Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Industria auto, blocata de lipsa stocurilor de microprocesoare

publicat 2021-01-19 14:00:40 (Go4IT)
Ford anunta inchiderea timp de o luna a uneia dintre fabricile din Germania, acuzand lipsa stocurilor de microprocesoare. Comenzile pentru noul Ford Focus ar putea fi intarziate. Volkswagen, Ford, Fiat Chrysler si Nissan sunt doar […] Articolul Industria auto, blocata de lipsa stocurilor de... ...continuare.

DuckDuckGo, serviciul de cautare care nu colecteaza date personale, depaseste 100 de milioane de cautari pe zi

publicat 2021-01-19 13:15:36 (Go4IT)
Discutiile din mediul online, in special cele in jurul retelelor de socializare si conturilor online, se concentreaza in ultima perioada in jurul intimitatii datelor personale. In timp ce Google, Facebook si alte astfel de servicii […] Articolul DuckDuckGo, serviciul de cautare care nu... ...continuare.

Tim Cook despre eliminarea Parler din App Store: "nu controlam ce este pe internet"

publicat 2021-01-19 11:30:26 (Go4IT)
Tim Cook, CEO-ul Apple, a acordat un interviu pentru Fox News. Liderul celei mai valoroase companii din lume a fost intrebat despre decizia de a scoate reteaua de socializare Parler din oferta magazinului de aplicatii […] Articolul Tim Cook despre eliminarea Parler din App Store: "nu... ...continuare.

Moto G9 Plus: un mid-range familiar pentru cei care au mai folosit telefoane Motorola de curand

publicat 2021-01-18 19:15:13 (Go4IT)
Moto G9 Plus: un mid-range familiar pentru cei care au mai folosit telefoane Motorola de curand Motorola a lansat atat de multe telefoane mid-range in 2020 incat de la un punct inainte devine destul de greu sa le diferentiezi intre ele, chiar daca le testezi si le folosesti pe fiecare in […] Articolul Moto G9 Plus: un mid-range familiar pentru cei care au mai folosit telefoane... ...continuare.

Neo QLED si MicroLED: cele doua tipuri noi de ecrane integrate de Samsung pe televizoarele din 2021

publicat 2021-01-18 17:45:10 (Go4IT)
Neo QLED si MicroLED: cele doua tipuri noi de ecrane integrate de Samsung pe televizoarele din 2021 Samsung a prezentat in cadrul CES 2021 noi tehnologii pentru panelurile televizoarelor sale. Este vorba despre Neo QLED, care reprezinta o imbunatatire semnificativa a tehnologiei pe care compania a folosit-o pana in prezent pe televizoarele […] Articolul Neo QLED si MicroLED: cele doua... ...continuare.

Un startup sustine ca va extrage elementul cheie pentru baterii de masini electrice, in Europa, fara a polua mediul

publicat 2021-01-18 17:00:10 (Go4IT)
Un startup sustine ca va extrage elementul cheie pentru baterii de masini electrice, in Europa, fara a polua mediul O firma australiana a anuntat ca a gasit o metoda prin care poate produce litiu "verde" in Germania, iar cantitatea este suficienta pentru productia unui milion de baterii de automobile pe an. Vulcan Energy Resources […] Articolul Un startup sustine ca va extrage elementul cheie pentru... ...continuare.

Dimensity 2000, primul chipset MediaTek pe 5nm, soseste anul viitor

publicat 2021-01-18 16:15:09 (Go4IT)
Dimensity 2000, primul chipset MediaTek pe 5nm, soseste anul viitor Dimensity 2000 va fi cel mai puternic chipset MediaTek pentru telefoane de buget, cu performante comparabile solutiilor actuale pentru telefoane flagship. Potrivit informatiilor circulate din surse cu legaturi in industrie, MediaTek pregateste atat un refresh […] Articolul Dimensity 2000,... ...continuare.

Aplicatia de mesagerie Signal, blocata de numarul prea mare de utilizatori nou veniti

publicat 2021-01-18 15:45:09 (Go4IT)
Aplicatia de mesagerie Signal, blocata de numarul prea mare de utilizatori nou veniti Sufocate de mesajele a milioane de utilizatori nou inregistrati, serverele aplicatiei Signal au functionat cu intreruperi sau deloc peste week-end, in timp ce administratorii platformei au lucrat pentru acomodarea volumului de trafic crescut aproape peste […] Articolul Aplicatia de... ...continuare.

WhatsApp amana aplicarea noilor politici de confidentialitate, care obliga utilizatorii sa-si imparta datele cu Facebook

publicat 2021-01-18 14:45:09 (Go4IT)
WhatsApp amana aplicarea noilor politici de confidentialitate, care obliga utilizatorii sa-si imparta datele cu Facebook Alarmat de exodul utilizatorilor catre platformele de mesagerie rivale, administratorul WhatsApp a decis sa intarzie aplicarea noilor politici de confidentialitate care deschid accesul Facebook la datele utilizatorilor. Practic, asta inseamna ca "razvratitii" care nu dau […] Articolul... ...continuare.

iPhone 13 ar putea fi primul telefon Apple cu senzor de amprenta sub ecran

publicat 2021-01-18 14:00:09 (Go4IT)
iPhone 13 ar putea fi primul telefon Apple cu senzor de amprenta sub ecran iPhone 13 ar putea reintroduce functia Touch ID, reimaginata cu senzor de amprenta sub suprafata activa a ecranului si promovata ca o dotare cheie pentru gama iPhone 2021. Decizia Apple de promova Face ID ca […] Articolul iPhone 13 ar putea fi primul telefon Apple cu senzor de amprenta sub... ...continuare.