Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


LAZAR, DESPRE DOSARUL TEL DRUM: Probabil saptamana viitoare vom avea o solutie

publicat 2019-02-22 20:45:05 (Bursa)
LAZAR, DESPRE DOSARUL TEL DRUM: Probabil saptamana viitoare vom avea o solutie Procurorul general, Augustin Lazar, spune ca probabil saptamana viitoare va exista o solutie referitoare la cine are competenta de a instrumenta dosarul Tel Drum, DNA sau Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie. ...continuare.

SECTIA PENTRU JUDECATORI A CSM DESPRE OUG 7/2019: Solicitarea de avizare a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea acesteia

publicat 2019-02-22 20:15:02 (Bursa)
SECTIA PENTRU JUDECATORI A CSM DESPRE OUG 7/2019: Solicitarea de avizare a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea acesteia Sectia pentru judecatori a CSM precizeaza, referitor la afirmatia potrivit careia Consiliul Superior al Magistraturii ar fi refuzat sa ia masuri pentru a contracara adoptarea OUG 7/2019, ca solicitarea de avizare a proiectului acestui act normativ a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de... ...continuare.

Soferi aflati sub influenta consumului de droguri, prinsi de politisti pe autostrazi

publicat 2019-02-22 19:30:05 (Bursa)
Soferi aflati sub influenta consumului de droguri, prinsi de politisti pe autostrazi Saptesprezece soferi care se aflau sub influenta consumului de cocaina, cannabis sau a unor substante stupefiante au fost prinsi, in ultima luna, de politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale din Politia Romana. ...continuare.

Proteste ale magistratilor in Bucuresti si in alte orase din tara

publicat 2019-02-22 18:45:05 (Bursa)
Proteste ale magistratilor in Bucuresti si in alte orase din tara Magistratii din Capitala si din mai multe orase ale tarii au protestat, astazi, fata de modificarile aduse legilor justitiei, cerand independenta sistemului judiciar ...continuare.

ORBAN DESPRE AVOCATULUI POPORULUI: Ciorbea executa comenzile politice ale lui Dragnea si Tariceanu

publicat 2019-02-22 18:45:05 (Bursa)
ORBAN DESPRE AVOCATULUI POPORULUI: Ciorbea executa comenzile politice ale lui Dragnea si Tariceanu Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, nu are in cap decat un singur lucru - sa execute toate comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si ale lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a fi sprijinit pentru un nou mandat. ...continuare.

ORBAN DESPRE CIORBEA: 'Executa comenzile politice ale lui Dragnea si Tariceanu'

publicat 2019-02-22 18:30:03 (Bursa)
ORBAN DESPRE CIORBEA: 'Executa comenzile politice ale lui Dragnea si Tariceanu' Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, nu are in cap decat un singur lucru - sa execute toate comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si ale lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a fi sprijinit pentru un nou mandat. ...continuare.

Indicii BVB au inchis in scadere

publicat 2019-02-22 18:30:03 (Bursa)
Indicii BVB au inchis in scadere Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in apreciere, lichiditatea totala fiind de 20,82 milioane de lei (4,37 milioane de euro). ...continuare.

ALL devine sponsor principal al clubului de fotbal Paris Saint-Germain

publicat 2019-02-22 18:30:03 (Bursa)
ALL devine sponsor principal al clubului de fotbal Paris Saint-Germain ALL (Accor Live Limitless), noua platforma de loialitate a Accor, dedicata stilului de viata, va deveni principalul partener si sponsor oficial al clubului de fotbal Paris Saint-Germain. ...continuare.

Editia 2019 a concursului 'Campionul Podgoriei Cotnari', are loc in martie

publicat 2019-02-22 18:15:05 (Bursa)
Editia 2019 a concursului 'Campionul Podgoriei Cotnari', are loc in martie Asociatia Domeniile Cotnari organizeaza cea de-a saptea editie a concursului 'Campionul Podgoriei Cotnari' ...continuare.

FLORIN ROMAN (PNL): Nu as fi acceptat numirea lui Suciu si Cuc la Ministere

publicat 2019-02-22 18:15:05 (Bursa)
FLORIN ROMAN (PNL): Nu as fi acceptat numirea lui Suciu si Cuc la Ministere Presedintele Comisiei de Administratie Publica din Camera Deputatilor, liberalul Florin Roman, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca nu ar fi acceptat numirea lui Daniel Suciu si Razvan Cuc la conducerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, respectiv... ...continuare.