Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Telemeaua de Ibanesti: Investitie de cinci milioane de euro, din bani europeni, pentru dublarea productiei

publicat 2018-05-24 16:45:07 (Mediafax)
Telemeaua de Ibanesti: Investitie de cinci milioane de euro, din bani europeni, pentru dublarea productiei Producatorul Telemelei de Ibanesti, din judetul Mures, primul brand romanesc cu denumire cu origine protejata la nivel european, intentioneaza sa isi dubleze productia pana anul viitor cu ajutorul unui proiect european in valoare de 5 milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...continuare.

Instanta suprema a sesizat CCR privind statutul magistratilor si legea pentru combaterea terorismului

publicat 2018-05-24 16:30:13 (Mediafax)
Instanta suprema a sesizat CCR privind statutul magistratilor si legea pentru combaterea terorismului Instanta suprema a sesizat, joi, CCR in legatura cu aspecte de neconstitutionalitate ale legii privind statutul magistratilor si cea privind prevenirea si combaterea terorismului. ...continuare.

Studiu: Puterea de cumparare a romanilor a crescut cel mai mult din Europa in 2017

publicat 2018-05-24 16:30:13 (Mediafax)
Studiu: Puterea de cumparare a romanilor a crescut cel mai mult din Europa in 2017 Puterea de cumparare a romanilor a avut in 2017 cea mai mare rata de crestere din Europa, insa s-a mentinut - ca valoare nominala - la unul dintre cele mai joase niveluri, fiind de 4.556 de euro fata de media europeana de 16.436 de euro, arata un studiu publicat joi de compania de cercetare GfK. ...continuare.

Guvernul a adoptat Hotararea privind acordarea sporurilor pentru lucratorii din domeniul culturii

publicat 2018-05-24 16:30:13 (Mediafax)
Guvernul a adoptat Hotararea privind acordarea sporurilor pentru lucratorii din domeniul culturii Regulamentul-cadru pentru acordarea sporurilor pentru lucratorii din domeniul culturii care muncesc in conditii considerate periculoase a fost aprobat, arata un comunicat al Ministerului Culturii si Identitatii Nationale. ...continuare.

S-au implinit 14 ani de la tragedia de la Mihailesti in urma careia 18 persoane si-au pierdut viata si alte 13 au fost ranite

publicat 2018-05-24 16:30:13 (Mediafax)
S-au implinit 14 ani de la tragedia de la Mihailesti in urma careia 18 persoane si-au pierdut viata si alte 13 au fost ranite Joi, s-au implinit 14 ani de la tragedia din Mihailesti in urma careia nu mai putin de 18 persoane si-au pierdut viata si alte 13 au fost ranite. Ce aceasta ocazie, autoritatile locale au comemorat victimele, printre ele si doi jurnalisti, la monumentul ridicat in locul tragediei. ...continuare.

Pirelli face noi angajari la fabrica din Slatina: 50 de persoane, recrutate in fiecare luna. Carte sunt posturile disponibile

publicat 2018-05-24 16:30:13 (Mediafax)
Pirelli face noi angajari la fabrica din Slatina:  50 de persoane, recrutate in fiecare luna. Carte sunt posturile disponibile Grupul italian Pirelli face angajari pentru fabrica din Slatina, obiectivul companiei fiind 50 de persoane recrutate in fiecare luna, pana la sfarsitul anului, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...continuare.

Iohannis, despre explicatiile guvernului privind Pilonul II: Poate primim raspunsuri mai convingatoare

publicat 2018-05-24 16:30:13 (Mediafax)
Iohannis, despre explicatiile guvernului privind Pilonul II: Poate primim raspunsuri mai convingatoare Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asteapta in continuare raspunsuri mai convingatoare din partea Executivului cu privire la Pilonul II de pensii, afirmatiile venind in contextul in care guvernul a anuntat ca nu ia in calcul suspendarea contributiilor la Pilonul II. ...continuare.

A murit cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu

publicat 2018-05-24 16:15:28 (Mediafax)
A murit cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu Cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu a murit, joi, in propria locuinta, in jurul orei 15.00, au mentionat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Cand a ajuns echipajul de ambulanta, s-a constatat ca artista era decedata de cateva ore. ...continuare.

PREVEDERILE noului Regulament UE pentru protectia datelor, care va intra in vigoare pe 25 mai

publicat 2018-05-24 15:45:27 (Mediafax)
PREVEDERILE noului Regulament UE pentru protectia datelor, care va intra in vigoare pe 25 mai Noul Regulament General pentru Protectia Datelor (GDPR) va intra in vigoare in statele Uniunii Europene pe 25 mai, institutiile, companiile si organizatiile avand obligatii suplimentare privind procesarea informatiilor private. ...continuare.

Salvati Copiii: 8% dintre parinti permit copiilor sa afiseze pe internet informatii personale

publicat 2018-05-24 15:45:27 (Mediafax)
Salvati Copiii: 8% dintre parinti permit copiilor sa afiseze pe internet informatii personale Aproximativ 20% dintre situatiile problematice intampinate de copii au fost relationate cu folosirea abuziva a datelor personale de catre alti utilizatori din mediul online, iar 8% dintre parinti permit copiilor sa afiseze pe internet informatii personale, se arata intr-un studiu recent. ...continuare.