Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


INDIA: Vedeta de la Bollywood, interogata de Agentia de Stupefiante ca parte a unei investigatii

publicat 2020-09-26 21:30:02 (Bursa)
INDIA: Vedeta de la Bollywood, interogata de Agentia de Stupefiante ca parte a unei investigatii Deepika Padukon se afla sub supravegherea Agentiei de Stupefiante din India ca parte a unei investigatii, dupa moartea actorului Sushant Singh Rajput, scrie The Guardian. ...continuare.

REACTIA PSD IN URMA DECLARATIEI LUI MARCEL VELA: 'Este clar ca toate actiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor'

publicat 2020-09-26 21:15:02 (Bursa)
REACTIA PSD IN URMA DECLARATIEI LUI MARCEL VELA: 'Este clar ca toate actiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor' Reactia PSD dupa ce ministrul Marcel Vela a anuntat masuri pentru buna desfasurare a alegerilor de duminica: social-democratii sustin ca legea nu exista pentru Vela si ca este clar ca toate actiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului. ...continuare.

VIDEO: Un primar din judetul Iasi este banuit ca a dat 10 lei mita localnicilor

publicat 2020-09-26 19:30:02 (Bursa)
VIDEO: Un primar din judetul Iasi este banuit ca a dat 10 lei mita localnicilor Liberalii ieseni il acuza pe primarul PSD din orasul Podu Iloaiei ca ar fi mituit alegatorii cu cate 10 lei, din dorinta de a-i determina pe acestia sa-l voteze pentru un nou mandat, la alegerile de duminica, 27 septembrie. In sprijinul acuzatiilor pe care reprezentantii PNL Iasi le formuleaza,... ...continuare.

Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

publicat 2020-09-26 19:15:02 (Bursa)
Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele La alegerile locale de duminica, cetatenii vor primi patru modele de buletine de vot, asa cum au fost ele aprobate de Autoritatea Electorala Permanenta (AEP). ...continuare.

Alegeri locale 2020. Ce acte ai nevoie, cum arata buletinele de vot si unde votezi

publicat 2020-09-26 18:45:02 (Bursa)
Alegeri locale 2020. Ce acte ai nevoie, cum arata buletinele de vot si unde votezi Duminica, 27 septembrie, romanii isi aleg primarii, consilierii locali si judeteni. Aici gasiti toate informatiile de care aveti nevoie inainte de a merge la urne pentru a vota. ...continuare.

MARCEL VELA : 'La aceste alegeri am dispus constituirea unor zone de interventie in toate judetele tarii'

publicat 2020-09-26 18:30:03 (Bursa)
MARCEL VELA : 'La aceste alegeri am dispus constituirea unor zone de interventie in toate judetele tarii' Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat chestor-sef de politie Bogdan Despescu au sustinut astazi o declaratie de presa, la ora 18,00, la sediul MAI. ...continuare.

PAUL ANGHEL: 'Nu exista dovezi potrivit carora virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente'

publicat 2020-09-26 18:00:02 (Bursa)
PAUL ANGHEL: 'Nu exista dovezi potrivit carora virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente' Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si ale... ...continuare.

PAUL ANGHEL: 'Nu exista dovezi ca virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente'

publicat 2020-09-26 17:45:02 (Bursa)
PAUL ANGHEL: 'Nu exista dovezi ca virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente' Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si ale... ...continuare.

Institutia Prefectului Bihor a finalizat pregatirile pentru alegerile locale

publicat 2020-09-26 17:45:02 (Bursa)
Institutia Prefectului Bihor a finalizat pregatirile pentru alegerile locale Institutia Prefectului Bihor a finalizat sambata pregatirile pentru alegerile locale, fiind distribuite stampilele de vot, stampilele de control, buletinele de vot, precum si materialele sanitare preventive, scrie Agerrpes. ...continuare.

IN CADRUL ROMANIAN HEALTHCARE AWARDS Spitalul Judetean Timisoara a fost numit 'Spitalul Anului'

publicat 2020-09-26 17:30:02 (Bursa)
IN CADRUL ROMANIAN HEALTHCARE AWARDS Spitalul Judetean Timisoara a fost numit 'Spitalul Anului' Spitalul Judetean de Urgenta 'Pius Brinzeu' din Timisoara a fost declarat 'Spitalul anului' in Romania, premiu acordat de un juriu international, format din specialisti din 12 tari, in cadrul 'Romanian Healthcare Awards', prima si cea mai ampla competitie dedicata medicilor, echipelor medicale si... ...continuare.