Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Directorul OMS: Un cocktail toxic, la nivel mondial

publicat 2021-12-01 23:15:04 (Cotidianul)
Directorul OMS: Un cocktail toxic, la nivel mondial Declaratia vine in contextul aparitiei variantei Omicron a coronavirusului , care a creat panica. [...] The post Directorul OMS: Un cocktail toxic, la nivel mondial appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Iohannis: Avem o solutie atipica pentru guvernarea tarii

publicat 2021-12-01 20:15:04 (Cotidianul)
Iohannis: Avem o solutie atipica pentru guvernarea tarii Dar aceasta solutie reprezinta, totodata, o oportunitate pentru politicieni de a arata ca au maturitatea de a pune... [...] The post Iohannis: Avem o solutie atipica pentru guvernarea tarii appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Alexandru Rafila: Cum sa fie certificatul verde

publicat 2021-12-01 20:15:04 (Cotidianul)
Alexandru Rafila: Cum sa fie certificatul verde Intrebat miercuri, la un eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Romania, daca crede ca... [...] The post Alexandru Rafila: Cum sa fie certificatul verde appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Jandarmeria a facut-o lata

publicat 2021-12-01 17:15:05 (Cotidianul)
Jandarmeria a facut-o lata Jandarmeria Romana isi cere scuze public dupa ce defilarea de la Cluj-Napoca a fost un adevarat fiasco... [...] The post Jandarmeria a facut-o lata appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Rafila pune degetul pe varianta: Nu vom fi evitati

publicat 2021-12-01 17:15:05 (Cotidianul)
Rafila pune degetul pe varianta: Nu vom fi evitati Declaratiile au fost facute miercuri in timpul unui eveniment al Colegiului Medicilor din Romania. [...] The post Rafila pune degetul pe varianta: Nu vom fi evitati appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Ora astrala a romanilor

publicat 2021-12-01 17:15:05 (Cotidianul)
Ora astrala a romanilor Sarbatoarea Nationala ne gaseste in continua insuficienta publica, pe culmile dezastrului economic si moral, fara a putea valorifica practic democratia si statutul de membru al UE [...] The post Ora astrala a romanilor appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Șefa Comisiei Europene: UE sa discute despre vaccinarea obligatorie

publicat 2021-12-01 17:15:05 (Cotidianul)
Șefa Comisiei Europene:  UE sa discute despre vaccinarea obligatorie ''Cred ca este de inteles si adecvat'' sa avem o dezbatere si ''sa ne gandim eventual la vaccinarea obligatorie in UE'', a declarat Von der Leyen. [...] The post Șefa Comisiei Europene: UE sa discute despre vaccinarea obligatorie appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Ce ne-au transmis americanii de Ziua Nationala

publicat 2021-12-01 17:15:05 (Cotidianul)
Ce ne-au transmis americanii de Ziua Nationala SUA au transmis felicitari Romaniei, printr-un mesaj al secretarului de Stat Antony Blinken, cu ocazia Zilei Nationale... [...] The post Ce ne-au transmis americanii de Ziua Nationala appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Germania, record pentru ultimele 9 luni!

publicat 2021-12-01 14:15:03 (Cotidianul)
Germania, record pentru ultimele 9 luni! Germania a raportat miercuri cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus de la jumatatea lunii februarie, in timp ce... [...] The post Germania, record pentru ultimele 9 luni! appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Primul studiu: E sau nu Omicron in Romania!

publicat 2021-12-01 14:15:03 (Cotidianul)
Primul studiu: E sau nu Omicron in Romania! A fost realizat primul studiu pe baza de secventiere pentru varianta Omicron in Romania, iar pe baza... [...] The post Primul studiu: E sau nu Omicron in Romania! appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.