Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

FIFA a redenumit stadionul finalei Mondialului din motive publicitare: "Cel mai ridicol nume pe care vi-l puteti imagina! Stiti cine e de vina pentru acest circ?"

publicat 2024-02-09 18:45:14 (Gazeta Sporturilor)

FIFA a redenumit stadionul finalei Mondialului din motive publicitare: FIFA a informat deja ca finala CM 2026 se va disputa pe arena MetLife, casa celor de la New York Giants si a celor de la Jets.Anuntul a fost surprinzator, deoarece lumea fotbalului se astepta ca stadionul celor de la Dallas Cowboys sa fie ales pentru eveniment. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Pustiul Bogdan Ungureanu a oferit declaratia serii dupa CFR Cluj - Rapid: "Nu am varsta necesara sa raspund la asa ceva"
Derby Betano in Banie cu miza cupelor europene pentru olteni
CFR Cluj - Rapid 3-2 ยป Bogdan Lobont, dupa o noua infrangere a giulelestenilor: "Puteam sa obtinem mult mai multe in aceasta seara"
CFR Cluj - Rapid 3-2 ยป Dan Petrescu, dupa ce a debutat cu o victorie pe banca clujenilor: "Sper sa ajut echipa sa mearga in Europa"
CFR Cluj - Rapid 3-2 ยป Cristian Sapunaru, dezamagit de parcursul echipei din acest play-off: "Rapidul nu moare aici"
Notele GSP pentru CFR Cluj - Rapid ยป Un superstar de 9 si multe dezamagiri
"Centralul" Barbu a dictat "indirecta", dar o regula mai putin stiuta i-a permis lui Burmaz sa marcheze ยป Petrescu recunoaste: "Arbitrul de rezerva a venit si mi-a spus"
Sapunaru stie ce antrenor ar rezolva problemele Rapidului: "Il cunoaste toata lumea"
Basarab Panduru a dat de pamant cu un jucator de la Rapid: "Cea mai buna magie a lui este ca dispare din joc!"
"Astept sa ma cheme la nationala" ยป Jucatorul din Superliga, mesaj pentru Edi Iordanescu inainte de EURO 2024
Surpriza sezonului in Formula 1 ยป L-a devansat pe Verstappen si a castigat prima cursa din cariera: "Era timpul, nu?!"
Cealalta fata a "Bursucului" ยป Dan Petrescu, conferinta spumoasa: "Vreti sa va spun adevarul?" + echipa de care se teme sezonul viitor
Alex Baluta a spus tot dupa ce a devenit campion cu FCSB: "Nu vreau sa mai discut NICIODATA cu Rotaru! Cu Mitrita s-a rupt orice legatura"
Mesajul jucatorilor Craiovei pentru fani inaintea meciului cu FCSB: "Si va asteptam la stadion!"
Pildele faimoase lasate mostenire de marele Luis Cesar Menotti: "Fotbalul este spatiu, timp si dezamagire, restul sunt numere de telefon"