Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Secretul stiut de gospodinele desavarsite

publicat 2024-04-18 23:45:04 (Click)
Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Secretul stiut de gospodinele desavarsite Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! ...continuare.

Apare o noua statiune de top, la 35 de minute de Cluj-Napoca. Sarea de sub Cluj va fi exploatata turistic

publicat 2024-04-18 23:15:04 (Click)
Apare o noua statiune de top, la 35 de minute de Cluj-Napoca. Sarea de sub Cluj va fi exploatata turistic Apare o noua statiune in Romania. Comuna Jucu va deveni cat mai curand statiune balneo-climaterica. Cel putin asa a declarat primarul Valentin Dorel Pojar. Aceasta se afla la doar 30 de minute distanta de Cluj-Napoca. ...continuare.

Cum arata Ami, femeia care i-a daruit lui Liviu Varciu prima fiica! Carmina ii seamana leit mamei sale

publicat 2024-04-18 23:15:04 (Click)
Cum arata Ami, femeia care i-a daruit lui Liviu Varciu prima fiica! Carmina ii seamana leit mamei sale Pe masura ce timpul a inaintat Liviu Varciu pare ca nu a imbatranit deloc si la fel si Ami Teiceanu, care arata superb. Carmina ii seamana leit mamei sale. ...continuare.

Premiera in Romania. Intr-un mall din Capitala a aparut o sectie de Politie si un centru anti-drog

publicat 2024-04-18 23:00:04 (Click)
Premiera in Romania. Intr-un mall din Capitala a aparut o sectie de Politie si un centru anti-drog Premiera in Romania. Intr-un complex comercial din sectorul 4 al Capitalei, pe bulevardul Metalurgiei s-a deschis joi prima sectie de Politie din Romania cu sediul intr-un mall. Tot aici, functioneaza acum si primul centru de consiliere si informare antidrog pentru copii si adolescenti. ...continuare.

Cine a fost iubirea secreta a lui Toma Caragiu. Actorul a intrat in depresie si s-a inchis in biblioteca: "Te zbati zadarnic..."

publicat 2024-04-18 22:30:04 (Click)
Cine a fost iubirea secreta a lui Toma Caragiu. Actorul a intrat in depresie si s-a inchis in biblioteca: Cine a fost iubirea secreta a lui Toma Caragiu. Actorul a intrat in depresie si s-a inchis in bilioteca ...continuare.

Cand se incalzeste, din nou, in Romania. Prognoza pana la finalul lui aprilie

publicat 2024-04-18 22:00:04 (Click)
Cand se incalzeste, din nou, in Romania. Prognoza pana la finalul lui aprilie Meteorologii anunta ca temperaturile se mentin scazute pana spre sfarsitul lunii aprilie. In acest weekend, temperaturile vor scadea sub pragul de inghet, cu toate efectele nedorite asupra pomilor si vegetatiei. ...continuare.

20 aprilie, ziua schimbarilor radicale. Care sunt zodiile afectate de conjunctia Jupiter Uranus, un fenomen astrologic rar

publicat 2024-04-18 21:15:03 (Click)
20 aprilie, ziua schimbarilor radicale. Care sunt zodiile afectate de conjunctia Jupiter Uranus, un fenomen astrologic rar Care sunt zodiile afectate de conjunctia Jupiter Uranus, un fenomen astrologic rar. ...continuare.

O recunosti? Este actrita cu 1500 de roluri de-a lungul carierei care a facut parte din generatia de Aur

publicat 2024-04-18 20:45:06 (Click)
O recunosti? Este actrita cu 1500 de roluri de-a lungul carierei care a facut parte din generatia de Aur Tamara Buciuceanu-Botez a fost o actrita care s-a dedicat teatrului complet, fara retineri. A pasit pentru prima data pe o scena in copilarie si i-a convins pe toti ca acolo ii e locul. ...continuare.

Anuntul facut de Elena Carstea dupa 18 ani de casnicie cu Glenn Muttart: "E de necrezut..."

publicat 2024-04-18 20:30:06 (Click)
Anuntul facut de Elena Carstea dupa 18 ani de casnicie cu Glenn Muttart: Elena Carstea a facut anuntul! Dupa 18 ani de casnicie alaturi de americanul Glenn Muttar, artista a dezvaluit secretul relatiei lor. Chiar daca au intampinat si perioadei dificile, acestia au reusit sa treaca peste toate problemele si asta pentru ca se potrivesc cu adevarat si se inteleg de minune. ...continuare.