Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Activistul de mediu Bodnar Daniel, amenintat de un barbat din Vicovu de Sus, judetul Suceava: "Daca nu ti-oi rupe eu tie picioarele. Te iau pe bordul masinii"

publicat 2022-01-21 00:30:02 (Antena3)
Activistul de mediu Bodnar Daniel, amenintat de un barbat din Vicovu de Sus, judetul Suceava: Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost amenintat de un barbat din Vicovu de Sus. Acesta a sustinut ca a fost controlat de Garda Forestiera, motiv pentru care a vrut sa se razbune pe activist. ...continuare.

Furnizorii de energie, pe punctul de a ramane fara profitul urias obtinut din umflarea facturilor. Anuntul ministrului Finantelor

publicat 2022-01-21 00:00:02 (Antena3)
Furnizorii de energie, pe punctul de a ramane fara profitul urias obtinut din umflarea facturilor. Anuntul ministrului Finantelor Supraimpozitarea furnizorilor de energie este analizata la Ministerul Finantelor. Vor fi organizate discutii cu reprezentanti din intregul lant energetic si vor fi prezentate niste solutii, a declarat, joi seara, ministrul Finantelor, Adrian Caciu. ...continuare.

Jake Sullivan a subliniat importanta unitatii transatlantice si a grupului Bucuresti Noua

publicat 2022-01-20 23:30:02 (Antena3)
Jake Sullivan a subliniat importanta unitatii transatlantice si a grupului Bucuresti Noua Emily Horne, purtatoarea de cuvant a NSC a facut o declaratie cu privire la apelul consilierului pentru securitate nationala Jake Sullivan cu omologii B9. ...continuare.

Monica Pop acuza un nou fake-news: "Totul este o inselatorie ordinara"

publicat 2022-01-20 23:30:02 (Antena3)
Monica Pop acuza un nou fake-news: Monica Pop acuza ca imaginea ei a fost folosita pentru promovarea unor medicamente de slabit. Medicul spune ca totul este o inselatorie. ...continuare.

Dincu, despre conflictul din Ucraina: "Nu va fi razboi in care sa fie implicata Romania"

publicat 2022-01-20 23:15:03 (Antena3)
Dincu, despre conflictul din Ucraina: "Nu va fi razboi, este clar, in care sa fie implicata Romania", a spus ministrul Apararii, Vasile Dincu. El apreciaza ca nu se impune convocarea unei sedinte extraordinare a CSAT din cauza situatiei de la granita Ucrainei. ...continuare.

Sorin Grindeanu, dupa o analiza a proiectelor CNAIR: "Nu ne ferim sa aplicam penalitati"

publicat 2022-01-20 23:15:03 (Antena3)
Sorin Grindeanu, dupa o analiza a proiectelor CNAIR: Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, dupa o analiza a proiectelor CNAIR ca majoritatea avanseaza bine, dar sunt si unele care trebuie accelerate. "Nu ne ferim sa aplicam penalitati", sustine ministrul Transporturilor. ...continuare.

Singura institutie abilitata sa ofere un verdict de plagiat a fost sesizata in cazul tezei de doctorat a premierului. Nicolae Ciuca ar putea pierde titlul de doctor

publicat 2022-01-20 23:00:02 (Antena3)
Singura institutie abilitata sa ofere un verdict de plagiat a fost sesizata in cazul tezei de doctorat a premierului. Nicolae Ciuca ar putea pierde titlul de doctor Deputatul USR Mihai Politeanu a anuntat joi seara, pe pagina de Facebook, ca a cerut analizarea tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciuca la Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), singura institutie care poate da un verdict oficial de... ...continuare.

Prima tara europeana care impune vaccinarea adultilor

publicat 2022-01-20 22:45:03 (Antena3)
Prima tara europeana care impune vaccinarea adultilor Austria va deveni prima tara europeana care va impune vaccinarea persoanelor peste 18 ani de la inceputul lunii februarie. ...continuare.

Afaceristii discreti care au dat lovitura in pandemie in numele COVID-19

publicat 2022-01-20 22:30:04 (Antena3)
Afaceristii discreti care au dat lovitura in pandemie in numele COVID-19 Pandemie, afaceri inchise, cea mai grava criza economica la nivel mondial din ultima suta de ani. Sunt si unii, insa, pentru care toate astea nu sunt valabile. O ancheta realizata de jurnalista Antena 3 Andreea Sava, realizator "Descoperiti", prezinta 3 afaceristi discreti care nu doar ca nu par... ...continuare.

Jaful pandemiei. Stenograme care duc la premier: "Auzi, o rugaminte catre domnul prim-ministru"

publicat 2022-01-20 22:30:04 (Antena3)
Jaful pandemiei. Stenograme care duc la premier: O stenograma care arata o legatura directa de prietenie si de interese intre compania care achizitiona masti si fostul premier Ludovic Orban a fost prezentata joi seara la Sinteza zilei. ...continuare.