA-urilor (61)

Ultimele cautari

UniCredit si Citigroup analizeaza daca sa faca schimburi de active cu institutii financiare ruse

publicat 2022-05-16 08:15:02 (Bursa)

UniCredit si Citigroup analizeaza daca sa faca schimburi de active cu institutii financiare ruse, in conditiile in care bancile occidentale incearca sa evite deprecierile importante pe masura ce se retrag din Rusia.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Bursa:
STUDIU PaROLL ROMANIA: Tot mai multe companii iau in calcul externalizarea activitatilor de resurse umane si salarizare
BESTJOBS: Peste 3.500 de joburi sunt disponibile in Constanta
Un spyware produs in Italia a ajuns pe telefoanele victimelor cu ajutorul companiilor de comunicatii
RAPORT ONU: Razboiul din Ucraina, un teren fertil pentru droguri
Indotek Group cumpara cladirea One Victoriei Center
Andrei Lupu a demisionat din USR si pleaca la REPER
Gabriela Firea anunta startul Concursului National de Proiecte de Tineret si Concursului National de Proiecte Studentesti
SORIN CIMPEANU: 'Rata de promovare la Bacalaureat a fost de 73,3%, cea mai mare din ultimii 10 ani'
POLITIA DE FRONTIERA: 9.856 de cetateni ucraineni au intrat duminica in Romania
Halep anunta ca nu se gandeste la retragere
Conducerea COSR, felicitari pentru familia Popovici
GRECIA: Nava ruseasca cu petrol iranian sechestrata la jumatatea lunii aprilie isi poate relua navigatia
Ministerul Finantelor listeaza la BVB patru noi emisiuni de titluri de stat FIDELIS
Ministrul ceh de Finante doreste sa mentina deficitul bugetar din 2022 sub 14 miliarde de dolari
Gigantii energiei din Franta cer populatiei si companiilor sa limiteze imediat consumul