Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Cine sunt Matei Zaharia si Ion Stoica, profesorii romani din Statele Unite care au fost pusi de Forbes in noua lista a miliardarilor lumii

publicat 2022-05-28 19:46:18 (Ziarul-Financiar)
Cine sunt Matei Zaharia si Ion Stoica, profesorii romani din Statele Unite care au fost pusi de Forbes in noua lista a miliardarilor lumii Databricks, compania lansata in 2013, permite gestionarea volumelor mari de date prin asa-numita arhitectura lakehouse. Inovatia le permite utilizatorilor sa aiba la un loc tot confortul din tehnologia lake data, prin care pot fi inmagazinate volume spectaculoase de date nestructurate, cu... ...continuare.

Vanzarea clubului de fotbal Chelsea catre un grup condus de Todd Boehly si Clearlake Capital intra in linie dreapta si ar putea fi finalizata luni. Cine este Todd Boehly, americanul care ar putea detine Chelsea dupa Abramovich

publicat 2022-05-28 19:46:18 (Ziarul-Financiar)
Vanzarea clubului de fotbal Chelsea catre un grup condus de Todd Boehly si Clearlake Capital intra in linie dreapta si ar putea fi finalizata luni. Cine este Todd Boehly, americanul care ar putea detine Chelsea dupa Abramovich Autor: Stefan Stan Vanzarea clubului de fotbal Chelsea catre un grup condus de Todd Boehly si Clearlake Capital este asteptata sa fie finalizata luni, potrivit Bloomberg. ...continuare.

Cunoscuta revista Forbes a inclus in editia din 2022 sase miliardari din Romania. Daca 4 sunt foarte cunoscuti, doi dintre ei au ramas discreti. Cine sunt cei sase miliardari in dolari din Romania

publicat 2022-05-28 19:31:22 (Ziarul-Financiar)
Cunoscuta revista Forbes a inclus in editia din 2022 sase miliardari din Romania. Daca 4 sunt foarte cunoscuti, doi dintre ei au ramas discreti. Cine sunt cei sase miliardari in dolari din Romania Autor: Stefan Stan Forbes, cunoscuta revista care face clasamentul celor mai bogati oameni din lume, a inclus in editia din 2022 sase miliardari romani. Daca 4 dintre ei sunt cunoscuti: Dragos si Adrian Paval, Ion Tiriac si Daniel Dines, doi sunt putin cunoscuti in spatiul public: Matei Zaharia... ...continuare.

Un antreprenor roman se asociaza cu o companie din Cehia pentru a intra in domeniul inventarierii digitale

publicat 2022-05-28 19:01:17 (Ziarul-Financiar)
Un antreprenor roman se asociaza cu o companie din Cehia pentru a intra in domeniul inventarierii digitale Autor: Bogdan Alecu Antreprenorul roman Eugen Saulea, fondatorul ESSA Group, investeste intr-un nou domeniu - inventarierea digitala - si anunta lansarea pe piata din Romania a companiei DANTEM, pe care o va dezvolta impreuna cu omul de afaceri ceh Petr Adámek. Prima faza a entitatii nou create... ...continuare.

Scholz si Macron i-au cerut lui Putin sa poarte "negocieri serioase" cu Zelenski

publicat 2022-05-28 18:46:18 (Ziarul-Financiar)
Scholz si Macron i-au cerut lui Putin sa poarte Autor: Laura Buciu In timpul unei discutii telefonice, liderii Frantei si Germaniei i-au cerut presedintelui rus Vladimir Putin sa poarte "negocieri serioase directe" cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, scrie BBC. De asemenea, Scholz si Macron i-au cerut lui Putin eliberarea... ...continuare.

Putin a semnat legea care elimina limita superioara de varsta pentru inrolarea in armata

publicat 2022-05-28 18:46:18 (Ziarul-Financiar)
Putin a semnat legea care elimina limita superioara de varsta pentru inrolarea in armata Autor: Dorin Oancea Presedintele rus Vladimir Putin a semnat o lege care elimina limita superioara de varsta pentru rusi si straini pentru a se inrola in armata, cu contract, potrivit agentiei de presa de stat TASS, citata de Reuters. ...continuare.

Boris Johnson cere mai multe rachete pentru Ucraina pentru a-l lovi pe "crocodilul" Putin

publicat 2022-05-28 14:01:21 (Ziarul-Financiar)
Boris Johnson cere mai multe rachete pentru Ucraina pentru a-l lovi pe "crocodilul" Putin Autor: Dorin Oancea Premierul britanic Boris Johnson a cerut mai mult sprijin militar pentru Ucraina in lupta cu fortele ruse, inclusiv trimiterea de arme avansate, cum ar fi sistemele de rachete cu lansare multipla, care pot lovi tinte de la o distanta mult mai mare, scrie Bloomberg. ...continuare.