Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Cum arata camera de arme a Parlamentului unde a fost prins irlandezul care a spart Casa Poporului (VIDEO)

publicat 2022-01-20 00:16:11 (Puterea)
Cum arata camera de arme a Parlamentului unde a fost prins irlandezul care a spart Casa Poporului (VIDEO) Imagini din camera de arme a Parlamentului, unde a patruns prin efractie irlandezul baut la sfarsitul anului trecut, au fost difuzate in exclusivitate, miercuri, la Antena 3. Astfel, a fost refacut traseul pe care a mers irlandezul ca sa ajunga in camera de arme a Parlamentului Romaniei. Barbatul... ...continuare.

S-au inspirat din filmul romanesc "Nunta muta"? Este interzis rasul la casatorii, intr-o regiune din Rusia (VIDEO)

publicat 2022-01-19 23:01:13 (Puterea)
S-au inspirat din filmul romanesc Nimeni nu mai are voie sa rada in timpul ceremoniei de casatorie intr-o regiune din Rusia. Decizia a fost luata de Oficiul de Stare Civila din regiunea Rostov. Documentul precizeaza ca "exclamatiile", "conversatiile zgomotoase", inclusiv cele purtate la telefon, si "rasetele" nu sunt permise la... ...continuare.

Raed Arafat: "Impactul de pana acum al valului 5 al pandemiei de coronavirus nu este unul major"

publicat 2022-01-19 22:31:16 (Puterea)
Raed Arafat: Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a declarat azi, la Ploiesti, ca impactul de pana acum al valului 5 al pandemiei de coronavirus nu este unul major si nu impune suplimentarea paturilor, aratand ca miercuri au fost internati 43 de pacienti in ATI COVID, insa... ...continuare.

Premierul se va intalni vineri cu sindicatele din invatamant

publicat 2022-01-19 22:31:16 (Puterea)
Premierul se va intalni vineri cu sindicatele din invatamant Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca vineri, la ora 11.00, prim-ministrul Nicolae Ciuca se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din invatamant, dupa ce cadrele didactice au organizat azi o greva de avertisment. “Ministerul Educatiei este in legatura permanenta cu... ...continuare.

Celebrul John Malkovich, privat de accesul intr-un hotel din Venetia, dupa expirarea certificatului sanitar!

publicat 2022-01-19 22:16:15 (Puterea)
Celebrul John Malkovich, privat de accesul intr-un hotel din Venetia, dupa expirarea certificatului sanitar! Actorul american John Malkovich, al carui certificat sanitar a expirat, nu a mai avut acces in apartamentul de lux pe care il rezervase intr-un renumit hotel din Venetia, au anuntat miercuri mai multe companii mass-media italiene, citate de AFP. Potrivit cotidianului local Il Gazzettino, starul... ...continuare.

Au fost prinsi doi dintre presupusii ucigasi ai ambasadorului italian in Congo

publicat 2022-01-19 22:16:15 (Puterea)
Au fost prinsi doi dintre presupusii ucigasi ai ambasadorului italian in Congo La un an de la uciderea ambasadorului italian Luca Attanasio, intr-o ambuscada asupra unui convoi ONU, in apropiere de orasul Gomo din Republica Democrata Congo, politia congoleza a anuntat arestarea presupusilor ucigasi. Este vorba despre o banda compusa din sase persoane, numita Aspirant. Și... ...continuare.

Presedinta Comisiei Europene (CE), Ursula von der Leyen, isi va relua activitatea intrerupta de "contactul Covid"

publicat 2022-01-19 22:16:15 (Puterea)
Presedinta Comisiei Europene (CE), Ursula von der Leyen, isi va relua activitatea intrerupta de Presedinta Comisiei Europene (CE), Ursula von der Leyen, isi va relua activitatea dupa ce a fost testata de doua ori negativ pentru COVID-19, ea fiind contact al soferului sau care s-a infectat, a anuntat miercuri purtatoarea de cuvant a CE Dana Spinant, relateaza agentia EFE. Ursula von der... ...continuare.

Guvernul a numit noi prefecti in judetele Braila si Galati

publicat 2022-01-19 22:16:15 (Puterea)
Guvernul a numit noi prefecti in judetele Braila si Galati Executivul a decis numirea de noi prefecti in judetele Braila si Galati, hotararile de guvern adoptate in acest sens fiind publicate in Monitorul Oficial. Astfel, Timofei Iulian a fost numit in functia de prefect al judetului Braila si Gabriel-Aurelian Panaitescu, in functia de prefect al... ...continuare.

Se va obisnui Omicron cu organismul nostru?

publicat 2022-01-19 22:01:15 (Puterea)
Se va obisnui Omicron cu organismul nostru? Valul Omicron creste vertiginos si in Bulgaria, iar 90% din pacientii de la ATI sunt nevaccinati. Sofia si-a schimbat insa strategia pandemica, impunand acum noi restrictii in functie de gradul de ocupare al sectiilor ATI dintr-o regiune si ignorand numarul zilnic de cazuri noi, potrivit... ...continuare.

Exista si facturi care scad: la Giurgiu s-a ieftinit gigacaloria

publicat 2022-01-19 22:01:15 (Puterea)
Exista si facturi care scad: la Giurgiu s-a ieftinit gigacaloria Intr-o perioada in care romanii se lovesc, constant, de cresteri ale preturilor, la Giurgiu, Consiliul Local a decis scaderea pretului la gigacalorie. De noul pret beneficiaza populatia racordata la sistemul centralizat de incalzire, spitalele, unitatile de invatamant, ONG-urile, unitatile de... ...continuare.