Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Problema deceselor ramane ingropata

publicat 2021-05-12 23:45:14 (Cotidianul)
Problema deceselor ramane ingropata Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a explicat ca diferentele dintre raportarile privind decesele de COVID-19 au aparut cel mai probabil din cauza unor erori umane [...] The post Problema deceselor ramane ingropata appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

A murit Ileana Vulpescu

publicat 2021-05-12 20:30:15 (Cotidianul)
A murit Ileana Vulpescu Scriitoarea Ileana Vulpescu a murit miercuri la varsta de 89 de ani. Dramaturgul si prozatorul Radu F. Alexandru a scris miercuri pe Facebook despre moartea Ilenei Vulpescu. "La despartirea de o mare scriitoare… A plecat dintre noi ilustra romanciera () [...] The post A murit Ileana... ...continuare.

Barna, ironizat de DLAF

publicat 2021-05-12 20:30:15 (Cotidianul)
Barna, ironizat de DLAF Dan Barna a spus ca a evitat sa il cunoasca pe cel care coordoneaza DLAF, dar stie ca a fost numit de fostul premier Viorica Dancila [...] The post Barna, ironizat de DLAF appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Un balneo-kinetoterapeut, director gen.adj. la AGERPRES

publicat 2021-05-12 20:30:15 (Cotidianul)
Un balneo-kinetoterapeut, director gen.adj. la AGERPRES Scenariul "Apele Romane" depistat de Curtea de Conturi:Un balneo-kinetoterapeut a fost detasat ilegal de la partid si pus director general adjunct la Agentia Nationala de Presa AGERPRES!, dezvaluie Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind. Intr-un comunicat de presa, "MediaSind solicita DNA... ...continuare.

Haos in sedinta CL Baia Mare

publicat 2021-05-12 20:30:15 (Cotidianul)
Haos in sedinta CL Baia Mare Ședinta de pomina la CL Baia Mare. Desi, fusesera convocati pentru o sedinta extraordinara, cu 10 puncte pe ordinea de zi, consilierii au apucat a vota un singur punct. [...] The post Haos in sedinta CL Baia Mare appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Bugetul Iasului a trecut cu ajutorul unui vot

publicat 2021-05-12 17:30:17 (Cotidianul)
Bugetul Iasului a trecut cu ajutorul unui vot Dupa doua tentative esuate, bugetul local al orasului Iasi a fost adoptat miercuri. Bugetul a trecut cu ajutorul votului consilierului USR PLUS Cezar Baciu. [...] The post Bugetul Iasului a trecut cu ajutorul unui vot appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Zborurile spre Israel, adaptate la situatia de criza

publicat 2021-05-12 17:30:17 (Cotidianul)
Zborurile spre Israel, adaptate la situatia de criza Compania TAROM va permite pasagerilor sa-si reprogrameze calatoria gratuit, in cazul celor ce detin bilete de calatorie pe relatia Tel Aviv [...] The post Zborurile spre Israel, adaptate la situatia de criza appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Ioan Niculae are sanse sa scape de inchisoare

publicat 2021-05-12 17:30:17 (Cotidianul)
Ioan Niculae are sanse sa scape de inchisoare Omul de afaceri a fost condamnat a pentru savarsirea infractiunilor de cumparare de influenta, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani [...] The post Ioan Niculae are sanse sa scape de inchisoare appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

MAE condamna atacurile lansate din Fasia Gaza

publicat 2021-05-12 17:30:17 (Cotidianul)
MAE condamna atacurile lansate din Fasia Gaza "Ministerul Afacerilor Externe urmareste indeaproape evolutia situatiei din Israel si condamna cu fermitate tirurile de racheta lansate din Fasia Gaza, care vizeaza zone civile locuite din Israel [...] The post MAE condamna atacurile lansate din Fasia Gaza appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Premiera pentru bolnavii din ATI

publicat 2021-05-12 14:30:15 (Cotidianul)
Premiera pentru bolnavii din ATI Programul implementat cu ajutorul STS este unul pilot in Romania si urmareste imbunatatirea actului medical, prin oferirea de suport pacientilor si familiilor acestora [...] The post Premiera pentru bolnavii din ATI appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.