Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


ATENȚIE! 5 capcane care se ascund sub capota unei masini SH

publicat 2017-06-23 11:30:02 (Antena-1)
Ți-ai stabilit un buget si esti gata sa investesti intr-o masina la mana a doua? Iata 5 aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a nu fi pacalit de samsarii de masini rulate: ...continuare.

"Regele Scorpion: Razboinicul" lupta la Antena 1, ASTAZI, de la ora 20:30!

publicat 2017-06-23 10:45:01 (Antena-1)
"Regele Scorpion", desi poate fi incadrat destul de usor in categoria filmelor istorice, aventura si actiune, se remarca printr- o orientare destul de evidenta spre genul SF-Fantasy.  Regizorul Dwayne Johnson aduce in prim plan povestea unui razboinic pe nume Memnon, ce credea ca ii este... ...continuare.

Traditii de Sanziene! Unde poti sa-ti petreci aceasta zi intr-un mod placut! Lista cu evenimentele gratuite din Bucuresti

publicat 2017-06-23 10:30:02 (Antena-1)
Traditii de Sanziene! Unde poti sa-ti petreci aceasta zi intr-un mod placut! Lista cu evenimentele gratuite din Bucuresti Noaptea de Sanziene va fi sarbatorita, incepand de vineri si pana duminica in Bucuresti, cu muzica romaneasca veche, jazz, cununi impletite, expozitii si lecturi si scrisori de dor ticluite in gradinile ADP Sector 1, la Scoala Centrala si la Muzeul National al Taranului Roman. ...continuare.