Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Varianta politiei in scandalul legat de mafia padurilor

publicat 2021-09-17 18:00:04 (Cotidianul)
Varianta politiei in scandalul legat de mafia padurilor 11 persoane implicate in cazul jurnalistilor si a activistului de mediu agresati intr-o padure din Suceava au fost audiate. [...] The post Varianta politiei in scandalul legat de mafia padurilor appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Vot doar cu prezenta fizica la congresul PNL

publicat 2021-09-17 18:00:04 (Cotidianul)
Vot doar cu prezenta fizica la congresul PNL Nu se poate vota online la congresul PNL din 25 septembrie, pentru ca nu poate fi asigurata securitatea votului, spune Ludovic Orban. [...] The post Vot doar cu prezenta fizica la congresul PNL appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

AUR cere Guvernului sa puna capat complicitatii cu mafia padurilor

publicat 2021-09-17 15:00:04 (Cotidianul)
AUR cere Guvernului sa puna capat complicitatii cu mafia padurilor " In fieful liberalului Gheorghe Flutur, mafiotii fac legea, iar ministrul de Interne Bode se face ca ploua", a declarat senatorul Claudiu Tarziu, co-presedinte AUR. [...] The post AUR cere Guvernului sa puna capat complicitatii cu mafia padurilor appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Se scumpeste apa de izvor imbuteliata

publicat 2021-09-17 11:45:05 (Cotidianul)
Se scumpeste apa de izvor imbuteliata Producatorii de apa de izvor sustin ca platesc facturi de energie electrica cu 90% mai mari fata de 2020, pretul... [...] The post Se scumpeste apa de izvor imbuteliata appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

BREAKING NEWS Rata de infectare in Bucuresti a depasit 2 la mie

publicat 2021-09-17 11:45:05 (Cotidianul)
BREAKING NEWS Rata de infectare in Bucuresti a depasit 2 la mie Rata de incidenta in Bucuresti este, vineri, de 2,05 la mie. Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta urmeaza sa se intruneasca pentru... [...] The post BREAKING NEWS Rata de infectare in Bucuresti a depasit 2 la mie appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Ne-au mai cocosat cu un imprumut

publicat 2021-09-17 08:45:05 (Cotidianul)
Ne-au mai cocosat cu un imprumut Volumul total al cererii a fost de 1,84 miliarde lei, din care ofertele competitive au totalizat... [...] The post Ne-au mai cocosat cu un imprumut appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Italia: Certificatul verde devine obligatoriu la serviciu

publicat 2021-09-16 20:45:04 (Cotidianul)
Italia: Certificatul verde devine obligatoriu la serviciu Astfel, de la jumatatea lunii octombrie italienii vor trebui sa se vaccineze, sa aiba un test negativ sau sa se fi vindecat de COVID ca sa intre in birouri publice si private. [...] The post Italia: Certificatul verde devine obligatoriu la serviciu appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Restrictii la Cluj dupa Untold

publicat 2021-09-16 20:45:04 (Cotidianul)
Restrictii la Cluj dupa Untold Restrictii anuntate la Cluj Napoca la doar cateva zile dupa finalul festivalului Untold. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Cluj a adoptat (...) [...] The post Restrictii la Cluj dupa Untold appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Orban masoara gradul de respingere al lui Citu: „Urias”

publicat 2021-09-16 20:45:04 (Cotidianul)
Orban masoara gradul de respingere al lui Citu: „Urias” Suntem intr-o situatie foarte dificila care a culminat cu o criza provocata de decizii luate fara consultarea partidului si presedintelui PNL. [...] The post Orban masoara gradul de respingere al lui Citu: „Urias” appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Firea: „Este de un cinism grotesc masura guvernului”

publicat 2021-09-16 17:45:04 (Cotidianul)
Firea: „Este de un cinism grotesc masura guvernului” Senatorul PSD spune ca toate compensatiile anuntate de guvern la scumpirile masive ale energiei sunt praf in ochii romanilor. [...] The post Firea: „Este de un cinism grotesc masura guvernului” appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.