Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Chefi la cutite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Stefan Popescu. Pe cine risca sa piarda Orlando Zaharia Chefi la cutite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Stefan Popescu. Pe cine risca sa piarda Orlando Zaharia (374) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Alexandru Angelo, investitor: Vad trei scenarii pentru politica monetara a Rezervei Federale, unul dintre ele spunand ca institutia ar deveni loiala politicului si ar scadea dobanzile indiferent de datele economice ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Alexandru Angelo, investitor: Vad trei scenarii pentru politica monetara a Rezervei Federale, unul dintre ele spunand ca institutia ar deveni loiala politicului si ar scadea dobanzile indiferent de datele economice (274) Guvernul maghiar ofera finantare de 1 miliard de forinti pentru conservarea muzicii tiganesti in restaurante Guvernul maghiar ofera finantare de 1 miliard de forinti pentru conservarea muzicii tiganesti in restaurante (254) Bursa. Alro Slatina, plus 2,7% pe cotatie dupa anuntarea productiei din T1/2024 Bursa. Alro Slatina, plus 2,7% pe cotatie dupa anuntarea productiei din T1/2024 (253) Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi (251) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Alexandra Bogatu, proprietara platformei de inchiriat apartamente in regim hotelier Rezident, a investit 2 mil. euro intr-un hotel boutique la malul marii. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Alexandra Bogatu, proprietara platformei de inchiriat apartamente in regim hotelier Rezident, a investit 2 mil. euro intr-un hotel boutique la malul marii. "Vrem un grad mediu de ocupare de 70% anual" (248) EURO GSP. Like & Share » Alice Campello, italianca lui Alvaro Morata EURO GSP. Like & Share » Alice Campello, italianca lui Alvaro Morata (248) Bursa. BRK Financial Group vede actiunile Transelectrica la 36,5 lei, in crestere cu 24% Bursa. BRK Financial Group vede actiunile Transelectrica la 36,5 lei, in crestere cu 24% (247) Indicele BET a crescut cu 0,2% in aprilie, cea mai slaba performanta lunara de anul acesta. Toti indicii de la BVB raman insa pe plus de la inceputul lui 2024 incoace. Bursa locala, peste pietele din vestul Europei si SUA Indicele BET a crescut cu 0,2% in aprilie, cea mai slaba performanta lunara de anul acesta. Toti indicii de la BVB raman insa pe plus de la inceputul lui 2024 incoace. Bursa locala, peste pietele din vestul Europei si SUA (217) A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice (215)

Ultimele cautari

Despre Israel si "Algoritmul Holocaustului" la ICR Tel Aviv

publicat 2024-04-12 23:00:23 (Jurnalul National)

Despre Israel si "Profesorul Jean Askenasy si-a dovedit calitatile de oracol, avand premonitia fatidicei zile de 7 octombrie 2023, data in care organizatia terorista Hamas si-a declansat atacul impotriva asezarilor israeliene situate in vecinatatea Fasiei Gaza" - a opinat Martin Salamon, directorul ICR Tel Aviv in deschiderea evenimentului intitulat "Israelul si Algoritmul Holocaustului", desfasurat la sediul ICR la data de 12 aprilie 2024.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Jurnalul National:
Rezervele valutare la BNR au scazut in aprilie cu 1,76 mld. euro
Accident cu mai multe victime pe o sosea din Arges
Ciolacu: Le transmit tinerilor acest mesaj clar, nu conduceti daca ati consumat alcool sau droguri
Surse: O noua cerere de eliberare pe cautiune a Printului Paul, judecata vineri in Malta
O luna Mai cu muzica baroca
Natalia Intotero: Anul acesta avem peste 15.000 de locuri in tabere pentru tineri
George Baritiu - arhitectul schimbarii si alchimistul cuvintelor, fauritorul visului romanesc din Transilvania
Chefi la cutite, lider de audienta. Echipa lui Chef Alexandru Sautner a castigat battle-ul de aseara
Galeria Jecza din Timisoara magnetizeaza publicul din Venetia cu o expozitie in premiera
Ciuca: Orice politician are datoria morala de a se asigura ca tinerii au parte de conditii
Doliu in lumea afacerilor din Romania. A murit fondatorul unei importante companii din Moldova
Gimnaste din Romania participa de joi la Campionatele Europene de la Rimini
A. Tilvar: Prin prezenta militara semnificativa in Romania, SUA consolideaza securitatea regiunii
Horoscop zilnic vineri, 3 mai 2024. Berbecii au o energie magnetica, Racii sunt ambitiosi, iar  Scorpionii muta muntii din loc
Restrictii de trafic, joi, pe DN 6, in Mehedinti, pentru efectuarea unor lucrari