Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


SUA au aprobat medicamentul Jaypirca al Eli Lilly, pentru o forma de cancer al sangelui

publicat 2023-12-03 19:45:08 (Income-Magazine)
SUA au aprobat medicamentul Jaypirca al Eli Lilly, pentru o forma de cancer al sangelui Administratia pentru alimente si medicamente din Statele Unite (FDA) a dat o a doua aprobare pentru medicamentul Jaypirca al companiei Eli Lilly, care este utilizat pentru a trata o forma de cancer al sangelui, transmite Reuters. Compania a spus ca autoritatea de reglementare in domeniul... ...continuare.

Kraft, General Mills, Kellogg si Nestle au obtinut despagubiri de 17,7 milioane de dolari intr-un proces privind preturile exagerate ale oualor

publicat 2023-12-03 18:45:06 (Income-Magazine)
Kraft, General Mills, Kellogg si Nestle au obtinut despagubiri de 17,7 milioane de dolari intr-un proces privind preturile exagerate ale oualor Gigantii producatori de alimente Kraft, General Mills, Kellogg si Nestle au obtinut un verdict de despagubiri in valoare de 17,7 milioane de dolari, dupa ce au convins un juriu federal din Chicago ca au fost suprataxati pentru produse din oua intr-o conspiratie de stabilire a preturilor a celor... ...continuare.

Ministrul Muncii: Persoanele cu dizabilitati trebuie sa se bucure de sanse egale

publicat 2023-12-03 17:30:06 (Income-Magazine)
Ministrul Muncii: Persoanele cu dizabilitati trebuie sa se bucure de sanse egale Persoanele cu dizabilitati trebuie sa se bucure de sanse egale, iar in acest sens niciun efort de a construi o viata fara bariere nu este prea mare, a declarat, duminica, ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura-Oprescu. „Astazi este ziua acelor oameni care ne arata ce... ...continuare.

Importurile de zahar din Ucraina in UE au explodat in 2022-2023. O treime au mers spre Romania

publicat 2023-12-03 14:15:13 (Income-Magazine)
Importurile de zahar din Ucraina in UE au explodat in 2022-2023. O treime au mers spre Romania Importurile de zahar ucrainean in Uniunea Europeana (UE) au crescut de zece ori in ultimul sezon, iar tendinta de crestere s-a prelungit si la inceputul sezonului actual (2023/2024), in detrimentul Braziliei care este pe cale sa isi piarda pozitia de cel mai mare furnizor de zahar al blocului... ...continuare.

Burduja: Romania are cel mai mare potential solar din sud-estul Europei

publicat 2023-12-03 14:00:11 (Income-Magazine)
Burduja: Romania are cel mai mare potential solar din sud-estul Europei Romania are cel mai mare potential solar din sud-estul Europei, studiile aratand ca ar putea exploata pana la 18-20 de gigawati de putere solara, a declarat duminica ministrul Energiei, Sebastian Burduja. „Studiu dupa studiu demonstreaza ca am putea exploata pana la 18, poate 20 de gigawati... ...continuare.

Producem relativ putine masini, dar suntem campioni la subansamble. Industria auto, motorul turat al economiei romanesti

publicat 2023-12-03 14:00:11 (Income-Magazine)
Producem relativ putine masini, dar suntem campioni la subansamble. Industria auto, motorul turat al economiei romanesti Ne-am obisnuit sa cuantificam indutria auto romaneasca doar in cifre de afaceri si numar de companii. Un alt indicator insa are darul de a oferi imaginea completa a importantei pe care aceasta o are in economie: numarul de angajati.   Cifra de afaceri a intregii industrii auto de la noi,... ...continuare.

Romanii au in conturile de pensii private obligatorii peste 118 miliarde de lei

publicat 2023-12-03 14:00:11 (Income-Magazine)
Romanii au in conturile de pensii private obligatorii peste 118 miliarde de lei Fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de 118,29 miliarde lei, la finalul lunii octombrie, in crestere cu 32% fata de nivelul inregistrat la aceeasi data din 2022, potrivit statisticii Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF). „Investitiile fondurilor de pensii... ...continuare.

Targul de Craciun de la Craiova ramane in top

publicat 2023-12-03 14:00:11 (Income-Magazine)
Targul de Craciun de la Craiova ramane in top Targul de Craciun din Craiova a fost desemnat anul trecut pe locul 3 in clasamentul celor mai frumoase targuri de Craciun din Europa, iar asteptarile sunt si mai mari pentru acest an. Multi insa critica atat rezultatul, cat si alegerile municipalitatatii pentru Sarbatorile de iarna: chiar daca... ...continuare.

Fondurile de pensii facultative aveau active in crestere cu 32%

publicat 2023-12-03 11:45:06 (Income-Magazine)
Fondurile de pensii facultative aveau active in crestere cu 32% Fondurile de pensii facultative aveau active in valoare de 4,42 miliarde de lei, la finalul lunii octombrie, in crestere cu 32% comparativ cu nivelul inregistrat la aceeasi data a anului anterior, conform unui raport al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF). „Cele mai multe... ...continuare.

Burduja, despre aderarea Romaniei la Alianta Solara Internationala: „Este un moment istoric pentru tara noastra”

publicat 2023-12-03 11:15:08 (Income-Magazine)
Burduja, despre aderarea Romaniei la Alianta Solara Internationala: „Este un moment istoric pentru tara noastra” Romania a semnat aderarea la International Solar Alliance (ISA), un angajament puternic al guvernului roman de a sprijini si promova energia solara ca sursa principala de energie curata si durabila, in cadrul unui eveniment special organizat in cadrul conferintei COP-28, in Emiratele Arabe Unite,... ...continuare.