Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

CSM Bucuresti, intre modestie si realitate

publicat 2024-02-20 11:15:12 (Gazeta Sporturilor)

CSM Bucuresti, intre modestie si realitate CSM Bucuresti a aratat modest fata de Metz, Esbjerg, Odense, Gyor, Brest, Ikast si Vipers, echipe care par pregatite pentru bataliile decisive. Campioana Romaniei se va lupta cu Krim Ljubljana pentru un loc in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Dan Petrescu explica de ce s-a intors acum la CFR Cluj: "Daca nu acceptam, venea alt antrenor" ยป Critica transferurile: "S-au facut greseli"
Veste proasta pentru dinamovisti: s-a rupt la "incalzire" si este OUT tot restul sezonului! GSP.ro are detaliile
Zeljko Kopic, conferinta de presa inaintea partidei cu U Cluj: "Avem meciuri dificile, foarte dificile. Trebuie sa fim pe faza si la cel mai bun nivel al nostru"
CFR CLUJ - RAPID ยป Razvan Onea: "Nu mai avem nimic de pierdut. Mergem sa ne bucuram de fotbal si sa castigam, sa nu terminam play-off-ul fara victorie"
CFR CLUJ - RAPID ยป Dan Petrescu explica de ce s-a intors acum la CFR Cluj: "Daca nu acceptam, trebuia sa vina alt antrenor"
Mihai Stoica a anuntat cum va arata echipamentul celor de la FCSB in sezonul viitor ยป Schimbare importanta pentru campioana Romaniei
Acuze inainte de un meci capital pentru supravietuire: "Nu suntem respectati!"
Un fundas al lui Juventus a refuzat sa achite o amenda cat jumatate din salariul pe o zi si acum are dosar penal. Motivul trimiterii in judecata
Averea lui Ionut Negoita s-a multiplicat dupa ce a lasat Dinamo: "Doar asa va mai trai"
Dennis Politic nu stie pana cand are contract cu Dinamo: "Nu stiu, trebuie sa ma uit"
Marele Premiu de MotoGP din Kazahstan a fost anulat! Motivele oficiale au fost anuntate
U CLUJ - DINAMO ยป Dennis Politic : "Nu ne intereseaza forma celor de la U Cluj, avem nevoie de victorie. Fanii au venit la Saftica si ne-au incurajat"
"Marea impacare in Vinerea Mare" ยป Paul Iacob s-a revansat fata de suporterul cu care a intrat in conflict
Cristiana Oprea, accident la raliu: "Am inceput sa ne rasucim undeva peste 100km/h"
Reactie vehementa dupa acuzatiile GRAVE lansate de Mircea Lucescu: "Sa probeze! Daca ar fi putut sa ne bage sub masa, ne-ar fi bagat"