Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


60% mai putin dioxid de carbon - obiectivul Konica Minolta, validat de Science Based Targets

publicat 2017-06-23 16:30:27 (AgoraNews)
60% mai putin dioxid de carbon - obiectivul Konica Minolta, validat de Science Based Targets Obiectivele de reducere a emisiilor de dioxid de carbon (CO2) stabilite de Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta), pentru limitarea incalzirii globale la mai putin de 2 grade Celsius au primit aprobarea Initiativei Science Based Targets (SBT). Konica Minolta si-a asumat angajamentul de a reduce,... ...continuare.

Cisco prezinta reteaua viitorului care invata, se adapteaza si evolueaza

publicat 2017-06-23 14:30:37 (AgoraNews)
Cisco prezinta reteaua viitorului care invata, se adapteaza si evolueaza Cisco prezinta astazi noile solutii de retea, care reprezinta unul dintre cele mai importante progrese in materie de retele enterprise. Aceasta lansare coincide cu punctul culminant al viziunii Cisco de a crea un sistem intuitiv care anticipeaza actiunile, blocheaza amenintarile de securitate si... ...continuare.

#UnboxYourCity- Descoperi orasul cu Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+

publicat 2017-06-23 13:30:01 (AgoraNews)
#UnboxYourCity- Descoperi orasul cu Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+ Tehnologia Samsung ii provoaca pe pasionatii de fotografie si nu numai sa descopere cele mai frumoase locuri din oras in cadrul celui mai mare Instawalk, ce are loc simultan in 8 orase din Romania. #UnboxYourCity, cel mai mare Instawalk, are loc in Bucuresti, Brasov, Cluj -Napoca, Craiova, Iasi,... ...continuare.

Depanero estimeaza ca va instala peste 11.000 de aparate de aer conditionat pe perioada verii

publicat 2017-06-23 13:30:01 (AgoraNews)
Depanero estimeaza ca va instala peste 11.000 de aparate de aer conditionat pe perioada verii Depanero, cea mai mare firma de service electro-IT din Romania, estimeaza ca va instala peste 11.000 de aparate de aer conditionat pe perioada verii, de 5 ori mai mult fata de lunile aprilie-mai. Volumul total estimat de vanzari de aparate de aer conditionat in perioada aprilie-septembrie 2017 va... ...continuare.

Casa Rusu relanzeaza site-ul mobilacasarusu.ro si introduce noi game de produse

publicat 2017-06-23 12:30:02 (AgoraNews)
Casa Rusu relanzeaza site-ul mobilacasarusu.ro si introduce noi game de produse Casa Rusu, compania de retail a principalului producator de mobilier din Romania, Rus Savitar, anunta relansarea site-ului www.mobilacasarusu.ro intr-o formula mai intuitiva si mai usor de parcurs. ...continuare.

Ravinder Takkar este desemnat Presedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development

publicat 2017-06-23 12:30:02 (AgoraNews)
Ravinder Takkar este desemnat Presedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development Începand cu data de 15 iulie 2017, Ravinder Takkar va prelua functia de Presedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, rol in care va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone in India, inclusiv de crearea si integrarea cu succes a noului joint-venture... ...continuare.

Maguay lanseaza o noua promotie destinata profesionistilor

publicat 2017-06-23 12:30:02 (AgoraNews)
Maguay lanseaza o noua promotie destinata profesionistilor Maguay, cel mai important producator roman de servere si statii de lucru anunta o noua promotie la statiile de lucru bazate pe solutiile profesionale cu NVIDIA Quadro, destinate cercetarii, proiectarii asistate pe calculator si creatiei de continut digital (aplicatii CGI si DCC). ...continuare.

Amadeus - inovatie pentru zona IT&C

publicat 2017-06-22 17:15:02 (AgoraNews)
Amadeus a anuntat recent rezultatele studiului „Business travel organization and management in the CEE large and medium enterprises”. Dupa analizarea atenta a rezultatelor studiului, se poate vedea limpede ca la nivel operational exista multe arii in care companiile vad nevoia... ...continuare.

Lenovo implementeaza cel mai mare supercomputer bazat pe tehnologia Intel din lume in cadrul Barcelona Supercomputing Center

publicat 2017-06-22 17:15:02 (AgoraNews)
Lenovo implementeaza cel mai mare supercomputer bazat pe tehnologia Intel din lume in cadrul Barcelona Supercomputing Center Lenovo a anuntat, in cadrul evenimentului International Supercomputing Conference (ISC2017), livrarea si implementarea celui mai mare supercomputer care utilizeaza noua generatie de tehnologii Intel din lume, in cadrul centrului de cercetare Barcelona Supercomputing Center (BSC). ...continuare.

O noua generatie de viitori specialisti in telecomunicatii a absolvit Orange Educational Program

publicat 2017-06-22 17:15:02 (AgoraNews)
O noua generatie de viitori specialisti in telecomunicatii a absolvit Orange Educational Program Orange a premiat cei 30 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program, promotia 2016 -2017. ...continuare.