Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Prima reactie a lui Tariceanu la condamnarea lui Dragnea

publicat 2018-06-21 20:45:03 (Cotidianul)
Prima reactie a lui Tariceanu la condamnarea lui Dragnea Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu subliniaza, intr-o prima decizie la condamnarea lui Liviu Dragnea, ca este o decizie in... [...] The post Prima reactie a lui Tariceanu la condamnarea lui Dragnea appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

VIDEO Aplauze in Piata Victoriei pentru condamnarea liderului PSD

publicat 2018-06-21 20:45:02 (Cotidianul)
VIDEO Aplauze in Piata Victoriei pentru condamnarea liderului PSD Organizatorii: "Azi ne vedem din nou, uniti impotriva abuzurilor unei puteri care nu mai tine cont de cetateni, de reguli democratice, de vitor... [...] The post VIDEO Aplauze in Piata Victoriei pentru condamnarea liderului PSD appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Herrmeneutica balegii intelectualistice

publicat 2018-06-21 20:45:02 (Cotidianul)
Herrmeneutica balegii intelectualistice Deci, stimati tovarasi & pr'eteni, s-a hotarit ( prin ridicare de sprincene si extirpare de zone cerebrale ) : sinteti prosti, inculti si fara man'era [...] The post Herrmeneutica balegii intelectualistice appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

"Romania trebuie sa se inarmeze puternic"

publicat 2018-06-21 17:45:18 (Cotidianul)
"Romania trebuie sa se inarmeze puternic". "Trebuie sa avem servicii secrete puternice, nationale si animate de pasoptism" [...] The post "Romania trebuie sa se inarmeze puternic" appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Dan Diaconescu, tinut departe de „popor”

publicat 2018-06-21 17:45:17 (Cotidianul)
Dan Diaconescu, tinut departe de „popor” Dan Diaconescu: "Eu sunt in arest la domiciliu, ma urmaresc paparazii si se interpreteaza ca am activitate la televizor. Lumea vorbeste despre mine la radio, iar automat [...] The post Dan Diaconescu, tinut departe de „popor” appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

PERICOL de inundatii

publicat 2018-06-21 17:45:17 (Cotidianul)
PERICOL de inundatii Potrivit hidrologilor, ca urmare a precipitatiilor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe raurile mici cu... [...] The post PERICOL de inundatii appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Ziua si rascoala: „Nu plecam! Voi plecati!”

publicat 2018-06-21 17:45:17 (Cotidianul)
Ziua si rascoala: „Nu plecam! Voi plecati!” Organizatorii: "Azi ne vedem din nou, uniti impotriva abuzurilor unei puteri care nu mai tine cont de cetateni, de reguli democratice, de vitor... [...] The post Ziua si rascoala: „Nu plecam! Voi plecati!” appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

ALERTA de vreme severa (Harta)

publicat 2018-06-21 14:45:03 (Cotidianul)
ALERTA de vreme severa (Harta) Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atentionare cod galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica valabil incepand de... [...] The post ALERTA de vreme severa (Harta) appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Un nou record al indicelui Robor

publicat 2018-06-21 14:45:03 (Cotidianul)
Un nou record al indicelui Robor Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat joi pe piata interbancara la nivelul de 2,95% pe an, de la 2,93% cat era miercuri, fiind cel mai mare nivel din ultimii trei ani si opt luni... [...] The post Un nou record al... ...continuare.

Strazi blocate dupa ploaia torentiala din Bucuresti

publicat 2018-06-21 11:45:18 (Cotidianul)
Strazi blocate dupa ploaia torentiala din Bucuresti Ploaia torentiala din ultimele ore a afectat circulatia pe mai multe strazi din Bucuresti, in mai multe zone fiind acumulari de apa pe carosabil. [...] The post Strazi blocate dupa ploaia torentiala din Bucuresti appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.