Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Raspunsul lui Klaus Iohannis, intrebat despre revenirea intr-un partid dupa incheierea mandatului de presedinte: "Nu exclud asta"

publicat 2024-02-07 20:45:11 (Libertatea)

Raspunsul lui Klaus Iohannis, intrebat despre revenirea intr-un partid dupa incheierea mandatului de presedinte: Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu ia in calcul revenirea intr-un partid politic la incheierea mandatului de la Palatul Cotroceni, dar nici nu o exclude, scrie miercuri, 7 februarie, News.ro. „Nu exclud asta. Nu iau in calcul, dar nici nu exclud asta a priori”, a declarat Iohannis intr-o intalnire informala cu jurnalistii, la Strasbourg, intrebat […]

citeste mai mult...
Alte stiri de la Libertatea:
Mihai Albu a fost operat de cancer de prostata. Cum se simte dupa interventie: "Sunt permanent monitorizat de echipa chirurgicala"
Comuna Ciugud, cheia succesului pe fonduri europene. "A fost socant cand am constatat ca nu mai depinzi atat de mult de clasa politica din Romania"
Consilierul ayatollahului Khamenei: "Iranul are capacitatea sa produca bombe atomice. Daca existenta ne este amenintata, vom schimba doctrina nucleara"
Codul drepturilor si obligatiilor studentului a fost actualizat, anunta Ministerul Educatiei
Un barbat a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant, cand lucra la un drum forestier din Calimanesti
Campania electorala pentru alegerile locale si europarlamentare incepe vineri si se termina pe 8 iunie. Ce reguli si restrictii sunt
Descopera secretele unui zambet sanatos: Totul despre cariile dentare si cum sa le previi
Dormea cu un Glock incarcat la cap si cu o maceta in geanta. Lider Hell’s Angels, urmarit si in Romania pentru trafic de arme si tentativa de omor, arestat in Spania
Iohannis si Ciolacu, cu gandul la alegeri, si de Ziua Europei: Un test cu mize foarte importante pentru democratia europeana
Imagini cu Oana Zavoranu din vacanta de Paste in Maramures. Ce a descoperit acolo: "O parte de tara inca nemurdarita de timpurile grele"
Cel mai bun fond de ten romanesc: Masterproof de la Boys n Berries
Rusia o ataca dur pe presedinta Republicii Moldova si o acuza de nazism. Zaharova: "Comparabil cu experimentele celui de-al Treilea Reich"
Nameti de peste 4 metri si risc de avalanse: drumarii deszapezesc zona cea mai dificila de pe Transfagarasan | VIDEO
Elicopterul lui Neymar a ajutat la evacuarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii din Brazilia
"Putin a venit in tara noastra la fel cum Hitler a intrat pe teritoriul altor natiuni", spune Zelenski de Ziua Europei