Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Un angajat al ASF demasca nepotismul din institutie: rude ale unor lideri PSD, angajate fara concurs pe salarii de 4.000 euro/luna

publicat 2021-05-12 16:00:01 (Adevarul)
Un angajat al ASF demasca nepotismul din institutie: rude ale unor lideri PSD, angajate fara concurs pe salarii de 4.000 euro/luna Un angajat al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), institutie care sta pe un munte de bani, gestionand cele mai bogate piete, precum cea a asigurarilor si a pensiilor private, a divulgat miercuri in Senat o serie de nereguli care indica "nepotismul" din cadrul institutiei. ...continuare.

IPS Teodosie, despre amenajarea unui centru de vaccinare in Catedrala Neamului: "Biserica nu este anexa institutiilor sanitare"

publicat 2021-05-12 16:00:01 (Adevarul)
IPS Teodosie, despre amenajarea unui centru de vaccinare in Catedrala Neamului: Arhiepiscopul Tomisului respinge categoric ideea ca in Catedrala Neamului din Bucuresti sa fie organizat un centru de vaccinare. ...continuare.

Amenintari si falsuri la adresa unei jurnaliste. "Daca mie mi-au facut asa, ce le fac celor care nu au puterea presei?"

publicat 2021-05-12 13:15:02 (Adevarul)
Amenintari si falsuri la adresa unei jurnaliste. O jurnalista din Brasov traieste un cosmar de mai bine de un an. A vrut sa ia un copil in plasament, dar cei de la Protectia Copilului au facut tot felul de abuzuri ca sa se razbune pentru ca jurnalista a dezvaluit incalcari ale legii comise de angajati ai DGASPC. ...continuare.

Alerta in randul oamenilor de stiinta. Semne ca rectorul de la Cernobil se retrezeste. Crestere a reactiilor de fisiune, dupa 35 de ani

publicat 2021-05-12 13:15:02 (Adevarul)
Alerta in randul oamenilor de stiinta. Semne ca rectorul de la Cernobil se retrezeste. Crestere a reactiilor de fisiune, dupa 35 de ani La 35 de ani dupa accidentul nuclear de la centrala atomica ucraineana, oamenii de stiinta care monitorizeaza ruinele au vazut o crestere a reactiilor de fisiune intr-o incapere inaccesibila din complex. ...continuare.

OMV Petrom pleaca dintr-o zona exploatata 40 de ani. Ce se intampla cu conducta operata de companie

publicat 2021-05-12 13:15:02 (Adevarul)
OMV Petrom pleaca dintr-o zona exploatata 40 de ani. Ce se intampla cu conducta operata de companie OMV Petrom anunta ca, incepand cu 15 iulie, nu va mai opera conducta si instalatiile aferente zacamantului de gaze naturale din zona Partos, judetul Timis. ...continuare.

Fenomenul care schimba fata celei mai enigmatice biserici din Romania, ridicata pe ruinele unui templu roman VIDEO

publicat 2021-05-12 10:45:02 (Adevarul)
Fenomenul care schimba fata celei mai enigmatice biserici din Romania, ridicata pe ruinele unui templu roman VIDEO Biserica Densus a fost cladita pe ruinele unui templu roman inchinat zeului Marte si este una dintre cele mai vechi si misterioase din Romania. ...continuare.

Cum functioneaza sistemul antiracheta Iron Dome care protejeaza Israelul. Ce tari il mai detin FOTO VIDEO

publicat 2021-05-12 10:45:01 (Adevarul)
Cum functioneaza sistemul antiracheta Iron Dome care protejeaza Israelul. Ce tari il mai detin FOTO VIDEO Iron Dome este un sistem mobil de aparare aeriana, dezvoltat Rafael Advanced Defense Systems, Israel Aerospace Industries si Raytheon, care produce sistemul de rachete Patriot fabricat in America. Sistemele radar sunt de la ELTA System, o filiala a IAI. Israelul a inceput sa dezvolte sistemul... ...continuare.

Mostenirea Trump arunca in aer Orientul Mijlociu

publicat 2021-05-12 10:45:01 (Adevarul)
Mostenirea Trump arunca in aer Orientul Mijlociu Biden se vede confruntat, cu mult mai devreme decat credea, cu perspectiva de a fi implicat ca actor direct in ceea ce este deja conflict deschis de mare intensitate intre palestinieni si israelieni, scrie jurnalistul Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul.ro. ...continuare.

Joe Biden spune ca jumatate din liderii planetei i-au cerut vaccinuri anti-COVID: "Toate tarile din lume se intorc spre noi"

publicat 2021-05-12 10:45:01 (Adevarul)
Joe Biden spune ca jumatate din liderii planetei i-au cerut vaccinuri anti-COVID: Presedintele american Joe Biden a afirmat, marti, ca aproape jumatate dintre liderii planetei i-au solicitat vaccinuri anti-COVID-19. Acesta a spus ca va acorda ajutor, insa ramane evaziv in ceea ce priveste calendarul acestuia. ...continuare.

Pasaportul Covid: cum va arata si de unde il vom putea obtine

publicat 2021-05-12 08:00:01 (Adevarul)
Pasaportul Covid: cum va arata si de unde il vom putea obtine Pasaportul COVID, menit sa faciliteze calatoriile in interiorul blocului comunitar in conditiile pandemiei si care inca face obiectul negocierilor politice in cadrul UE, a intrat intr-o faza de teste care ar trebui sa-i permita sa fie operational din punct de vedere tehnic in luna iunie, inaintea... ...continuare.