Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


HTC va lansa o noua tableta ieftina cu Android

publicat 2021-08-04 18:30:24 (Go4IT)
HTC va lansa o noua tableta ieftina cu Android HTC nu a depasit esecul propriului brand smartphone, insa nu abandoneaza planurile de a reintra in randul producatorilor de top. Deocamdata, cu un model de tableta ieftina. Aceasta se va numi HTC A100, noua tableta […] Articolul HTC va lansa o noua tableta ieftina cu Android apare prima... ...continuare.

Marea Britanie ar putea bloca preluarea ARM de catre NVIDIA pe criterii de securitate nationala

publicat 2021-08-04 17:30:20 (Go4IT)
Marea Britanie ar putea bloca preluarea ARM de catre NVIDIA pe criterii de securitate nationala Ofertat proprietarului japonez SoftBank Group cu 40 miliarde dolari, portofoliul ARM Holdings in materie de tehnologii brevetate pe segmentul semiconductoarelor ar putea transforma NVIDIA intr-un super-monopol, capabil sa modifice echilibrul puterii intre giganti tehnologici ai […]... ...continuare.

Optiunea Sign in with Google devine mai simplu de folosit, fara parola si alte complicatii

publicat 2021-08-04 16:45:13 (Go4IT)
Optiunea Sign in with Google devine mai simplu de folosit, fara parola si alte complicatii Google ofera de mult timp optiunea Sign in with Google pentru logare pe site-urile vizitate, folosind contul de Google deja autentificat pe telefon sau versiunea de Chrome, insa procesul de login nu a fost chiat […] Articolul Optiunea Sign in with Google devine mai simplu de folosit, fara... ...continuare.

Ce se intampla atunci cand cumperi pe bursa actiuni la o companie chineza, precum Nio

publicat 2021-08-04 15:00:19 (Go4IT)
Ce se intampla atunci cand cumperi pe bursa actiuni la o companie chineza, precum Nio Romanii, la fel ca cetatenii altor tari, au inceput sa investeasca – in actiuni, fonduri si criptomonede – in pandemie. Un imbold l-au dat acestei activitati si valurile facute pe internet si in presa de […] Articolul Ce se intampla atunci cand cumperi pe bursa actiuni la o... ...continuare.

Oppo prezinta o noua implementare e tehnologiei under-screen camera

publicat 2021-08-04 14:30:18 (Go4IT)
Oppo prezinta o noua implementare e tehnologiei under-screen camera Oppo a dezvaluit urmatoarea generatie a tehnologiei under-screen camera pentru dispozitive smartphone, promitand o mai buna consistenta a imaginii afisate pe ecran, fara sacrificii majore asupra calitatii pozelor obtinute. Fara indoiala, camera foto ascunsa sub […] Articolul Oppo prezinta o... ...continuare.

WhatsApp introduce optiunea View Once, pentru schimburi de poze si clipuri video

publicat 2021-08-04 13:15:19 (Go4IT)
WhatsApp introduce optiunea View Once, pentru schimburi de poze si clipuri video De acum, poti folosi optiunea View Once pentru a trimite poze si clipuri video pe WhatsApp care pot fi vizualizate o singura data, fara posibilitatea de a fi salvate pe telefonul destinatarului. Deosebit de utila […] Articolul WhatsApp introduce optiunea View Once, pentru schimburi de poze... ...continuare.

Disney si Bandai lanseaza un Tamagotchi "Star Wars" cu R2-D2

publicat 2021-08-04 13:00:16 (Go4IT)
Disney si Bandai lanseaza un Tamagotchi Tamagotchi, jucaria-fenomen din anii '90 se bucura de o adevarata renastere. Nu numai ca noi versiuni "clasice" ale animalelor de companie virtuale au fost lansate recent pe piata si ca producatorul japonez din spatele acestora, […] Articolul Disney si Bandai lanseaza un Tamagotchi "Star... ...continuare.

WhatsApp ar putea scana in viitor mesajele criptate pentru a afisa reclame personalizate

publicat 2021-08-04 12:45:11 (Go4IT)
WhatsApp ar putea scana in viitor mesajele criptate pentru a afisa reclame personalizate Scandalul WhatsApp de la inceputul acestui an a convins o parte dintre utilizatori sa renunte la serviciul de chat de la Facebook in favoarea unor alternative mai bine securizate si care respecta mai mult dreptul […] Articolul WhatsApp ar putea scana in viitor mesajele criptate pentru a... ...continuare.

Top 10: Automobilele electrice cu cele mai mari vanzari, pe piata europeana, in 2021

publicat 2021-08-04 11:30:19 (Go4IT)
Top 10: Automobilele electrice cu cele mai mari vanzari, pe piata europeana, in 2021 Tot mai multi oameni sunt interesati de automobilele electrice, iar vanzarile inregistrate in Uniunea Europeana in prima jumatate a anului confirma acest lucru. Majoritatea modelelor EV cunoscute au inregistrat cresteri substantiale ale livrarilor. Un model […] Articolul Top 10:... ...continuare.

Produsele pe care Kaufland le scoate in fata in aceasta saptamana

publicat 2021-08-04 11:00:11 (Go4IT)
Produsele pe care Kaufland le scoate in fata in aceasta saptamana Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarketuri de pe piata locala, a publicat noile oferte pe site-ul propriu. Compania vinde, in aceasta saptamana, o serie de accesorii utile pentru biciclete. Un computer cu […] Articolul Produsele pe care Kaufland le scoate in fata in... ...continuare.