Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Premier Energy Group a achizitionat doua noi proiecte fotovoltaice pentru productia de energie electrica regenerabila cu o capacitate instalata de 86 MW

publicat 2024-06-14 19:45:13 (Ziarul-Financiar)
Premier Energy Group a achizitionat doua noi proiecte fotovoltaice pentru productia de energie electrica regenerabila cu o capacitate instalata de 86 MW Autor: Stefan Stan Premier Energy Group, prin Alive Renewable Holding Limited si impreuna cu Motor Oil Renewable Energy Single Member S.A. (MORE), a achizitionat doua noi proiecte fotovoltaice pentru productia de energie electrica regenerabila. Proiectele, care ar putea sa includa si capacitati... ...continuare.

Gata cu alegerile, candidatul prezidential mai poate astepta o luna, toata lumea cu ochii pe fotbal - incepe Euro 2024. Pentru ca nu avem echipa de top, Romania a apelat la sloganuri: "Trebuie sa compensam lipsa de experienta cu energie si suflet mare"

publicat 2024-06-14 19:30:14 (Ziarul-Financiar)
Gata cu alegerile, candidatul prezidential mai poate astepta o luna, toata lumea cu ochii pe fotbal - incepe Euro 2024. Pentru ca nu avem echipa de top, Romania a apelat la sloganuri: Campionatul European de Fotbal incepe vineri. Meciul de deschidere de la competitia din Germania aduce fata in fata reprezentativa tarii gazda si Scotia. Partida se va juca la Munchen. Campionatul European de Fotbal incepe vineri. Meciul de deschidere de la competitia din Germania aduce fata in... ...continuare.

Cum este sa treci peste noapte de la "eu nu vin la interviu fara 1.000-1.500 de euro pe luna" la salariul minim pe economie

publicat 2024-06-14 19:00:25 (Ziarul-Financiar)
Cum este sa treci peste noapte de la Autor: Cristian Hostiuc Cei mai afectati de criza care se instaleaza in industria de IT din Romania, ca o reactie la ceea ce se intampla pe piata vestica, sunt juniorii, adica cei care sunt la inceput de cariera si inca nu prea stiu multe lucruri si cei care sunt prea experimentati si care au... ...continuare.

Bursa: Electroarges Curtea de Arges cheama actionarii pentru a vota valorificarea prin vanzare a tuturor participatiilor detinute de companie si schimbarea numelui in AETA Industria

publicat 2024-06-14 18:45:15 (Ziarul-Financiar)
Bursa: Electroarges Curtea de Arges cheama actionarii pentru a vota valorificarea prin vanzare a tuturor participatiilor detinute de companie si schimbarea numelui in AETA Industria Autor: Liviu Popescu Producatorul de electrocasnice si componente pentru electrocasnice Electroarges (simbol bursier ELGS), care ii are ca actionari principali insa indirect prin intermediul unor SRL-uri pe Scarlat Roxana (28,9%), Vasile Didila (22,6%), Constantin Stefan (21,4%), vrea sa-si... ...continuare.

Bursa: Compania antreprenoriala Autonom angajeaza BRD in calitate de intermediar pentru o posibila emisiune de obligatiuni la Bursa de Valori Bucuresti in ultimul trimestru din 2024

publicat 2024-06-14 18:45:15 (Ziarul-Financiar)
Bursa: Compania antreprenoriala Autonom angajeaza BRD in calitate de intermediar pentru o posibila emisiune de obligatiuni la Bursa de Valori Bucuresti in ultimul trimestru din 2024 Autor: Liviu Popescu Compania antreprenoriala Autonom, controlata de fratii Stefan, si care are in derulare doua emisiuni de obligatiuni de 30 mil. euro listate la Bursa de Valori Bucuresti, a angajat BRD in calitate de intermediar pentru o noua finantare de la investitori. ...continuare.

BNR: Intensificarea tensiunilor geopolitice si tensionarea echilibrelor macroeconomice interne reprezinta riscuri sistemice severe pentru stabilitatea financiara. Riscul de nerambursare a creditelor ramane moderat

publicat 2024-06-14 18:45:15 (Ziarul-Financiar)
BNR: Intensificarea tensiunilor geopolitice si tensionarea echilibrelor macroeconomice interne reprezinta riscuri sistemice severe pentru stabilitatea financiara. Riscul de nerambursare a creditelor ramane moderat Autor: Cristina Bellu Romania prezinta doua riscuri sis­temice severe la adresa sta­bi­li­tatii financiare, repre­zen­tate de incertitudini la nivel global in contextul razboiului din Ucraina si al conflictului din Orientul Mijlociu, respectiv tensionarea echilibrelor macroeconomice interne. ...continuare.

Bursa. Grup Serban Holding a raportat un profit net de 4,5 mil. lei in primele trei luni din 2024, in scadere cu 15% fata de perioada similara din 2023. Afacerile au urcat cu 7%, la 130 mil. lei

publicat 2024-06-14 18:30:15 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Grup Serban Holding a raportat un profit net de 4,5 mil. lei in primele trei luni din 2024, in scadere cu 15% fata de perioada similara din 2023. Afacerile au urcat cu 7%, la 130 mil. lei Autor: Tibi Oprea Grup Serban Holding (simbol bursier GSH), cel mai mare business antreprenorial din agricultura listat la Bursa de Valori Bucuresti, a incheiat primele trei luni din 2024 cu un profit net de 4,5 mil. lei, in scadere cu 15% fata de aceeasi perioada din 2023, la afaceri de 130 mil.... ...continuare.

Bursa. Indicele BET a pierdut 2% saptamana aceasta. Vineri, scaderi pe MedLife (-2,7%), TTS (-1,8%), Banca Transilvania (-1,6%) si BRD SocGen (-1,6%)

publicat 2024-06-14 18:30:15 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Indicele BET a pierdut 2% saptamana aceasta. Vineri, scaderi pe MedLife (-2,7%), TTS (-1,8%), Banca Transilvania (-1,6%) si BRD SocGen (-1,6%) Autor: Eduard Ivanovici BET, indicele de referinta al Bursei de Valori Bucuresti, a coborat pe 14 iunie cu 0,88% la 17.703,6 puncte. Benchmark-ul s-a depreciat astfel cu 2,06% prin comparatie cu nivelul la care a inchis ultima sedinta de saptamana trecuta. ...continuare.

Cele mai inedite tipuri de asigurari despre care nici nu stiai ca exista

publicat 2024-06-14 18:15:14 (Ziarul-Financiar)
Cele mai inedite tipuri de asigurari despre care nici nu stiai ca exista Nevoia de asigurari exista, beneficiile sunt mai vizibile ca niciodata, in special in contextul geopolitic si economic in care ne aflam, iar tipurile de asigurari care se pot crea, chiar si pentru situatiile exceptionale, inedite sau imposibile, arata ca industria asigurarilor are capacitatea de... ...continuare.