Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Edi Iordanescu, mesaj transant pentru "tricolori" inainte de EURO: "Asa nu poti face fata unor echipe bune"

publicat 2024-03-27 07:45:12 (Gazeta Sporturilor)

Edi Iordanescu, mesaj transant pentru Dupa 2-3 in amicalul contra Columbiei, selectionerul Edward Iordanescu e acum cu gandul la EURO 2024 si la problemele pe care le au "tricolorii" la echipele de club.Mai sunt mai putin de trei luni pana la debutul Romaniei la EURO 2024, iar o parte dintre jucatorii care vor fi in Germania au o mare problema: nu joaca in mod constant la echipele de club.VIDEO. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Echipele care vin sa joace pe stadionul de langa Oslo al unei nou promovate trebuie sa traverseze strada pentru a ajunge de la vestiare la teren!
"Fratii" de la U Cluj pun presiune pe Dinamo. Ce-i mana in lupta: "Orice loc mai sus aduce un venit in plus la bugetul clubului"
"Innebunesc de nervi!" » Golgeterul din anii '90 crede ca retrogradarea ar fi sfarsitul pentru Dinamo: "Se fac alte echipe, poate te mai ajuta Ministerul"
Titlul cu numarul 27
Javi Martinez, declaratie surprinzatoare despre "Los Blancos" inainte de Bayern Munchen - Real Madrid: "M-au facut sa sar de bucurie"
Un tanar "artist" intre buturi » Cine e portarul promovat de Bogdan Lobont la prima echipa pentru Rapid - Universitatea Craiova
L-a tras de ureche pentru ca a simulat un penalty! Doi fosti colegi de la Real Madrid, protagonisti in El Gran Derby
Dupa 8 medalii la Europenele de canotaj, delegatia Romaniei a fost primita in Salonul Oficial de la Otopeni: "Ancuta le-a zis dupa cursa: «Ne vedem la Paris»"
Scantei la Mondialul de Snooker intre doi jucatori care se urasc de peste 20 de ani » Gest rar intalnit la masa: "M-a provocat!"
Ancuta Bodnar si Simona Radis, declaratii la revenirea de la Europenele de Canotaj: "Ne vedem la Paris"
Ionela Cozmiuc si Gianina van Groningen vor aur si la Jocurile Olimpice: "Avem o barca puternica"
Marian Enache si Andrei Cornea s-au intors in tara cu aurul european: "Vom munci mai mult pentru Jocurile Olimpice"
Billy Vunipola a fost arestat in Mallorca
Marin Barbu, omul care a umilit Dinamo, spera in salvarea echipei: "Acolo, au gresit, totusi". Cum ii "atingea" pe Semeghin si pe Balan
Patronul din Superliga care nu are de gand sa-l felicite pe Gigi Becali: "Asta mai lipsea"