Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Tara europeana care intra din nou in blocaj total din cauza pandemiei. Autoritatile au hotarat sa impuna restrictii de nivelul 5 - cele mai severe - la nivel national timp de sase saptamani

publicat 2020-10-24 17:00:20 (Ziarul-Financiar)
Tara europeana care intra din nou in blocaj total din cauza pandemiei. Autoritatile au hotarat sa impuna restrictii de nivelul 5 - cele mai severe - la nivel national timp de sase saptamani Autor: Andra Stroe Pe fondul cresterii numarului de cazuri de COVID-19 din Irlanda, autoritatile au hotarat sa impuna restrictii de nivel 5 - cele mai severe - la nivel national timp de sase saptamani, a declarat premierul Micheal Martin, Irlanda devenind astfel prima tara din UE care intra din... ...continuare.

Cluj-Napoca se schimba cu bani europeni. Autoritatile pregatesc proiecte de 2 mld. euro pentru modernizarea orasului

publicat 2020-10-24 17:00:20 (Ziarul-Financiar)
Cluj-Napoca se schimba cu bani europeni. Autoritatile pregatesc proiecte de 2 mld. euro pentru modernizarea orasului Autor: Andreea Tobias Primaria din Cluj-Napoca pregateste proiecte in valoare de doua miliarde de euro din fonduri europene pentru modernizarea orasului, declara Emil Boc. Edilul din Cluj-Napoca a dat si trei sfaturi primarilor de orase. ...continuare.

Iasi: Focare de COVID-19 in doua spitale si la un centru pentru persoane varstnice

publicat 2020-10-24 17:00:20 (Ziarul-Financiar)
Iasi: Focare de COVID-19 in doua spitale si la un centru pentru persoane varstnice Autor: Laura Buciu Cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Spiridon" Iasi si de la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie "Cuza Voda" din Iasi au COVID-19. Si la Casa de Batrani si Bolnavi Papa Ioan Paul al II-lea sunt infectati cu SARS-CoV-2. ...continuare.

Noi schimbari pe piata muncii: 10 profesii noi au aparut in Clasificarea ocupatiilor. Vedeti aici care sunt

publicat 2020-10-24 14:45:19 (Ziarul-Financiar)
Noi schimbari pe piata muncii: 10 profesii noi au aparut in Clasificarea ocupatiilor. Vedeti aici care sunt In aceasta luna a fost oficializata prima schimbare din acest an a Clasificarea Ocupatiilor din Romania (COR) prin introducerea a sase noi ocupatii si modificarea mai multor ocupatii conform Ordinului Ministerului Muncii nr. 635/2019 ...continuare.

Cum au reusit spaniolii sa readuca turistii in Insulele Canare

publicat 2020-10-24 14:30:19 (Ziarul-Financiar)
Cum au reusit spaniolii sa readuca turistii in Insulele Canare Veste buna pentru romanii din Insulele Canare, angajati in domeniul turismului: se intorc turistii, dupa ce Germania si Marea Britanie au ridicat restrictiile pentru aceasta regiune, pentru ca autoritatile reusesc sa tina focarele sub control, cu restrictii, dar fara sa inchida afacerile. Veste... ...continuare.

Studiu: Trei orase din Romania sunt in top 5 al poluarii cu emisii de la masinile vechi si diesel

publicat 2020-10-24 14:00:16 (Ziarul-Financiar)
Studiu: Trei orase din Romania sunt in top 5 al poluarii cu emisii de la masinile vechi si diesel Autor: Petru Mazilu Romania ocupa trei pozitii din primele cinci la nivel european in topul poluarii cu NO2, emisii produse in special de masinile vechi si de cele diesel. Bucuresti, Cluj-Napoca si Brasov sunt printre cele mai poluate orase europene cu substanta clasificata drept cancerigen de... ...continuare.

Focar de COVID-19 la un centru de persoane varstnice din Bistrita-Nasaud

publicat 2020-10-24 13:45:18 (Ziarul-Financiar)
Focar de COVID-19 la un centru de persoane varstnice din Bistrita-Nasaud Autor: Laura Buciu A fost descoperit un nou focar de COVID-19 in cazul unui centru de persoane varstnice din Bistrita-Nasaud, unde sunt, sambata, 28 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. ...continuare.

Agentia americana de rating Moody's a amanat luarea unei decizii privind ratingul Romaniei oferind autoritatilor un respiro: Un respiro pana dupa alegeri. Daca pensiile crescu cu 40%, Romania va trece in categoria "junk"

publicat 2020-10-24 13:45:18 (Ziarul-Financiar)
Agentia americana de rating Moody's a amanat luarea unei decizii privind ratingul Romaniei oferind autoritatilor un respiro: Un respiro pana dupa alegeri. Daca pensiile crescu cu 40%, Romania va trece in categoria Autor: Alexandru Nanu Agentia de rating americana Moody's a amanat luarea unei decizii in privinta ratingului Romaniei, care in functie de evolutia cresterii pensilor ar putea sa intre la categoria "junk", ceea ce ar duce la cresterea cursului valutar, cresterea dobanzilor la lei si evitarea... ...continuare.

Donald Trump isi plange de mila: Niciun presedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

publicat 2020-10-24 13:30:22 (Ziarul-Financiar)
Donald Trump isi plange de mila: Niciun presedinte nu a trecut prin ce am trecut eu Autor: Elena Crangasu Donald Trump spune ca nu mereu joaca dupa regulile Washington-ului, ca a luptat mai mult decat orice alt presedinte si la cea mai mica greseala au aparut despre el titluri peste tot in lume. ...continuare.