Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Cum interpreteaza Citu decizia CCR privind motiunea: "Trebuie sa se mearga la vot si sa fie respinsa. Daca nu, vom avea din nou CCR"

publicat 2021-09-28 16:15:01 (Adevarul)
Cum interpreteaza Citu decizia
CCR privind motiunea: Florin Citu sustine ca daca va fi demis ca urmare a motiunii de cenzura, se va adresa, din nou. Curtii Constitutionale, motivand ca documentul nu a urmat traseul legal. Referitor la depunerea unei noi motiuni de catre PSD, premierul a catalogat actiunea drept "un festival al celor care vor sa... ...continuare.

Tunelurile magistralei feroviare de mare viteza, avans in ritm de melc. Imagini de pe santier VIDEO

publicat 2021-09-28 16:15:01 (Adevarul)
Tunelurile magistralei feroviare de mare viteza, avans in ritm de melc. Imagini de pe santier VIDEO De trei ani, magistrala feroviara Simeria - Arad se afla in santier. Cel mai spectaculos sector al noii cai ferate este zona viitoarelor tuneluri de pe valaea Muresului. ...continuare.

Rata de infectare a depasit 5,5 la mie in Bucuresti. Care sunt restrictiile care vor fi aplicate dupa pragul de 6 la mie

publicat 2021-09-28 16:15:01 (Adevarul)
Rata de infectare a depasit 5,5 la mie in Bucuresti. Care sunt restrictiile care vor fi aplicate dupa pragul de 6 la mie Rata de infectare in Bucuresti creste rapid, iar marti la 5,57, fata de 4,95 la mia de locuitori cu o zi in urma, conform datelor transmise de catre autoritati. In situatia in care incidenta cazurilor COVID-19 trece de 6 la mie, scolile intra in sistem online. si de asemenea, se instituie... ...continuare.

Guvernul se pregateste pentru inchiderea unor activitati economice. Cum ii va ajuta pe angajatii nevoiti sa stea acasa

publicat 2021-09-28 16:15:01 (Adevarul)
Guvernul se pregateste pentru inchiderea unor activitati economice. Cum ii va ajuta pe angajatii nevoiti sa stea acasa Guvernul se pregateste pentru inchiderea unor activitati economice, din cauza situatiei alarmante privind numarul imbolnavirilor cu coronavirus, reglementand deja modalitatea in care  ii va ajuta pe angajatii nevoiti sa stea acasa. ...continuare.

Citu, dupa amenda primita de PNL pentru Congres: "Era un alt presedinte" Bode: "Eu nu am fost nici organizator, nici ministru de Interne acolo"

publicat 2021-09-28 16:15:01 (Adevarul)
Citu, dupa amenda primita de PNL pentru
Congres: Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, sustine ca nu a participat la Congresul PNL in calitate de ministru, iar responsabilitatea nerespectarii masurilor sanitare le revine organizatorilor. Florin Citu adauga ca vina este a fostei conduceri a formatiunii, care a organizat Congresul. ...continuare.

Organizatia Hamas a facut publice numele, adresa si fotografia viitorului director al serviciilor securitatii interne din Israel

publicat 2021-09-28 16:15:01 (Adevarul)
Organizatia Hamas a facut publice numele, adresa si fotografia viitorului director al serviciilor securitatii interne din Israel Grupul militant palestinian Hamas a publicat numele, adresa si fotografia unei persoane despre care se crede ca este viitorul director al serviciilor de securitate interna ale Israelului, potrivit intelnews.org. ...continuare.

Turcan: Salariul minim net va fi de 1.524 lei din ianuarie. Care este formula de calcul si cati angajati vor beneficia de crestere

publicat 2021-09-28 16:15:01 (Adevarul)
Turcan: Salariul minim net va fi de 1.524 lei din ianuarie. Care este formula de calcul si cati angajati vor beneficia de crestere "Formula de stabilire a salariului minim pe care am discutat-o astazi cu sindicatele si patronatele in cadrul Consiliului National Tripartit este fundamentata pe indicatori economici, este predictibila si va aduce o crestere de 10% a salariului minim net, de la 1 ianuarie 2022. ...continuare.

Istoricul conflictului dintre Serbia si Kosovo. Ce se intampla acum in Balcani?

publicat 2021-09-28 16:15:01 (Adevarul)
Istoricul conflictului
dintre Serbia si Kosovo. Ce se intampla acum in Balcani? Dupa o saptamana de tensiuni intre Kosovo si Serbia, NATO si UE sunt in alerta. Luni, Serbia a trimis patru tancuri la doi kilometri de frontiera sa cu Kosovo. ...continuare.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea Executivului pe tema motiunii de cenzura. Motiunea isi va continua traseul in Parlament - Surse

publicat 2021-09-28 12:30:01 (Adevarul)
Curtea Constitutionala a admis sesizarea Executivului pe tema motiunii de cenzura. Motiunea isi va continua traseul in Parlament - Surse Curtea Constitutionala a admis marti sesizarea Executivului si a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala Guvern - Parlament pe tema motiunii de cenzura, agumentul fiind ca Parlamentul nu a respectat art 113 alin 2 din Constitutie, respectiv obligatia de a comunica... ...continuare.

Ghinion de ghinion: folosindu-si la maximum nestiinta de guvernare, Romania isi consolideaza dependenta strategica la cote inalte

publicat 2021-09-28 12:30:01 (Adevarul)
Ghinion de ghinion: folosindu-si la maximum nestiinta de 
guvernare, Romania isi consolideaza dependenta strategica la cote inalte Greu de imaginat dar, cu eforturile prezentei echipe din fruntea tarii, s-a reusit ca agricultura sa fie adaugata pe lista domeniilor in care Romania, cu multe si constante eforturi incepute cu indarjire imediat dupa 1989, a reusit sa aiba o solida dependenta de surse externe, dependenta... ...continuare.