Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Ce se intampla daca scapi din mana un iPhone 13 Pro Max

publicat 2021-09-27 17:45:09 (Go4IT)
Ce se intampla daca scapi din mana un iPhone 13 Pro Max Desi este cel mai avansat telefon Apple, iPhone 13 Pro Max este insa mai gros si mai greu decat predecesorul iPhone 12 Pro Max, iar asta se reflecta din pacate intr-o protectie mai slaba la […] Articolul Ce se intampla daca scapi din mana un iPhone 13 Pro Max apare prima data in Go4IT. ...continuare.

5 instrumente online utile puse la dispozitie de KRUK pentru economisire

publicat 2021-09-27 17:45:09 (Go4IT)
5 instrumente online utile puse la dispozitie de KRUK pentru economisire De cele mai multe ori datoriile reprezinta o adevarata sursa de stres, motiv pentru care plata acestora reprezinta o prioritate responsabila. Compania KRUK Romania vine in ajutorul clientilor sai intr-un mod convenabil, particularizat pentru fiecare […] Articolul 5 instrumente online utile... ...continuare.

Xiaomi Civi, primul model dintr-o noua gama smartphone, lansat oficial

publicat 2021-09-27 16:45:07 (Go4IT)
Xiaomi Civi, primul model dintr-o noua gama smartphone, lansat oficial Xiaomi Civi vine ca un rebrand al gamei CC si face parte din oferta de telefoane mid-range a companiei. Xiaomi precizeaza ca noua serie Civi va fi disponibila exclusiv pentru consumatorii din China, insa nu […] Articolul Xiaomi Civi, primul model dintr-o noua gama smartphone, lansat oficial... ...continuare.

Inlocuirea ecranului iPhone 13 in afara centrelor de service Apple, penalizata prin dezactivarea Face ID

publicat 2021-09-27 15:45:08 (Go4IT)
Inlocuirea ecranului iPhone 13 in afara centrelor de service Apple, penalizata prin dezactivarea Face ID Apple a strecurat inca o "capcana" in designul telefoanelor iPhone 13, menita sa descurajeze interventiile pentru inlocuirea ecranului in afara centrelor de reparatii autorizate de compania americana. Considerat unul dintre cei mai inversunati oponenti ai […] Articolul Inlocuirea ecranului... ...continuare.

WhatsApp nu va mai functiona pe anumite telefoane cu Android

publicat 2021-09-27 14:00:10 (Go4IT)
WhatsApp nu va mai functiona pe anumite telefoane cu Android Ceea ce WhatsApp numeste o alegere grea, retragerea suportului pentru anumite platforme mobile inca aflate in circulatie se rezuma de fapt la calcule simple, despre costul intretinerii aplicatiei VS numarul de utilizatori care inca se […] Articolul WhatsApp nu va mai functiona pe anumite... ...continuare.

Cele mai bine cotate restaurante, hoteluri, cafenele si spa-uri din Romania de pe Google Maps. Premiile "Recenzia de Aur"

publicat 2021-09-27 13:15:08 (Go4IT)
Cele mai bine cotate restaurante, hoteluri, cafenele si spa-uri din Romania de pe Google Maps. Premiile Google a anuntat castigatorii premiilor "Recenzia de Aur" din Romania, pentru companiile din domeniul HoReCa. Este vorba despre restaurantele, hotelurile, spa-urile si cafenelele care au avut cele mai bune recenzii prin intermediul Google Maps din […] Articolul Cele mai bine cotate... ...continuare.

Honor Pad V7: o tableta de buget performanta pentru productivitate si entertainment

publicat 2021-09-27 12:45:07 (Go4IT)
Honor Pad V7: o tableta de buget performanta pentru productivitate si entertainment Honor a anuntat oficial tableta Honor Pad V7, un model performant care va intra pe piata in concurenta cu noul iPad 9 de la Apple si alte tablete care se vand la preturi in jurul […] Articolul Honor Pad V7: o tableta de buget performanta pentru productivitate si entertainment apare prima... ...continuare.

Samsung ar putea anula lansarea Galaxy S21 FE 5G, pe fondul crizei de semiconductoare

publicat 2021-09-27 12:45:07 (Go4IT)
Samsung ar putea anula lansarea Galaxy S21 FE 5G, pe fondul crizei de semiconductoare Desi zvonuri recente spun ca Galaxy S21 FE 5G ar fi intrat in fabricatie, volumul de productie nu este nici pe departe la nivelul cererii prognozate de Samsung pentru acest model. Astfel, sud-coreenii au de […] Articolul Samsung ar putea anula lansarea Galaxy S21 FE 5G, pe fondul crizei de... ...continuare.

Milioane de dispozitive cu Android pierd astazi accesul la servicii Google

publicat 2021-09-27 12:45:07 (Go4IT)
Milioane de dispozitive cu Android pierd astazi accesul la servicii Google Dispozitivele care ruleaza o versiune de Android veche de 11 ani vor pierde astazi accesul la servicii Google precum YouTube, Gmail sau Maps. Sunt afectate toate dispozitivele care ruleaza Android 2.3.7 sau o versiune mai […] Articolul Milioane de dispozitive cu Android pierd astazi accesul... ...continuare.

Noul iPad Mini 6 ar putea avea probleme cu ecranul

publicat 2021-09-27 12:00:09 (Go4IT)
Noul iPad Mini 6 ar putea avea probleme cu ecranul iPad Mini 6 pare sa fie un succes pentru Apple, oferind exact ceea ce asteptau utilizatorii de tablete mici, pe o piata care merge in directia opusa, cu ecrane cat mai mari. Se pare insa […] Articolul Noul iPad Mini 6 ar putea avea probleme cu ecranul apare prima data in Go4IT. ...continuare.