Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Aplicatiile din magazinul Google Play vor putea fi testate fara instalare, inainte de a fi cumparate (Aplicatii)

publicat 2017-10-20 17:30:05 (Go4IT)
Aplicatiile din magazinul Google Play vor putea fi testate fara instalare, inainte de a fi cumparate (Aplicatii) Disponibila de ceva timp, tehnologia Instant Apps care permite rularea aplicatiilor de Android fara instalare ajunge si in magazinul Google Play, oferind utilizatorilor posibilitatea sa testeze aplicatiile de care sunt interesati inainte de a le cumpara.Noua optiune "Try it Now" va fi adaugata in... ...continuare.

Cat de rezistent este Pixel 2, noul smartphone folosit de Google pentru a demonstra cele mai noi tehnologii Android (Telefoane mobile)

publicat 2017-10-20 16:45:04 (Go4IT)
Desi la exterior pare mai putin spectaculos decat modelul XL, dispozitivul livrat de HTC reuseste sa convinga cu finisaje de buna calitate si o constructie solida, carcasa noului Pixel 2 aratand semne de slabiciune doar la contactul cu obiecte foarte ascutite si aplicarea unei presiuni laterale... ...continuare.

Pe ce numar este parcata masina? (Clipuri virale)

publicat 2017-10-20 16:15:04 (Go4IT)
Pe ce numar este parcata masina? (Clipuri virale) Iata un test care s-a viralizat. Poti spune in 20 de secunde ce numar are locul pe care este parcata masina? Daca nu ai reusit poti afla raspunsul din clipul video atasat. ...continuare.

Google va recompensa semnalarea vulnerabilitatilor in cele mai populare aplicatii din magazinul Google Play (Internet)

publicat 2017-10-20 15:00:05 (Go4IT)
Tintind imbunatatirea calitatii aplicatiilor din magazinul Google Play, dezvoltatorul platformei Android demareaza un nou program Bug Bounty cu recompense pentru hackerii care semnaleaza vulnerabilitati in aplicatii non-Google foarte populare.Participante sunt numai aplicatii ai caror... ...continuare.

Go4news: AORUS X9 de la Gigabyte este cel mai "portabil" laptop cu doua placi video (Laptopuri)

publicat 2017-10-20 15:00:05 (Go4IT)
Go4news: AORUS X9 de la Gigabyte este cel mai Gigabyte a anuntat AORUS X9, un nou laptop de gaming echipat cu doua placi video. Desi nu este primul laptop de acest gen, noul AORUS este probabil cel mai "portabil" dintre cele deja lansate. Desigur, portabilitatea este relativa atunci cand vorbim despre un laptop cu display de 17", insa... ...continuare.

Google Pixel 2 XL este relativ usor de reparat (Telefoane mobile)

publicat 2017-10-20 14:30:04 (Go4IT)
Google Pixel 2 XL este relativ usor de reparat (Telefoane mobile) Pixel 2 XL inca nu a ajuns pe piata in toate regiunile, insa cei care planuiesc sa il cumpere probabil ca isi doresc sa cunoasca mai multe despre telefon inainte sa il cumpere. Astfel, aflam astazi cat de usor este noul flagship Google de reparat in cazul unor probleme neprevazute, care nu ar fi... ...continuare.

Facebook incepe testarea Instant Articles cu taxa pe Android (Social media)

publicat 2017-10-20 14:15:04 (Go4IT)
Facebook incepe testarea Instant Articles cu taxa pe Android (Social media) Informatii despre un posibil program de abonamente pentru Instant Articles pe Facebook au aparut in spatiul online de mai multe saptamani, insa compania a confirmat aceste planuri astazi, pornind un program de test in Statele Unite si Europa. Articolele platite sunt disponibile momentan doar pe... ...continuare.

Un producator de utilaje pentru constructii prezinta un buldozer care functioneaza fara operator, coordonat dintr-o aplicatie pentru PC (Curiozitati)

publicat 2017-10-20 14:15:04 (Go4IT)
Un producator de utilaje pentru constructii prezinta un buldozer care functioneaza fara operator, coordonat dintr-o aplicatie pentru PC (Curiozitati) Dezvoltate in cadrul unei campanii de finantare care a strans deja fonduri de peste 15 milioane dolari, noile utilaje adaptate cu sisteme de control imprumutate de la vehicule autonome functioneaza pe baza rutinelor programate intr-o aplicatie pentru PC, indeplinind tot felul de activitati... ...continuare.

Cum arata astazi Fata Afgana (Clipuri virale)

publicat 2017-10-20 13:00:04 (Go4IT)
Cum arata astazi Fata Afgana (Clipuri virale) In imagine, aparuta pentru prima data pe coperta revistei National Geographic, apare o fata afgana necunoscuta ani la randul, insa celebra pentru ochii sai de un verde patrunzator. Ea a fost pozata pe cand avea circa 12 ani, in tabara de refugiati Nasir Bagh din Pakistan, de catre fotojurnalistul... ...continuare.