Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

INTERVIU. Romania si hidrogenul verde: cat este de sustenabil si cand il vom folosi pentru transport si incalzire? "Nu ar trebui sa creasca factura"

publicat 2024-03-29 07:30:08 (Libertatea)

INTERVIU. Romania si hidrogenul verde: cat este de sustenabil si cand il vom folosi pentru transport si incalzire? Uniunea Europeana vrea ca pana in 2030, statele membre sa produca 10 milioane de tone de hidrogen verde, care sa decarbonizeze industriile grele si sa inlocuiasca combustibilii fosili. Cat de realizabila este tinta asta si cum se aliniaza Romania la ea explica, intr-un interviu pentru Libertatea, Mirela Atanasiu, Head of Unit Operations and Communications al […]

citeste mai mult...
Alte stiri de la Libertatea:
Trafic intens la vama Giurgiu. Timp de asteptare de 40 de minute la granita cu Bulgaria. Recomandarile Politiei de Frontiera
Dana Budeanu a criticat tinuta purtata de Carmen Iohannis de la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris: "Cum este posibil asa ceva de 10 ani?"
Codin Maticiuc lucreaza la o noua productie, "Cursa", pelicula pentru care s-au alocat sume fabuloase. "E cel mai scump film independent romanesc"
Cine sunt cei patru copii disparuti la Constanta, care sunt de negasit. Politia ii cauta in toate statiunile de pe litoral
Sabotaj inainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Cine a lansat atacul asupra retelei feroviare franceze si de ce
Caldura sufocanta se intoarce. Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat, ce zone sunt vizate
Ilinca Vandici si Teo Trandafir, replici dure dupa ce CRBL s-a afisat cu iubita: "De ce la barbati este o chestiune de mandrie? Si femeile sunt judecate, blamate"
Gabi Badalau, prima reactie dupa ce s-a speculat ca a plecat in vacanta cu Bianca Dragusanu si copiii: "N-am fugit cu nimeni"
CNN a scris despre sportivii romani care au fost portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice: "O premiera istorica"
Regula pe care copiii Roxanei Vancea trebuie sa o respecte. "Sunt multe lucruri de facut. Nu sunt o psihopata"
Barbat retinut dupa ce a injunghiat un tanar de 19 ani la o terasa, in judetul Neamt
Cum sa faci branza de vaci acasa
Istoria unei fotografii: motorul de la Resita ca sinteza a modernizarii si demodernizarii Romaniei. Totul la fier vechi si bagam un hipermarket!
Gafa la Olimpiada: organizatorii au confundat Coreea de Sud cu Coreea de Nord. Reactia Seulului
Un dansator a cazut pe scena in timp ce Lady Gaga canta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris