Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Orange Money vine cu noi facilitati pentru clientii sai

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
Orange Money vine cu noi facilitati pentru clientii sai Începand cu luna iulie, Orange Money lanseaza in aplicatia mobila noi functionalitati ce permit clientilor sa isi gestioneze mai usor facturile sau sa tranzactioneze rapid si sigur, oriunde s-ar afla. De acum, fiecare client are un cod IBAN atasat si poate incasa sau efectua transferuri... ...continuare.

[PREMIERA] Livrare in aceeasi zi pentru comenzile Fashion Days in Bucuresti

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
[PREMIERA] Livrare in aceeasi zi pentru comenzile Fashion Days in Bucuresti 1 din 10 cumparaturi online realizate in ultimele 12 luni a fost un articol vestimentar, arata cel mai recent studiu al 360insights Brand Tracking. Romanii, la fel ca restul europenilor, sunt tot mai pasionati de moda, astfel ca trendul continua sa fie de crestere pe segmentul de fashion. ...continuare.

Compania romaneasca DocProcess isi extinde echipa de management

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
Compania romaneasca DocProcess isi extinde echipa de management DocProcess, furnizor de servicii pentru digitalizarea si automatizarea proceselor operationale (financiar, contabil, achizitii, logistica, banci si asigurari), detinut de antreprenorii romani Liviu si Daniela Apolozan, l-a cooptat de la 1 iulie in echipa de management pe Bogdan Georgescu, in... ...continuare.

Mihai Rotaru, co-fondatorul Clever Taxi, investeste in Appsulate, startup-ul de cyber-security cu ADN romano-american

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
Mihai Rotaru, co-fondatorul Clever Taxi, investeste in Appsulate, startup-ul de cyber-security cu ADN romano-american Mihai Rotaru, co-fondatorul aplicatiei Clever Taxi, cea mai utilizata platforma de e-hailing din Romania investeste intr-unul dintre cele mai promitatoare startup-uri din piata: Appsulate, castigatorul Start-up Excellence Award in cadrul Innovation Labs 2018. ...continuare.

Primul summit global Code for All, in Romania Toti liderii din civic tech din lume se reunesc la Bucuresti

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
Primul summit global Code for All, in Romania Toti liderii din civic tech din lume  se reunesc la Bucuresti Code for Romania, parte a retelei internationale de organizatii Code for All, va gazdui prima reuniune mondiala a specialistilor in design si tehnologie dedicata proiectelor de interes civic. ...continuare.

Android a creat optiuni mai multe, nu mai putine

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
Android a creat optiuni mai multe, nu mai putine Cand cumperi un telefon cu Android, alegi una dintre cele mai cunoscute doua platforme mobile din lume - una care a contribuit la extinderea gamei de telefoane disponibile la nivel mondial. ...continuare.

Kaspersky Lab intareste defensiva mobila cu o noua versiune Kaspersky Security for Mobile

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
Kaspersky Lab intareste defensiva mobila cu o noua versiune Kaspersky Security for Mobile Smartphone-urile au devenit de mai multa vreme la fel de importante pentru companii precum PC-urile sau laptop-urile, angajatii din fiecare a cincea companie accesand fisiere corporate de pe dispozitivele personale si tablete. ...continuare.

Noul smartphone moto z3 play este acum disponibil in Romania

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
Noul smartphone moto z3 play este acum disponibil in Romania Motorola moto z3 play continua mostenirea familiei moto z si adauga un display edge-to-edge de ultima generatie design-ului inovator consacrat; de altfel, noul dispozitiv integreaza in mod accesibil tehnologia AI prin intermediul camerelor duale inteligente cu identificare a profunzimii imaginii... ...continuare.

Vodafone Romania introduce in oferta de terminale HTC U12+

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
Vodafone Romania introduce in oferta de terminale  HTC U12+ Vodafone Romania introduce in oferta HTC U12+, flagship-ul producatorului taiwanez. Smartphone-ul are un design complet nou, cu butoane sensibile la presiune si margini interactive care ofera o noua experienta tactila si dispune de Android 8.0 Oreo cu HTC SenseTM. ...continuare.

Noile statii de lucru Dell Precision de nivel entry ofera performante puternice cu o amprenta de utilizare mai mica

publicat 2018-07-19 19:15:01 (AgoraNews)
Noile statii de lucru Dell Precision de nivel entry ofera performante puternice cu o amprenta de utilizare mai mica Dell a lansat cea mai puternica statie de lucru 1U rack din lume si alte cateva noi statii de lucru tower proiectate pentru a ajuta firmele de diverse dimensiuni si posibilitati bugetare sa acceseze astfel de echipamente puternice, accesibile si compacte. ...continuare.