Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


'Cu masuri concrete, se poate viza 2024 pentru aderarea la euro'

publicat 2018-03-24 00:15:03 (Bursa)
'Cu masuri concrete, se poate viza 2024 pentru aderarea la euro' Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, la Bruxelles, ca 'daca toate comitiile si comitetele' pentru aderarea la zona Euro se aduna intr-un forum serios si se iau masuri concrete, atunci se poate viza aderarea in 2024, informeaza Agerpres. ...continuare.

Transgaz a semnat contractul pentru constructia statiilor de comprimare gaze pentru traseul BRUA Faza 1

publicat 2018-03-24 00:15:03 (Bursa)
Transgaz a semnat contractul pentru constructia statiilor de comprimare gaze pentru traseul BRUA Faza 1 Compania Transgaz a semnat, in cursul zilei de vineri, contractul pentru executia celor trei statii de comprimare gaze de cate 10 MW prevazute in proiectul BRUA Faza 1, potrivit unui comunicat de presa. Potrivit documentului, contractul vizeaza 'Lucrari de executie pentru statiile de comprimare... ...continuare.

Europenii adopta o pozitie comuna cu privire la relatia post-Brexit cu Londra

publicat 2018-03-24 00:15:03 (Bursa)
Europenii adopta o pozitie comuna cu privire la relatia post-Brexit cu Londra Cei 27 de lideri ai Uniunii Europene au adoptat, ieri, pozitia lor comuna in vederea viitoarelor negocieri cu privire la relatia comerciala post-Brexit cu Londra, relateaza AFP. ...continuare.

Primaria Capitalei a lansat licitatia pentru achizitia a peste 100 de ambulante

publicat 2018-03-24 00:15:03 (Bursa)
Primaria Capitalei a lansat licitatia pentru achizitia a peste 100 de ambulante Primaria Capitalei a lansat, ieri, pe Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), licitatia pentru achizitia a peste 100 de ambulante pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIf), termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 14 mai, anunta un comunicat. Potrivit documentului,... ...continuare.

Lukoil va realiza investitii anuale de opt miliarde de dolari

publicat 2018-03-24 00:15:03 (Bursa)
Lukoil va realiza investitii anuale de opt miliarde de dolari Lukoil intentioneaza sa realizeze investitii anuale de opt miliarde de dolari daca pretul barilului de titei se situeaza la aproximativ 50 de dolari, a declarat, ieri, la Londra, directorul general al grupului petrolier rus, Vagit Alekperov, la prezentarea strategiei companiei, transmite Reuters. ...continuare.

'Infiintarea unui parc industrial in parteneriat cu China - o prioritate pentru atragerea investitiilor'

publicat 2018-03-24 00:15:03 (Bursa)
'Infiintarea unui parc industrial in parteneriat cu China - o prioritate pentru atragerea investitiilor' Infiintarea unui parc industrial in parteneriat cu Republica Populara Chineza reprezinta o prioritate, intrucat se subscrie masurilor avute in vedere pentru atragerea investitiilor care vad tara noastra ca o poarta strategica pentru intrarea in UE, se arata intr-un comunicat al Ministerului... ...continuare.

Ryanair va cumpara 24,9% din Laudamotion

publicat 2018-03-24 00:15:03 (Bursa)
Ryanair va cumpara 24,9% din Laudamotion Noul operator aerian Laudamotion va furniza, pana la sfarsitul lunii mai, opt aeronave cu echipaje companiei Eurowings, subsidiara low-cost a Lufthansa, au anuntat, ieri, operatorii aerieni, relateaza Reuters. ...continuare.

Polonia a semnat acordul de offset pentru cumpararea rachetelor Patriot

publicat 2018-03-24 00:15:03 (Bursa)
Polonia a semnat acordul de offset pentru cumpararea rachetelor Patriot Polonia a semnat cu Statele Unite acordul de offset (investitii compensatorii) pentru achizitia de sisteme americane de aparare antiracheta Patriot, a anuntat ieri ministrul Apararii, Mariusz Blaszczak, informeaza AFP. ...continuare.

Tinerii romani prefera sa faca cumparaturi din magazinele online din strainatate

publicat 2018-03-24 00:15:03 (Bursa)
Tinerii romani prefera sa faca cumparaturi din magazinele online din strainatate Trei din cinci oraseni sub 35 de ani au facut cumparaturi din cel putin un magazin online din strainatate, in ultimul an, reiese dintr-un studiu de profil, citat de Agerpres. ...continuare.

Filtre ale politistilor din Buzau, dupa ce doi pacienti de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca au evadat

publicat 2018-03-23 22:00:03 (Bursa)
Filtre ale politistilor din Buzau, dupa ce doi pacienti de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca au evadat Politistii din Buzau sunt in alerta dupa ce doi bolnavi internati in Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca au evadat in aceasta seara, informeaza News.ro. ...continuare.