Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


TP-Link LB130 si HS100 - accesorii Smart Home (REVIEW) (Accesorii)

publicat 2017-08-22 23:00:04 (Go4IT)
TP-Link LB130 si HS100 - accesorii Smart Home (REVIEW) (Accesorii) TP-Link LB130 si TP-Link HS100 sunt doua gadgeturi care permit controlul de la distanta asupra dispozitivelor esentiale din gospodarie si ajustarea dupa bunul plac a luminii ambientale. Primul este un Bec Wi-Fi Multicolor capabil sa redea orice tonalitate de lumina, de la intensitatea unei... ...continuare.

ROBOTII CONSTIENTI. Armele inteligente care pot gasi si anihila singure tinte. Daca Skynet va exista vreodata, de aici a plecat totul (Inteligenta artificiala)

publicat 2017-08-22 17:30:05 (Go4IT)
ROBOTII CONSTIENTI. Armele inteligente care pot gasi si anihila singure tinte. Daca Skynet va exista vreodata, de aici a plecat totul (Inteligenta artificiala) Zilele trecute, peste 100 de cercetatori, experti si lideri de companii au cerut, intr-o scrisoare deschisa, ONU interzicerea robotilor inzestrati cu inteligenta artificiala in razboi. Ei avertizeaza ca aceste tehnologii vor declansa cea de-a treia revolutie in conflictele armate, dupa cele... ...continuare.

Un mare retailer vrea sa livreze coletele clientilor cu drone lansate din dirijabile (Curiozitati)

publicat 2017-08-22 15:45:06 (Go4IT)
Un mare retailer vrea sa livreze coletele clientilor cu drone lansate din dirijabile (Curiozitati) Pentru a putea livra colete cu ajutorul dronelor trebuie ca aparatele de zbor sa fie lansate de la o distanta acceptabila de adresele destinatarilor. Lantul de retail american Walmart vrea sa foloseasca dirijabile ca baze pentru dronele-curier. Compania a depus o cerere de brevet pentru "nave... ...continuare.

Controlul vocal pentru Bixby este acum disponibil in toata lumea, insa doar in engleza si coreeana (Software)

publicat 2017-08-22 15:15:07 (Go4IT)
Controlul vocal pentru Bixby este acum disponibil in toata lumea, insa doar in engleza si coreeana (Software) Bixby pare sa fie in continuare un asistent virtual limitat in comparatie cu produsele similare de pe piata, insa Samsung pare sa continue dezvoltarea lui intr-un ritm accelerat. Dupa ce a fost activata capabilitatea de control vocal folosind limba engleza in varianta sa americana exclusiv in... ...continuare.

Inbox by Gmail, alternativa oferita de Google pentru gestionarea conturilor email, primeste o functie noua (Aplicatii)

publicat 2017-08-22 14:15:05 (Go4IT)
De mare ajutor celor care folosesc mai multe conturi email, Inbox by Gmail primeste modul de vizualizare All Inboxes, in care putem inspecta mai multe conturi email simultan.La fel ca functia cu acelasi nume prezenta in clientul Gmail traditional inca din anul 2015, modul de vizualizare All... ...continuare.

Acer Nitro 5 Spin este un laptop de gaming "convertibil" cu procesoare Intel 8th gen (Laptopuri)

publicat 2017-08-22 14:00:08 (Go4IT)
Acer Nitro 5 Spin este un laptop de gaming Seria de computere portabile Nitro de la Acer a stat intotdeauna la granita dintre produse pentru productivitate si produse pentru gaming. Acestea au adoptat un design "serios", insa si componente puternice, care sa asigure rularea de jocuri video. Acer Nitro 5 Spin este un nou astfel de produs,... ...continuare.

Galaxy S9 ar putea face trecerea la un design modular, permitand folosirea de accesorii detasabile optionale (Telefoane mobile)

publicat 2017-08-22 13:30:07 (Go4IT)
Samsung ar putea lua exemplul dat de Motorola, dezvoltand propria gama de accesorii modulare compatibile cu telefoane Galaxy S9.Potrivit informatiilor circulate dintr-o sursa bine cunoscuta pentru dezvaluiri legate de produsele Samsung, compania sud-coreeana ar avea in lucru mai multe variante de... ...continuare.

Logitech anunta BRIO 4K Stream Edition, o camera web dedicata gamerilor pasionati (Periferice)

publicat 2017-08-22 13:00:09 (Go4IT)
Logitech anunta BRIO 4K Stream Edition, o camera web dedicata gamerilor pasionati (Periferice) Intrucat streaming-ul de jocuri video a atins un nivel de popularitate foarte mare in ultimii cativa ani, gamerii pasionati de transmisiuni live pe internet au inceput sa caute solutii cat mai performante, care sa ofere imagini cat mai calitative pentru public. Din pacate, piata de camere web nu... ...continuare.

NASA a surprins momentul in care Statia Spatiala Internationala a trecut prin dreptul Soarelui in timpul eclipsei (Curiozitati)

publicat 2017-08-22 13:00:09 (Go4IT)
NASA a surprins momentul in care Statia Spatiala Internationala a trecut prin dreptul Soarelui in timpul eclipsei (Curiozitati) NASA a suprins momentul in care Statia Spatiala Internationala (SSI) a trecut prin dreptul Soarelui in timpul eclipsei din 21 august. Imaginile au fost realizate de Joel Kowsky, un fotograf al agentiei spatiale. Kowsky a realizat si un clip video cu ajutorul unei camere de mare viteza. Aceasta a... ...continuare.