Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Un exercitiu al marinei americane, de aparare a insulelor Hawaii de rachetele din Coreea de Nord, a esuat (Curiozitati)

publicat 2017-06-23 11:00:08 (Go4IT)
Un exercitiu al marinei americane, de aparare a insulelor Hawaii de rachetele din Coreea de Nord, a esuat (Curiozitati) Marina americana a efectuat un exercitiu in care a simulat apararea insulelor Hawaii cu o arma de ultima generatie. Din nefericire, lucrurile nu au mers bine. US Navy testa SM-3 Block IIA, un sistem de aparare anti-racheta dezvoltat in parteneriat cu Japonia. Acesta a fost conceput pentru a... ...continuare.

O tanara a murit dupa ce dispozitivul pentru eliberat crema de corp pe care il folosea a explodat (Curiozitati)

publicat 2017-06-23 09:15:08 (Go4IT)
O tanara a murit dupa ce dispozitivul pentru eliberat crema de corp pe care il folosea a explodat (Curiozitati) Rebecca Burger, o utilizatoare populara de Instagram din Franta, a murit dupa ce un dispozitiv pentru eliberat crema de corp cu cartus presurizat care contine oxid de azot (seamana cu cele folosite la sifoane) a explodat. O bucata din gadget a lovit-o pe tanara in piept si i-a oprit inima.... ...continuare.

Kodak anunta doua tablete ieftine (Tablete)

publicat 2017-06-22 18:15:07 (Go4IT)
Kodak anunta doua tablete ieftine (Tablete) Dupa smartphone-ul Ektra, Kodak continua sa investeasca in piata de dispozitive mobile inteligente cu o noua serie de tablete. In timp ce Ektra era un dispozitiv accesibil echipat cu o camera foto destul de performanta, Kotak Tablets sunt doar tablete cu android entry-level, care vin cu hardware... ...continuare.

Kotak anunta doua tablete ieftine (Tablete)

publicat 2017-06-22 16:45:09 (Go4IT)
Kotak anunta doua tablete ieftine (Tablete) Dupa smartphone-ul Ektra, Kodak continua sa investeasca in piata de dispozitive mobile inteligente cu o noua serie de tablete. In timp ce Ektra era un dispozitiv accesibil echipat cu o camera foto destul de performanta, Kotak Tablets sunt doar tablete cu android entry-level, care vin cu hardware... ...continuare.

ICEE.fest 2017. Thorsten Wiedemann, fondatorul festivalului A MAZE: Gamingul este inca o nisa, iar gamerii sunt in continuare stigmatizati in multe zone ale lumii (Video)

publicat 2017-06-22 16:00:08 (Go4IT)
ICEE.fest 2017. Thorsten Wiedemann, fondatorul festivalului A MAZE: Gamingul este inca o nisa, iar gamerii sunt in continuare stigmatizati in multe zone ale lumii (Video) A MAZE este un festival dedicat muzicii, jocurilor video si productiilor VR independente, care este organizat in Berlin si Johannesburg. Thorsten Wiedemann, fondatorul festivalului, a ales aceste orase deoarece sunt "salbatice" si efervescente. Urmatoarea lui tinta ar putea fi Havana, capitala... ...continuare.

Microsoft adauga monitorizare GPU in Task Manager-ul Windows (Software)

publicat 2017-06-22 15:00:08 (Go4IT)
Microsoft adauga monitorizare GPU in Task Manager-ul Windows (Software) Un nou tab este adaugat in aplicatia Windows Task Manager, permitand monitorizarea nivelului de utilizare a placii video.Prezent in ultimul build Windows 10 Insider Preview (build 16226), noua versiune Task Manager include tab-uri dedicate pentru fiecare accelerator grafic instalat in sistem.... ...continuare.

Snapdragon 450 ar putea oferi performanta apropiata de seria 600 la un pret mai mic (Telefoane mobile)

publicat 2017-06-22 15:00:08 (Go4IT)
Qualcomm ofera cate o solutie pentru orice tip de dispozitiv mobil de pe piata, producand chipset-uri foarte performante in seria 800, chipset-uri mid-range superioare in seria 600, mid-range in seria 400 si entry level in seria 200. Istoric, diferentele intre fiecare dintre aceste familii de... ...continuare.

Acesta trebuia sa fie adevaratul Galaxy S8, dar Samsung a renuntat tocmai la dotarile cele mai extravagante (Telefoane mobile)

publicat 2017-06-22 14:15:37 (Go4IT)
Acesta trebuia sa fie adevaratul Galaxy S8, dar Samsung a renuntat tocmai la dotarile cele mai extravagante (Telefoane mobile) Fara indoiala, Galaxy S8 este unul dintre cele mai de succes telefoane Samsung de pana acum. Putin stiu insa ca Galaxy S8, asa cum poate fi cumparat acum din magazine, nu include chiar toate dotarile planuite initial de Samsung.La fel ca multe produse smartphone high-end, Galaxy S8 a fost... ...continuare.

LG V30 ar putea fi anuntat la IFA, la un pret mai mic decat este asteptat pentru Galaxy Note 8 (Telefoane mobile)

publicat 2017-06-22 14:15:37 (Go4IT)
LG V30 ar putea fi anuntat la IFA, la un pret mai mic decat este asteptat pentru Galaxy Note 8 (Telefoane mobile) LG G6 s-a dovedit a fi un succes mai mare decat modelul precedent, iar compania coreana pare sa doreasca sa capitalizeze pe baza acestei lansari cu o noua optiune pentru cei care isi doresc un dispozitiv din gama "phablet". V30, care era asteptat prin luna noiembrie, ar putea fi lansat putin mai... ...continuare.