Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Jandarmeria SPULBERA mitul gazelor NOCIVE: Noi le folosim pe timpul actiunilor noastre de pregatire

publicat 2018-08-16 11:15:02 (Click)
Jandarmeria SPULBERA mitul gazelor NOCIVE: Noi le folosim pe timpul actiunilor noastre de pregatire Maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul actiunii jandarmilor din Piata Victoriei, a explicat ca gazele folosite impotriva protestatarilor din Piata Victoriei nu sunt nocive."S-au folosit mijloace din dotarea Jandarmeriei, achizitionate de la firme de specialitate. Citeste mai departe... ...continuare.

Coordonatorul INTERVENȚIEI din Piata Victoriei: Intentia era clara de a intra in sediul Guvernului

publicat 2018-08-16 11:15:02 (Click)
Coordonatorul INTERVENȚIEI din Piata Victoriei: Intentia era clara de a intra in sediul Guvernului Coordonatorul interventiei din Piata Victoriei a declarat, ca, la inceputul protestului din 10 auguste, aproape toate efectivele se aflau langa Guvern, avand informatii despre intentia protestatarilor de a intra in sediul Executivului. Citeste mai departe... ...continuare.

Coordonatorul jandarmilor, explicati HALUCIANTA: de ce au fost batuti israelienii din taxi

publicat 2018-08-16 11:15:02 (Click)
Coordonatorul jandarmilor, explicati HALUCIANTA: de ce au fost batuti israelienii din taxi Maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul actiunii jandarmilor din Piata Victoriei, a explicat ca cetatenii israelieni au fost batuti pentru ca jandarmii incercau sa ii prinda pe huliganii care se urcau in taxiuri pentru a fugi din Piata Victoriei. Citeste mai departe... ...continuare.

Coordonatorul jandarmilor din Piata Victoriei explica de ce au fost loviti si oamenii nevinovati

publicat 2018-08-16 11:15:02 (Click)
Coordonatorul jandarmilor din Piata Victoriei explica de ce au fost loviti si oamenii nevinovati Maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul actiunii jandarmilor din Piata Victoriei, a explicat ca au existat foarte multi huligani in Piata Victoriei, care actionau in grupuri relativ restranse. Citeste mai departe... ...continuare.

FOTO Lipsa de respect pentru Simona! Au dat imagini la TV in timp ce se dezbraca

publicat 2018-08-16 11:15:02 (Click)
FOTO Lipsa de respect pentru Simona! Au dat imagini la TV in timp ce se dezbraca Simona Halep, 26 de ani, a avut de un neplacut la turneul de la Cincinnati. Liderul mondial WTA a fost urmarit pe coridoarele arenei si filmat in timp ce se schimba de tricou! Imaginile au ajuns la TV in intreaga lume. La finalul celui de-al doilea set al meciului cu Ajla Tomljanovic, croata a... ...continuare.

ALERTA - Coordonatorul interventiei Jandarmeriei cere in PREMIERA scuze oamenilor loviti pe nedrept

publicat 2018-08-16 11:15:02 (Click)
ALERTA - Coordonatorul interventiei Jandarmeriei cere in PREMIERA scuze oamenilor loviti pe nedrept Maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul actiunii jandarmilor din Piata Victoriei, isi cere scuze public fata de protestatarii din Piata Victoriei care au fost loviti pe nedrept. Citeste mai departe... ...continuare.

Omul care a coordonat INTERVENȚIA din Piata Victoriei rupe TACEREA: S-ar fi creat tensiune daca evacuam Piata. Oamenii nu s-au delimitat de persoanele violente

publicat 2018-08-16 11:15:02 (Click)
Omul care a coordonat INTERVENȚIA din Piata Victoriei rupe TACEREA: S-ar fi creat tensiune daca evacuam Piata. Oamenii nu s-au delimitat de persoanele violente Maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul actiunii din Piata Victoriei, a explicat, la Televiziune Publica, de ce persoanele agresive nu au fost extrase, mentionand ca s-ar fi creat tensiune daca Piata ar fi fost evacuata atunci cand au inceput violentele. Citeste mai departe... ...continuare.