Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Formula 1 exclude acordarea de puncte pilotilor clasati dupa locul 10

publicat 2024-07-24 11:47:15 (Mediafax)
Formula 1 exclude acordarea de puncte pilotilor clasati dupa locul 10 Comisia Formulei 1, din care fac parte toate echipele si principalele parti interesate, a amanat in aprilie luarea unei decizii cu privire la acordarea punctelor pentru mai multi concurenti. ...continuare.

Un oficial militar rus a fost tinta unui atentat in Moscova. I-a explodat masina in care se afla cu sotia sa

publicat 2024-07-24 11:47:15 (Mediafax)
Un oficial militar rus a fost tinta unui atentat in Moscova. I-a explodat masina in care se afla cu sotia sa Cei doi soti au fost transportati de urgenta la spital. Barbatul este grav ranit, picioarele fiindu-i afectate serios de suflul exploziei. Sotia sa a fost strapunsa de schije. ...continuare.

A fost dezvaluit noul avion de lupta GCAP dezvoltat de UK, Italia si Japonia / Este capabil sa furnizeze de 10.000 de ori mai multe date decat sistemele actuale

publicat 2024-07-24 11:47:15 (Mediafax)
A fost dezvaluit noul avion de lupta GCAP dezvoltat de UK, Italia si Japonia / Este capabil sa furnizeze de 10.000 de ori mai multe date decat sistemele actuale Cei trei parteneri guvernamentali GCAP si partenerii lor principali din industrie BAE Systems (Marea Britanie), Leonardo (Italia) si Mitsubishi Heavy Industries (Japonia) vor prezenta pasii semnificativi pe care ii fac pentru a progresa in livrarea unui avion de lupta cu adevarat de generatie... ...continuare.

Circulatie feroviara oprita intre Lehliu si Sarulesti, din cauza unui tren defect

publicat 2024-07-24 11:47:15 (Mediafax)
Circulatie feroviara oprita intre Lehliu si Sarulesti, din cauza unui tren defect UPDATE: Drezina pantograf din Lehliu este deja in zona si verifica linia de contact de pe firul II, masura necesara pentru redeschiderea circulatiei. ...continuare.

Opera Nationala Bucuresti, in turneu la Paris, in contextul Jocurilor Olimpice

publicat 2024-07-24 11:47:15 (Mediafax)
Opera Nationala Bucuresti, in turneu la Paris, in contextul Jocurilor Olimpice Potrivit ministerului, un concert simfonic si coral a avut loc luni in "Potager du Roi", Jardin Le NĂ´tre, Gradinile Versailles. Acesta va fi urmat de un concert de muzica sacra, miercuri, ora 17.00, la Catedrala Ortodoxa "Sfintii Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail" din Paris. ...continuare.

Neamt: Saltele si haine murdare, fecale pe pereti si mancare neadecvata la un nou azil al groazei

publicat 2024-07-24 11:47:15 (Mediafax)
Neamt: Saltele si haine murdare, fecale pe pereti si mancare neadecvata la un nou azil al groazei "Un nou caz revoltator de abuz si neglijenta a iesit la lumina in judetul Neamt, dezvaluind conditiile inumane din Centrul de Abilitare si Reabilitare "Casa Colibri" din Razboieni. Saltele si haine murdare, fecale pe pereti si mancare neadecvata sunt doar cateva dintre neregulile descoperite... ...continuare.

Vreme calduroasa miercuri in Capitala. Spre seara si la noapte, averse si vant

publicat 2024-07-24 11:47:15 (Mediafax)
Vreme calduroasa miercuri in Capitala. Spre seara si la noapte, averse si vant Astfel, vremea va fi calduroasa, disconfortul termic ridicat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) se va situa in jurul pragului critic de 80 de unitati. ...continuare.

Avertizare meteo: Cod portocaliu de averse in 18 judete din tara

publicat 2024-07-24 10:30:09 (Mediafax)
Avertizare meteo: Cod portocaliu de averse in 18 judete din tara Sunt vizate de Codul portocaliu judetele Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Sibiu, Valcea, Brasov, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Covasna, Bacau, Harghita, Neamt si Suceava. ...continuare.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov pentru spalarea banilor. Prejudiciu de 4,8 milioane de lei

publicat 2024-07-24 10:30:09 (Mediafax)
Perchezitii in Bucuresti si Ilfov pentru spalarea banilor. Prejudiciu de 4,8 milioane de lei Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare, miercuri, 8 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, la... ...continuare.

Manchester City a fost invinsa de Celtic Glasgow in primul amical al verii disputat in SUA

publicat 2024-07-24 10:15:12 (Mediafax)
Manchester City a fost invinsa de Celtic Glasgow in primul amical al verii disputat in SUA Nicolas Kuhn a marcat primul, pentru scotieni, iar Oscar Bobb a egalat peste 20 de minute. Doar trei minute mai tarziu, Kuhn a readus Celtic in avantaj, iar Kyogo Furuhashi a adaugat inca un gol inainte de pauza pentru ca Celtic sa conduca cu 3-1. ...continuare.