Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Elevii striga dictatura: "Citu ne lasa fara dreptul de a protesta”

publicat 2021-07-26 15:45:13 (Cotidianul)
Elevii striga dictatura: Asociatia Elevilor din Constanta (AEC) reclama ca nu a primit aprobare pentru a protesta luni in fata Casei de Cultura a Sindicatelor, cu ocazia prezentei premierului Florin Citu ...continuare.

Dan Barna a dat iar cu sabia-n balta

publicat 2021-07-26 15:45:13 (Cotidianul)
Dan Barna a dat iar cu sabia-n balta Dan Barna a dat iar cu sabia-n balta. Sau, cu spada. Sau, cu bata. Liderul USR a incercat sa se urce pe laurii Ana-Mariei Popescu dar totul s-a intors impotriva sa. [...] The post Dan Barna a dat iar cu sabia-n balta appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Ministrul de Interne, fara masca in interior

publicat 2021-07-26 15:45:13 (Cotidianul)
Ministrul de Interne, fara masca in interior Lucian Bode spune ca masca de protectie va ramane obligatorie in spatii inchise dar a fost fotografiat, intr-un birou, fara masca. [...] The post Ministrul de Interne, fara masca in interior appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

(FOTO/VIDEO) Show la DNA la „audierea” lui Dragnea: S-a aruncat cu oua si iaurt

publicat 2021-07-26 15:45:13 (Cotidianul)
(FOTO/VIDEO) Show la DNA la „audierea” lui Dragnea: S-a aruncat cu oua si iaurt Printre contestatari - si protestatarul de serviciu Marian Ceausescu, care a transmis live pe pagina sa de Facebook. [...] The post (FOTO/VIDEO) Show la DNA la „audierea” lui Dragnea: S-a aruncat cu oua si iaurt appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Petre Daea: Opriti macelul!

publicat 2021-07-26 15:45:13 (Cotidianul)
Petre Daea: Opriti macelul! Petre Daea: Opriti macelul! Poate putem decreta stare de alerta ca sa numai moara FRATII NOȘTRI UCISI DE URȘI! Ce ziceti guvernanti? [...] The post Petre Daea: Opriti macelul! appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Vanghelie, acuzat ca i-a tras o mama de bataie nevestei

publicat 2021-07-26 15:45:13 (Cotidianul)
Vanghelie, acuzat ca i-a tras o mama de bataie nevestei Oana Mizil a fost internata sambata noaptea la un spital din Bucuresti, pentru ingrijiri medicale. [...] The post Vanghelie, acuzat ca i-a tras o mama de bataie nevestei appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Marian Vanghelie, acuzat de agresiune

publicat 2021-07-26 12:30:16 (Cotidianul)
Marian Vanghelie, acuzat de agresiune Oana Mizil a fost internata sambata noaptea la un spital din Bucuresti, pentru ingrijiri medicale. [...] The post Marian Vanghelie, acuzat de agresiune appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

PSD contesta in instanta starea de urgenta

publicat 2021-07-26 12:30:16 (Cotidianul)
PSD contesta in instanta starea de urgenta Presedintele interimar PSD Sector 1, Florin Manole, afirma ca "lupta" dintre Clotilde Armand si Romprest afecteaza interesele cetatenilor. [...] The post PSD contesta in instanta starea de urgenta appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Consiliul Local al Sectorului 1, convocat de urgenta

publicat 2021-07-26 12:30:16 (Cotidianul)
Consiliul Local al Sectorului 1, convocat de urgenta Primarul trebuie imputernicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea rezilia contractul cu Romprest in Justitie, spune Clotilde Armand [...] The post Consiliul Local al Sectorului 1, convocat de urgenta appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Ciucu: Coalitia scartaie in Bucuresti

publicat 2021-07-26 12:30:16 (Cotidianul)
Ciucu: Coalitia scartaie in Bucuresti Intrebat daca exista o problema de incredere intre PNL si USR PLUS in Capitala sau daca se platesc niste polite politice, liderul PNL Bucuresti a raspuns [...] The post Ciucu: Coalitia scartaie in Bucuresti appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.