Cele mai recente stiri

Robert Maftei, lector universitar, ASEBUSS Business School: Principala provocare a sistemului de invatamant local este sa se adapteze la lumea reala a businessului Robert Maftei, lector universitar, ASEBUSS Business School: Principala provocare a sistemului de invatamant local este sa se adapteze la lumea reala a businessului Tinerii reprezinta mai putin de 16% din populatia Romaniei. In clasamentul Uniunii Europene, suntem pe locul 17 Tinerii reprezinta mai putin de 16% din populatia Romaniei. In clasamentul Uniunii Europene, suntem pe locul 17 Iren Arsene, Editura Curtea Veche: Iren Arsene, Editura Curtea Veche: "Tendinta pe piata de carte este de scadere a numarului de exemplare vandute. Vedem un an greu!". Editura Curtea Veche tipareste circa 250 de titluri si are in portofoliu carti ale cunoscutilor autori Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman ZF Live. Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur SRL - Dealer Caterpillar: Anul trecut a fost cel mai bun din istorie nu numai pentru noi, ci si pentru piata utilajelor de constructii din Romania. S-a depasit pentru prima data bariera de 4.000 de utilaje noi vandute in Romania dupa zece ani in care media a fost la circa 2.000 ZF Live. Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur SRL - Dealer Caterpillar: Anul trecut a fost cel mai bun din istorie nu numai pentru noi, ci si pentru piata utilajelor de constructii din Romania. S-a depasit pentru prima data bariera de 4.000 de utilaje noi vandute in Romania dupa zece ani in care media a fost la circa 2.000 Bursa: Dezvoltatorul imobilar Impact, controlat de antreprenorul Gheorghe Iaciu, are un nou director general: Campeanu Richard Dan-Sebastian. Acesta il inlocuieste pe Constantin Sebesanu, al carui mandat inceteaza la data de 31 mai Bursa: Dezvoltatorul imobilar Impact, controlat de antreprenorul Gheorghe Iaciu, are un nou director general: Campeanu Richard Dan-Sebastian. Acesta il inlocuieste pe Constantin Sebesanu, al carui mandat inceteaza la data de 31 mai Bursa. Indicele BET, la al doilea maxim istoric consecutiv, intr-o sedinta cea mai mare lichiditate pe actiuni de la mijlocul lunii aprilie. Cresteri pe Electrica (2,1%) si Banca Transilvania (1,5%) Bursa. Indicele BET, la al doilea maxim istoric consecutiv, intr-o sedinta cea mai mare lichiditate pe actiuni de la mijlocul lunii aprilie. Cresteri pe Electrica (2,1%) si Banca Transilvania (1,5%) Dosar penal pentru afise electorale dezlipite in Hunedoara Dosar penal pentru afise electorale dezlipite in Hunedoara Leul s-a depreciat, luni, fata de moneda unica Europeana, in cotatiile BNR Leul s-a depreciat, luni, fata de moneda unica Europeana, in cotatiile BNR Atentie! Un lant de magazine retrage un sortiment de ulei de masline! Atentie! Un lant de magazine retrage un sortiment de ulei de masline! Piedone: Este vremea banilor cheltuiti pe minciuni electorale si pe sondaje mincinoase! Piedone: Este vremea banilor cheltuiti pe minciuni electorale si pe sondaje mincinoase!

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Cristian Popescu Piedone: Poveste de pe strada cu SENS UNIC

publicat 2024-03-18 11:15:16 (Jurnalul National)

Cristian Popescu Piedone: Poveste de pe strada cu SENS UNIC "Se zice ca-n DREAPTA e harababura aia neomarxista, cu genuri multe, utopica si progresista, mutilata voit intr-o eprubeta atent supravegheata!", scrie Cristian Popescu Piedone, pe contul sau de Facebook.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Jurnalul National:
Scandal de spionaj in Marea Britanie. Trei barbati, acuzati ca au lucrat cu serviciile din Hong Kong
Ciolacu: La sfarsitul anului vom avea una din primele doua cresteri economice din Europa si din UE
Traditii si superstitii din lume. Ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat, ceva albastru
Un val de aer polar a lovit Romania. Temperaturi neobisnuit de scazute si precipitatii abundente. La munte a nins.
Barbat surprins de Garda de Coasta, in timp ce pescuia sturioni in Marea Neagra
Rares Bogdan: Ne dorim sa obtinem un scor care sa ne duca la jumatate plus unu din europarlamentari
Specialistii Senatului Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei dezvaluie elementele-cheie pentru incetinirea imbatranirii
Incendiu la un tren care circula pe ruta Marghita-Suplacu de Barcau
Ciolacu: Guvernul sustine alocarea unor resurse financiare consistente in viitoarea PAC
Proteste violente in fata Parlamentului georgian. Mii de oameni au petrecut noaptea in fata cladirii
Razboi in Ucraina. Comandantul din regiunea Harkov a fost demis
Battle-ul decisiv la Chefi la cutite: diseara se stabilesc semifinalistii sezonului 13 al show-ului culinar
3 zodii vor avea parte de provocari si suferinta in dragoste
Cei mai buni marcatori ai sezonului in Liga 2 de fotbal
Avertismentul parintelui Constantin Necula: "Romania, daca duce lipsa acum de ceva, este de meseriasi"