Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Cod galben de viituri pe rauri din 14 judete pana miercuri noaptea. Zonele vizate de avertizare Cod galben de viituri pe rauri din 14 judete pana miercuri noaptea. Zonele vizate de avertizare (238) Opinie Octavian Badescu: Scaderea populatiei active pana in 2050 este un scenariu neplacut doar in contextul in care nu vom avea deschiderea catre solutii alternative si complementare. Orice problema poate fi si o oportunitate Opinie Octavian Badescu: Scaderea populatiei active pana in 2050 este un scenariu neplacut doar in contextul in care nu vom avea deschiderea catre solutii alternative si complementare. Orice problema poate fi si o oportunitate (223) Se ingroasa gluma pentru clubul din Superliga! Inca un litigiu la FIFA, transferurile sunt tot mai departe, dar conducatorul da asigurari: Se ingroasa gluma pentru clubul din Superliga! Inca un litigiu la FIFA, transferurile sunt tot mai departe, dar conducatorul da asigurari: "Gravitate zero" (223) Cod galben de ploi torentiale si grindina in mai multe judete, pana joi. Care sunt zonele vizate | HARTA Cod galben de ploi torentiale si grindina in mai multe judete, pana joi. Care sunt zonele vizate | HARTA (219) Deloitte Romania a asistat fondul de investitii ACP Credit in finantarea cu 10 mil. euro a companiei Mogo Romania, subsidiara fintech-ului leton Eleving Group, pentru extinderea operatiunilor pe piata locala Deloitte Romania a asistat fondul de investitii ACP Credit in finantarea cu 10 mil. euro a companiei Mogo Romania, subsidiara fintech-ului leton Eleving Group, pentru extinderea operatiunilor pe piata locala (214) Patania unei familii din Germania dupa ce a mers cu rulota in muntele Ceahlau, desi drumul era interzis Patania unei familii din Germania dupa ce a mers cu rulota in muntele Ceahlau, desi drumul era interzis (210) Opt experti din domenii diferite de expertiza au oferit consultanta personalizata tinerilor antreprenori in cadrul UniCredit Lab, eveniment organizat de UniCredit Bank la Iasi Opt experti din domenii diferite de expertiza au oferit consultanta personalizata tinerilor antreprenori in cadrul UniCredit Lab, eveniment organizat de UniCredit Bank la Iasi (206) BBC: Producatorii de parfumuri de lux L'Oréal si Estée Lauder folosesc copii de 5 ani pentru munca. BBC: Producatorii de parfumuri de lux L'Oréal si Estée Lauder folosesc copii de 5 ani pentru munca. "Nu valoreaza nimic" (204) Care sunt legumele din care vegetarienii isi pot lua cele mai multe proteine. Cea mai valoroasa proteina ramane cea animala Care sunt legumele din care vegetarienii isi pot lua cele mai multe proteine. Cea mai valoroasa proteina ramane cea animala (202) Raisa ar fi fost omorata, martorii spun ca avea urme de violenta la gat. Primele imagini cu locul in care a fost gasita Raisa ar fi fost omorata, martorii spun ca avea urme de violenta la gat. Primele imagini cu locul in care a fost gasita (189)

Ultimele cautari

Ce s-a intamplat cu o femeie care a tinut o dieta cu suc de morcovi ca sa se vindece de cancer. Bea 13 cani pe zi

publicat 2024-05-15 15:16:52 (ProTV)

Ce s-a intamplat cu o femeie care a tinut o dieta cu suc de morcovi ca sa se vindece de cancer. Bea 13 cani pe zi O femeie de 38 de ani a ajuns la spital în stare grava, anul trecut, dupa ce a tinut o dieta cu suc de morcovi pentru a se vindeca de cancer.

citeste mai mult...
Alte stiri de la ProTV:
Coreea de Nord trimite la vecinii din Sud baloane cu gunoi si excremente. Mesajul transmis de oamenii lui Kim Jong Un
Tir cu pepeni rasturnat in Mehedinti. Cateva tone de pepeni s-au rostogolit la marginea drumului. Soferul, dus la spital
Kylian Mbappe a cumparat vila detinuta de Gareth Bale la Madrid. Cat a costat
Israelul neaga ca ar fi lovit o alta tabara din Rafah in care oficialii din Gaza spun ca 21 de persoane au murit
Ajutorul american pentru Gaza este blocat, dupa ce digul temporar s-a rupt din cauza marii agitate
Raport Amnesty International: Numarul executiilor in lume, la cel mai ridicat nivel de dupa 2015
Papa Francisc si-a cerut scuze pentru ca ar fi folosit un limbaj homofob. "Nu a avut niciodata intentia de a jigni"
Antony Blinken este asteptat miercuri la Chisinau. Va anunta un nou pachet de sprijin pentru Moldova
Reuniune de urgenta la ONU. Algeria va prezenta o rezolutie care cere incetarea atacurilor de la Rafah
Pledoarii finale in procesul lui Donald Trump de la New York. Juriul urmeaza sa ajunga la un verdict
Macron si Scholz sunt de acord. Ucraina ar trebui sa aiba voie sa loveasca anumite tinte din interiorul Rusiei
Kremlinul incepe sa nu il mai considere pe Zelenski presedintele Ucrainei. Putin, mesaj clar catre Kiev
Putin jubileaza. Vestea teribila primita de Ucraina din partea Bruxelles-ului. "Nu exista un consens in Uniunea Europeana"
Furtunile fac ravagii in Romania. Apele au inundat sosele si casele oamenilor. VIDEO
Ultimele pregatiri pentru deschiderea Transfagarasanului. "Mult a fost, putin a ramas"