Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Suntem pregatiti? Suntem pregatiti? "Tricolorii", avertizati deja: "Calitate incredibila, clasa mondiala! E punctul nostru forte!" ยป Secretele nationalei care ne asteapta in decisivul de la EURO (203) Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arata clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata si Baiatul Saptamanii Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arata clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata si Baiatul Saptamanii (196) Neamt si Vaslui, liderii regionali ai UE intr-un clasament al angajatilor din agricultura raportat la numarul total de angajati din judet. In UE, Romania este tara cu cel mai mare numar de locuri de munca la nivel regional in agricultura, silvicultura si pescuit Neamt si Vaslui, liderii regionali ai UE intr-un clasament al angajatilor din agricultura raportat la numarul total de angajati din judet. In UE, Romania este tara cu cel mai mare numar de locuri de munca la nivel regional in agricultura, silvicultura si pescuit (169) ZF Live. Daniel Slavenie, CEO & partner, Limitless Agency, agentie de marketing digital: Piata de e-commerce a ajuns la valoarea de 7 miliarde de euro. Anul acesta vad o crestere mica a pietei ZF Live. Daniel Slavenie, CEO & partner, Limitless Agency, agentie de marketing digital: Piata de e-commerce a ajuns la valoarea de 7 miliarde de euro. Anul acesta vad o crestere mica a pietei (168) Afaceri de la zero. A renuntat la jobul pe care il avea si s-a intors din Londra inapoi la Baia Mare pentru a-si urma pasiunea. A deschis business-ul pe care-l visa, iar acum face aproape 600.000 de euro Afaceri de la zero. A renuntat la jobul pe care il avea si s-a intors din Londra inapoi la Baia Mare pentru a-si urma pasiunea. A deschis business-ul pe care-l visa, iar acum face aproape 600.000 de euro (167) ZF Live Razvan Szilagyi, AIC Trucks. De la fonduri mutuale la vanzarea de camioane. Cum sa faci business pe piata camioanelor? ZF Live Razvan Szilagyi, AIC Trucks. De la fonduri mutuale la vanzarea de camioane. Cum sa faci business pe piata camioanelor? (166) Leoni, cu 12.000 de angajati in Romania, inchide fabrica din Ludus unde produce cablaje. 200 de oameni Leoni, cu 12.000 de angajati in Romania, inchide fabrica din Ludus unde produce cablaje. 200 de oameni "au sansa" sa fie relocati la Arad sau Bistrita-Nasaud (163) ZF Live. Ce salariu primeste un angajat intr-un mare lant de restaurante fast-food? ZF Live. Ce salariu primeste un angajat intr-un mare lant de restaurante fast-food? "Fara oameni bine pregatiti, nu putem sa realizam nimic" (162) Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 se traieste la cote inalte, pe acelasi bilet! Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 se traieste la cote inalte, pe acelasi bilet! (161) Sorin Roibu, Arthur Hunt: Liderii ar trebui sa tina cont de principala problema de la locul de munca: stresul angajatilor Sorin Roibu, Arthur Hunt: Liderii ar trebui sa tina cont de principala problema de la locul de munca: stresul angajatilor (155)

Ultimele cautari

FARUL - RAPID. Fanii constanteni si cei rapidisti inainte de startul meciului

publicat 2024-04-24 22:15:06 (Gazeta Sporturilor)

FARUL - RAPID. Fanii constanteni si cei rapidisti inainte de startul meciului

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Ce ghinion! Dupa o saptamana de vis la Madrid, Lehecka a abandonat in genunchi semifinala
100 de ani de la prima medalie olimpica a Romaniei
75 de ani de la tragedia tulburatoare din Italia ยป Marea echipa din anii' 40 a disparut intr-un accident aviatic. La bord se afla antrenorul nascut in Romania
Charalambous i-a luat la rand pe toti la conferinta: "Trebuie sa stiti despre ei!" ยป Becali nu se grabeste sa-i prelungeasca contractul
Elias Charalambous le-a multumit tuturor angajatilor FCSB in urma castigarii titlului: "Sunt persoane pe care lumea nu le stie, dar ne-au ajutat mult"
Elias Charalambous anunta revenirea lui Chiriches in lotul FCSB: "Se va antrena cu echipa maine"
Felix Auger-Aliassime, la prima finala Masters 1000 a carierei: "Este un proces interesant, simt ca tenisul si viata imi zambesc din nou"
Elias Charalambous a anuntat obiectivul FCSB pentru restul sezonului: "Vrem sa-l facem golgeter pe Coman"
Nebunie la porti inainte de FC Botosani - FC Voluntari
Charalambous si-a scos palaria: "Este UIMITOR, caracter cum rar gasesti in fotbal!"
Decizie SOC luata de galeria Rapidului dupa gestul lui Iacob! ยป Ultrasii nu merg la meciul cu CFR: "Jucatori cu caractere indoielnice"
Atacantul cu 28 de goluri la Dinamo numeste marea problema a "cainilor": "Nu gasesc omul asta!"
Fotbalistul dorit de Dan Petrescu la CFR, facut praf in direct: "Ii trebuie 4-5 ocazii sa marcheze, nu mi se pare nici macar de nivelul lui Sepsi"
Mihai Nesu, adevarul despre divort: "Vreau sa stie lumea" ยป S-a spus ca sotia l-a parasit in urma accidentului
Trebuie sa recuperam 3 goluri! Metz - CSM, in "sferturile" Ligii Campionilor ยป Meciul sezonului pentru bucurestence