Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Biletel pierdut de la Barna. Citu nu a gasit nici nota de informare, nici grupul de lucru care analizeaza datele deceselor de COVID

publicat 2021-04-18 18:01:23 (Mediafax)
Biletel pierdut de la Barna. Citu nu a gasit nici nota de informare, nici grupul de lucru care analizeaza datele deceselor de COVID Barna anuntase ca nota de informare - cu privire la stadiul verificarilor privind posibilele inadvertente in modul de raportare a persoanelor decedate de COVID-19 - a fost trimisa la cabinetul premierului joi, la ora 11.05. ...continuare.

Lukasenko sustine ca a dejucat o tentativa de "lovitura de stat" si "asasinare" impotriva sa si a familiei sale. Doi arestati: un politolog si un avocat

publicat 2021-04-18 17:31:25 (Mediafax)
Lukasenko sustine ca a dejucat o tentativa de Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a anuntat sambata ca a dejucat o tentativa de "lovitura de stat" si "asasinare" impotriva sa si a familiei sale, planificata de Statele Unite, arestand doua persoane cu ajutorul Moscovei, relateaza Le Figaro. Serviciile de securitate din Belarus,... ...continuare.

Lukasenko sustine ca a dejucat o incercare a serviciilor SUA de "lovitura de stat" si "asasinare" impotriva sa si a familiei sale

publicat 2021-04-18 17:16:26 (Mediafax)
Lukasenko sustine ca a dejucat o incercare a serviciilor SUA de Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko a anuntat sambata ca a dejucat o tentativa de "lovitura de stat" si "asasinare" impotriva sa si a familiei sale, planificata de Statele Unite, arestand doua persoane cu ajutorul Moscovei, relateaza Le Figaro. Serviciile de securitate din Belarus, KGB,... ...continuare.

Citu: 20 de paturi libere la ATI, in toata Romania. Rata de vaccinare a ajuns la 20% in Bucuresti. In pregatire, centre "drive through"

publicat 2021-04-18 17:16:26 (Mediafax)
Citu: 20 de paturi libere la ATI, in toata Romania. Rata de vaccinare a ajuns la 20% in Bucuresti. In pregatire, centre Prim-ministrul a anuntat ca duminica, in Romania sunt 20 de paturi libere la ATI. Citu a aratat ca in ultimele trei zile au aparut in spitale 12 paturi ATI . ...continuare.

Citu a prezentat date la zi: 20 de paturi libere la ATI, in toata Romania. Rata de vaccinare a ajuns la 20% in Bucuresti. In pregatire, centre "drive through"

publicat 2021-04-18 17:01:23 (Mediafax)
Citu a prezentat date la zi: 20 de paturi libere la ATI, in toata Romania. Rata de vaccinare a ajuns la 20% in Bucuresti. In pregatire, centre Prim-ministrul a anuntat ca duminica, in Romania sunt 20 de paturi libere la ATI. Citu a aratat ca in ultimele trei zile au aparut in spitale 12 paturi ATI . ...continuare.

Anuntul premierul Florin Citu: In Romania sunt 20 de paturi libere la ATI. La cat a ajuns rata de vaccinare in Bucuresti

publicat 2021-04-18 16:46:23 (Mediafax)
Anuntul premierul Florin Citu: In Romania sunt 20 de paturi libere la ATI. La cat a ajuns rata de vaccinare in Bucuresti Prim-ministrul a anuntat ca duminica, in Romania sunt 20 de paturi libere la ATI. Citu a aratat ca in ultimele trei zile au aparut in spitale 12 paturi ATI . ...continuare.

Vasile Dincu: Alianta de guvernare seamana cu CDR, atunci un partid istoric a disparut. Cine este noul "Basescu" al coalitiei

publicat 2021-04-18 16:46:23 (Mediafax)
Vasile Dincu: Alianta de guvernare seamana cu CDR, atunci un partid istoric a disparut. Cine este noul Vasile Dincu a comparat coalitia de guvernare de acum cu CDR si a atras atentia ca acea guvernare s-a incheiat cu disparitia unui partid politic. ...continuare.

Vasile Dincu: Alianta de guvernare seamana cu CDR, atunci un partid istoric a disparut. Politicianul care joaca rolul lui Basescu din acea perioada

publicat 2021-04-18 16:31:22 (Mediafax)
Vasile Dincu: Alianta de guvernare seamana cu CDR, atunci un partid istoric a disparut. Politicianul care joaca rolul lui Basescu din acea perioada Vasile Dincu a comparat coalitia de guvernare de acum cu CDR si a atras atentia ca acea guvernare s-a incheiat cu disparitia unui partid politic. ...continuare.

AstraZeneca ar putea produce un vaccin COVID-19 impotriva variantei din Africa de Sud pana la sfarsitul anului 2021

publicat 2021-04-18 16:16:25 (Mediafax)
AstraZeneca ar putea produce un vaccin COVID-19 impotriva variantei din Africa de Sud pana la sfarsitul anului 2021 O versiune modificata a vaccinului AstraZeneca (AZN.L) COVID-19 adaptata pentru combaterea unei variante de coronavirus descoperita pentru prima data in Africa de Sud ar putea fi gata pana la sfarsitul anului 2021, a declarat un oficial AstraZeneca din Austria. Sarah Walters, managerul... ...continuare.

Vasile Dincu despre revenirea lui Dragnea in PSD: Dupa ce isi va ispasi pedeapsa, are dreptul sa revendice un loc in partid

publicat 2021-04-18 16:16:25 (Mediafax)
Vasile Dincu despre revenirea lui Dragnea in PSD: Dupa ce isi va ispasi pedeapsa, are dreptul sa revendice un loc in partid Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD, a precizat ca Liviu Dragnea va putea reveni in partid dupa ce isi va ispasi pedeapsa, pentru ca orice membru are acest drept. ...continuare.