Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Nuclearelectrica isi vrea milioanele de lei inapoi! Finantele au refuzat-o Nuclearelectrica isi vrea milioanele de lei inapoi! Finantele au refuzat-o (203) Studiu Confidex: Cele mai optimiste sectoare de business sunt serviciile si industria IT, in vreme ce agricultura si energia sunt ceva mai rezervate Studiu Confidex: Cele mai optimiste sectoare de business sunt serviciile si industria IT, in vreme ce agricultura si energia sunt ceva mai rezervate (203) Presedintele chinez Xi Jinping s-a intalnit cu omologul sau Vladimir Putin la Beijing. Cei doi lideri vor discuta despre Ucraina, Asia, energie si comert Presedintele chinez Xi Jinping s-a intalnit cu omologul sau Vladimir Putin la Beijing. Cei doi lideri vor discuta despre Ucraina, Asia, energie si comert (193) "Bineinteles ca nu se va lua in calcul ce spun eu" » Cristian Tudor Popescu dezvaluie regula radicala pe care ar impune-o imediat in tenis + Verdict crud despre Rafael Nadal si Djokovic (189) Fondul imobiliar de 10 miliarde de dolari al Starwood se afla in criza de lichiditati, in timp ce investitorii au inceput sa isi retraga banii Fondul imobiliar de 10 miliarde de dolari al Starwood se afla in criza de lichiditati, in timp ce investitorii au inceput sa isi retraga banii (187) Care este starea premierului Robert Fico dupa ce a fost impuscat. Reactia presedintei Slovaciei Care este starea premierului Robert Fico dupa ce a fost impuscat. Reactia presedintei Slovaciei (184) Fenomenul AI ia amploare si in domeniul cercetarii: Inteligenta artificiala ii poate ajuta pe cercetatori sa inteleaga ce pun la cale virusurile Fenomenul AI ia amploare si in domeniul cercetarii: Inteligenta artificiala ii poate ajuta pe cercetatori sa inteleaga ce pun la cale virusurile (177) ZF Investiti in Romania! Un proiect ZF si CEC Bank. 16 artisti de stand-up comedy au lansat in decembrie serviciul romanesc de streaming Comedy Box. Sorin Parcalab, cofondator: Daca ajungem la circa 20.000 de utilizatori, vom fi pe break-even. Platforma Comedy Box a fost lansata in decembrie 2023 si cuprinde productii de comedie, emisiuni si podcasturi ZF Investiti in Romania! Un proiect ZF si CEC Bank. 16 artisti de stand-up comedy au lansat in decembrie serviciul romanesc de streaming Comedy Box. Sorin Parcalab, cofondator: Daca ajungem la circa 20.000 de utilizatori, vom fi pe break-even. Platforma Comedy Box a fost lansata in decembrie 2023 si cuprinde productii de comedie, emisiuni si podcasturi (166) Adrian Vasilescu, BNR: Dezinflatia avanseaza, dar BNR nu se grabeste sa reduca dobanda de politica monetara Adrian Vasilescu, BNR: Dezinflatia avanseaza, dar BNR nu se grabeste sa reduca dobanda de politica monetara (165) Studiu Confidex. Increderea managerilor romani in economie este la maximul ultimilor patru ani. Studiu Confidex. Increderea managerilor romani in economie este la maximul ultimilor patru ani. "Mediul de afaceri nu si-a oprit motoarele, nu a clacat, ci a cautat solutii si noi oportunitati" (164)

Ultimele cautari

Anuntul Spitalului Militar din Cluj-Napoca despre Florin Piersic. Precizari despre infectia nosocomiala

publicat 2024-05-02 22:30:10 (ProTV)

Anuntul Spitalului Militar din Cluj-Napoca despre Florin Piersic. Precizari despre infectia nosocomiala Reprezentantii Spitalului Militar din Cluj-Napoca au precizat, joi, ca actorul Florin Piersic nu a contractat vreo infectie nosocomiala cât timp a fost internat în aceasta unitate medicala, unde a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi.

citeste mai mult...
Alte stiri de la ProTV:
Expozitia World Press Photo - Cele mai de impact fotografii globale ale anului in Piata Universitatii din Bucuresti
Cum arata Cher la 77 de ani. Cantareata a atras toate privirile la un eveniment monden, intr-o salopeta decupata. FOTO
Oameni in "stare ingrozitoare", dupa ce apa unui oras a fost infestata de un parazit. Scandal dupa compensatia ireala oferita
Sotia care i-a taiat organul genital sotului si apoi l-a aruncat in toaleta s-a impacat cu acesta. "Este o femeie minunata"
Medicii se reunesc luni pentru a evalua starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico. Unde ar putea fi transferat
Un barbat inarmat cu un cutit si o bara fier, care voia sa incendieze o sinagoga din Franta, a fost ucis de politie
Vant puternic in mai multe regiuni, cu rafale de pana la 85 de km/h. Harta zonelor vizate de cod galben
Fotografii inedite din ultimul secol ale familiei regale vor fi expuse la Londra. GALERIE FOTO
Vaticanul schimba regulile privind fenomenele paranormale. Miracolele care atrag milioane de crestini
Lovitura pentru una dintre cele mai mari firme romanesti din agricultura. Acum 2 ani intentiona sa intre pe bursa
Concertele Coldplay de la Bucuresti vor fi sustenabile. Publicul va produce energie dansand pe o podea cinetica
Interventie de urgenta pentru salvarea Salinei Praid. A fost deviat cursul paraului Corund si consolidat un mal | VIDEO
O partida de amor cu iubita a devenit pentru un botosanean cel mai negru cosmar al unui barbat. "Este rara, dar foarte grava"
Focuri de arma in apropierea ambasadei Israelului din Stockholm. Mai multe persoane au fost retinute
O mama si-a abandonat bebelusul intr-un carucior de cumparaturi dintr-un magazin. Cum i-a pacalit pe angajati